Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Šarmantni Linea Caffe bar od sada na još jednoj lokaciji

Idealno mjesto za sve ljubitelje izvrsnih domaćih craft piva i vrhunske tople čokolade

Šarmantni Linea Caffe bar od sada na još jednoj lokaciji
Budi najbolja verzija sebe.

Odnedavno je u Novom Zagrebu otvorena prava mala oaza domaćih craft piva te najukusnije belgijske tople čokolade Callebaut. Oaza se zove Linea Caffe bar i treća je otvorena lokacija istoimenog kafića. Prva se nalazi također u Novom Zagrebu, a druga u Strojarskoj ulici. Ono što ih izdvaja iz mase ostalih kvartovskih kafića svakako je ponuda pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca te atraktivan i skladno uređen interijer.

Potaknuti sve većom popularnošću craft piva proizvedenog u malim zanatskim i inovativnim pivovarama, vlasnici su u svoju ponudu uvrstili široku paletu omiljenih domaćih craft piva, poput primjerice Gričke Vještice, Crne Kraljice, San Servola, Fulira, Zmajskog i još mnoge druge, dok od točene pive imaju Novu rundu, vrhunsko domaće pivo jednog od prvih pokretača craft pivarstva u Hrvatskoj, čija se proizvodnja temelji isključivo na svježe točenom pivu. Velika popularnost domaćih craft piva nimalo ne čudi, s obzirom da su upravo craft pivovare zaslužne za vraćanje živosti, novih okusa i zanimljivih kombinacija na pivsko tržište te prekrasnih aroma, različitih začina i mirisa u pivske napitke.

Pored toga, Linea Caffe bar nudi svojim gostima odličan izbor vina i prekrasne biočajeve napravljene od kvalitetnih organskih sastojaka, a za sve čokoladoljupce tu je nezaobilazni topli napitak u hladnim zimskim danima – neodoljiva gusta topla čokolada Callebaut. Čokolada za kojom je poludio cijeli svijet dolazi iz Belgije, zemlje svjetski poznate po vrhunskim čokoladnim kreacijama, a može se naći u šest zamamnih okusa: tamna, bijela, mliječna i karamel. Također, Linea Caffe bar trenutno je jedino mjesto u Hrvatskoj u kojem možete pronaći ovu izvrsnu čokoladu, kojoj često tepaju i da je ''majka svih čokolada''.

Za izuzetno originalan i elegantan interijer zaslužna je arhitektica Boška Bahtijarević iz nagrađivanog Studija Arhitektri. Prostorom dominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive, smeđe i pješčano - bež, nasuprot kojih stoji zid obojen u jednu od najpopularnijih boja za uređenje interijera ove sezone - , odnosno boju senfa. Ambijentalnosti i izuzetnoj skladnosti prostora pridonosi opuštajuća rasvjeta, sofisticiran dizajn, prirodni materijali korišteni u uređenju, od kojih se posebice izdvaja drvo te izuzetna posvećenost detaljima.

Linea Caffe barovi odišu nekom posebnom toplinom i prvoklasnom uslugom, gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu. Ljupka, nova lokacija u Novom Zagrebu savršena je za onu prvu jutarnju kavu, chill afterwork pivu s kolegama s posla ili pak romatičan spoj za dvoje uz čašu vina. Adresa je Julija Knifera 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.