Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zvijezde za volanom

Jesi li rođena vozačica ili ipak ne? Ovo su najbolji i najgori vozači horoskopa

Tko se u prometu ponaša neodgovorno, tko umjesto noge na kvačilu ima glavu u oblacima, a tko, s druge strane, vozi savršeno, poštujući sve propise, otkriva horoskop

bill-stephan-aqXfe3Cxboo-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Jesi li se ikada zapitala ima li horoskop ikakve veze s tvojim vozačkim vještinama? Ako jesi, vjerojatno si astrologijom opravdavala svoje prometne promašaje i možda si i bila u pravu. Svi ponekad znamo kiksati za upravljačem, no neki od nas jednostavno nisu talentirani za vožnju i to je sasvim u redu ukoliko shvate da je bolje i za njih i za nas da se voze na suvozačkom sjedalu.

S druge strane ima onih koji kao da su rođeni u automobilu. Možda i jesu, no prilično smo sigurne da to nije utjecalo na njihove vozačke vještine. No, instruktor u autoškoli i položaj zvijezda na nebu u trenutku njihova rođenja - je.

Image
Astro tajne

5 horoskopskih znakova koji najčešće varaju (znaju i sakriti prevaru)

shimmer fallback

U nastavku ti donosimo najbolje i najgore vozače horoskopa. Ako misliš da pričamo gluposti, razmisli još jednom. Naime, govorimo o rezultatima studije koje je naručila jedna australska osiguravateljska kuća, a prenosi ga portal Daly Horoscope. Istraživanje je trajalo tri godine, a rezultati su pokazali u kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori vozači horoskopa. Analizirani su podaci iz 160,000 prometnih nesreća, a zaključak pročitaj u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ribe

Ribe su zauzele treće mjesto u kategoriji najgorih vozača. Pogađaš zbog čega? Sposobne su u trenu odlutati u svoje misli, "odlijepiti" nogu s papučice i odletjeti u oblake, zaboravljajući da se nalaze u prometu. Zbog toga rekacije velikog broja riba na brze i potencijalno opasne situacije mogu biti vrlo spore, a time i fatalne.

shimmer fallback

Bikovi

Drugi najgori vozači su bikovi, "zahvaljujući" svojoj sklonosti da misle samo o svojim potrebama. Kada je riječ o vožnji, bikovi gotovo pa nemaju sposobnost paziti na druge u prometu niti predviđati moguće potencijalno opasne situacije, što je jedna od glavnih odlika dobrih vozača. Bik će skrenuti bez da da žmigavac, prestrojiti se, a da ne pogleda u retrovizor…

shimmer fallback

Blizanci

Zbog toga što im jako brzo dosade stvari pa time i jednolična vožnja te zbog njihove nesmotrenosti i površnosti, blizanci su uvjerljivo najgori vozači. Spomenuto istraživanje pokazalo je da su upravo boni sudjelovali u najviše prometnih nesreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpioni


Znak kojeg krasi jaka intuicija i koji ima moć duboko proniknuti u srž problema i demistificirati stvari, za volanom itekako dobro koristi te svoje sposobnosti. Osjetljiv na promjene energije, škorpion koji djeluje "iz želuca" osjetit će pijanca za volanom i izbjeći ga, baš kao i rastresenu mamu koja je na tren izgubila nadzor za upravljačem jer joj na stražnjem sjedalu urla maleno dijete.

shimmer fallback

Strijelci

Strijelci spadaju među bolje vozače u horoskopu. Zauzeli su drugo mjesto na ovoj ljestvici. Imaju vrlo razvijen osjećaj za prostor u kojem se kreću i promet u kojem sudjeluju te intuiciju. Za razliku od bikova, mogu predvidjeti ponašanje ostalih vozača i pravovremeno povući odgovarajuće poteze te prevenirati time promete nesreće.

shimmer fallback

Jarčevi

Osobe rođene u znaku jarca prema ovom istraživanju proglašene su najboljim vozačima horoskopa. U 160,000 prometnih nesreća sudjelovalo je najmanje jarčeva i jarčica. Njihova predanost vožnji je besprijekorna. Poštuju prometna pravila, uvijek se vežu, apsolutno su odgovorni u prometu, nikada neće voziti pijani. Također su vrlo smireni vozači, strpljivi te vješti za upravljačem. Njihov je automobil uvijek u savršenom stanju. Ako nije, njime ne izlaze na cestu. Svi bismo se trebali ugledati na jarčeve jer vožnja nije igra.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.