Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Naučite kako promijeniti jezik na Instagramu

Instagram je aplikacija s višejezičnim sučeljem, a u tekstu doznajte kako promijeniti jezik na Instagramu

Naučite kako promijeniti jezik na Instagramu
Budi najbolja verzija sebe.

Instagram je svjetski poznata aplikacija koja nudi višejezično sučelje, a izvorni jezik možete promijeniti u neki od ponuđenih jezika koji vama treba. U samo nekoliko trenutaka možete naučiti kako promijeniti jezik na Instagramu, bilo da je riječ o aplikaciji ili web stranici. 
Instagram možete koristiti s računala, putem web verzije ili putem aplikacije za Android, iOS i Windows. U svim slučajevima, korisnik ima mogućnost promijeniti jezik.

shimmer fallback


(FOTO: Pixabay)

Kako promijeniti jezik na Instagramu (aplikacija)?
Pokrenite Instagram aplikaciju i na dnu prozora otvorite karticu s desne strane koja vodi na vaš profil. U gornjem desnom kutu odaberite ikonu zupčanika, odnosno ikonu s tri točke (ovisno o uređaju koji koristite).
U bloku 'Postavke' otvorite odjeljak 'Jezik', a zatim odaberite željeni jezik koji će se primijeniti na sučelje aplikacije.

Kako promijeniti jezik na Instagramu (web stranica)?
Jezik možete promijeniti i na web verziji Instagrama i to tako da na glavnoj web stranici na dnu prozora odaberete 'jezik', a na zaslonu će se pojaviti popis jezika koje možete odabrati. Ponovnim pokretanjem stranice ažurirat će se postojeći jezik u onaj koji ste naknadno odabrali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.