Naučite se ispravno zagrijavati i istezati uz udrugu Aktivan život

Radionica „Zagrijavanje i istezanje“ i predavanje „Prehrana sportaša“

Nakon tri uspješno održana predavanja, zajedničkog naziva kretanjem do zdravlja, dalje slijedi praktični dio. Radionica „Zagrijavanje i istezanje“ održat će se u subotu, 12.6. od 13:30 do 15:30 sati u fitness centru Vita Fitness & Spa na Jadranskoj avenija 2B u Zagrebu. Obucite se sportski, dođite na radionicu i naučite se ispravno zagrijavati i istezati uz predavača Deana Misturu, sportskog fizioterapeuta i njegovog gosta Dejana Patrčevića, hrvatskog PRO Ironman triatlonca.

Da se ne biste previše opustili udruga Aktivan život organizirala je još jedno predavanje i to 16.06. od 18:00-19:30 sati u Planinarskom društvu „Zagreb-Matica“, Frane Petrića 4/II kat. Tema predavanja je Prehrana sportaša, a održat će ga naša poznata nutricionistkinja Darija Vranešić Bender. Na njemu ćete moći saznati na što trebaju obratiti pozornost sportaši u svojoj prehrani? Što je dehidracija i kako je spriječiti? Ugljikohidrati, proteini, vitamini i minerali – kada, kako i koliko ih konzumirati?

Radionica i predavanje prethode velikoj Kros utrci Volim trčanje koja će se održati 22.06. u 10 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma, Prisavlje 2, Zagreb. Na utrci se očekuje preko 600 natjecatelja, stoga požurite i Vi se prijavite na na www.volim-trcanje.net

Za ostala pitanja možete kontaktirati organizatora Nedeljka Vareškića (nedeljko.vareskic@gmail.com ili 091/2543 419) i osobu zaduženu za odnose s javnošću Nadu Vucić (nada.vucic@gmail.com ili 091/525 6335).

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.