Najbolje ideje za maškare!

Uz jednostavne savjete napravite savršen kostim i dobro se zabavite

Trebate last-minute kostim za maškare? Vizažisti donose jednostavne savjete za seksi izgled uz upotrebu proizvoda koje već imate u svojoj kozmetičkoj torbici. U nastavku pročitajte kako korak po korak kreirati savršenu masku.

Ako i nemate vremena da kreirate pravi kostim, sasvim je dovoljna crna odjeća i prava šminka. S time nikako nećete pogriješiti. S toliko make-up amatera i profesinalaca koji su odlučili s vama podijeliti svoje znanje, nema šanse da ostanete nezamijećeni. Odlučili smo vam uštedjeti vrijeme i zato ovdje donosimo najbolje ideje za maškare.


Seksi "Black Cat"

Žena mačka je kostim za svaku ženu. "Vrlo je jednostavan" – ističe make-up vizažist Ashleigh Ciucci – "To je maska s kojom ne možete pogriješiti. Ali ono što možete učiniti jest dodati malo više crne boje na oči da što bolje asociraju na oči mačke u crnom."

1. Koristite crnu vodootpornu olovku za oči kako biste nacrtali točkicu na vrhu svog nosa i brkove na obrazima (tri ili četiri ravnomjerno raspoređene linije s obje strane lica).

2. Upotrijebite crnu olovku za oči za liniju trepavica i na rubovima očiju kako biste postigli pravi efekt mačjih očiju.

3. Na usne nanesite baby ružičastu boju ruža.

Za ovu masku trebat ćete uši i rep koji će sasvim upotpuniti kostim mačke u crnom.Donosimo još jedan tutorijal za kostim Žene mačke, gdje ćete korak po korak vidjeti kako kreirati savršenu masku. Dramatičan look uparit ćete s tijesnom crnom odjećom, repom i ušima.1. Na očne kapke nanesite tamno sivo sjenilo.

2. Crnim tušem povucite liniju duž gornjih trepavica. Počnite s unutarnjim kutem vaših očiju i polako vucite prema vanjskom stvarajući tanku liniju koja će dosezati do ruba vaših obrva. Zatim se vratite na unutarnji dio vašeg oka i povucite tanku liniju prema dolje tako da izgleda kao trokut. (Vidi sliku)


3. Završite crnom olovkom kojom ćete povući liniju uz donje trepavice.

4. Za pravi doživljaj Žene mačke neizostavan je crveni ruž! Prvo povucite crvenu liniju duž cijelih usana, a zatim premažite usne s odgovarajućim ružem crvene boje.


5. Seksi Žena mačka nije potpuna bez brkova i nosa. Upotrijebite crnu olovku kako biste povukli tri jednake linije s obje strane lica. Za kraj na vrhu svog nosa nacrtajte trokut.

Holly Golightly (Breakfast at Tiffany's)

S malom crnom haljinom u svom ormaru nikako nećete pogriješiti. "Većina žena želi masku u kojoj će izgledati zabavno, ali i slatko." - kaže Murphy - "To je razlog zašto je ovaj kostim jednostavno savršen. Svatko izgleda dobro s ovim make-upom i maskom."

1. Nakon nanošenja podloge, korektora i pudera, stavite blago rozo rumenilo na vaše obraze.
2. Koristite tamnu olovku (crnu ili smeđu, ovisno o vašoj bosi kose) kako biste oblikovali i podebljali svoje obrve.
3. Nanesite sjenilo za oči u boji, koncentrirajući se na vanjske dijelove očiju. Tekućim eyelinerom povucite liniju na gornjim trepavicama. Linija treba biti najdeblja na sredini pa sve tanja prema vanjskom rubu očiju.
4. Stavite crnu maskaru ili umjetne trepavice.
5. S olovkom neutralne boje definirajte usne (boja koralja, roza ili boja breskve).

Dodatak: velike crne naočale, duge crne rukavice, ogrlica s biserima i tijara.


Nicki Minaj

Ako volite boje i velike trepavice, ovo je prava maska za vas.

1. Koristite kremu u boji koju ćete ravnomjerno rasporediti na svoje lice, kaže vizažistica Andrea Helgadottir.
2. Stavite maskaru i oblikujte trepavice, a zatim stavite umjetne trepavice (najdeblje i najveće koje možete pronaći u trgovini).
3. Duž trepavica olovkom povucite crnu liniju, a na kapke stavite rozo sjenilo.
4. Kombinirajte najsjajnije nijanse sjenila koje imate ili jednostavno upotrijebite kombinaciju zeleno-ljubičasto.
5. Na usne stavite rozi ruž.

U stilu Nicki Minaj, noktima dajte posebnu pažnju (dugi sa živim bojama). I naravno da to ne bi bilo to bez Minaj vlasulje ili frizure!


Točkice, boje, cvjetići...

Ako ste profesinalac u šminkanju, imamo pravi izazov za vas! Pokušajte napraviti masku kakvu vidite na slici. Najbolje od svega je to što ova maska uopće nema pravila koja morate slijediti – možete dodati koliko god želite točkica, boja, cvjetića, oblika... Iako će potrajati neko vrijeme da ovo završite, stvar je u tome što će svi biti zadivljeni vašim make-up vještinama i nitko neće primjetiti nedostatak kostima od vrata na dolje.


Hippie

Sve što vam treba za ovu masku jesu stare traperice, široki i šareni top ili majca, kravata i make-up u boji.

1. Koristite olovku u boji kako biste nacrtali znak mira, cvijeta ili srca na vašem obrazu.
2. Stavite lagani i blagi make-up, a možete biti i skroz bez šminke. Stavite maskaru.
3. Na usne stavite lagani nude ruž.

Oko glave stavite traku ili maramu. Kosa neka bude raspuštena, razbarušena i lepršava. U kosu ili na odjeću možete dodati cvijet, a slobodno se ukrasite i raznim perlicama i nakitom. Stvar je u kričavim bojama koje možete kombinirati na najrazličitije načine.Glamurozna šišmiš maskaUmjesto posezanja za nekim zahtjevnim kostimima, vrlo brzo možete transformirati vaš izgled oslikavanjem šišmiš oblika na licu. Ova svjetlucava maska bit će idealna uz crnu odjeću i kosu svezanu u rep.

1. Isplanirajte kakav oblik želite kreirati oko očiju koristeći olovku boje kože (nude). To će vam omogućiti da lakše ispravite moguće pogreške. Mi vam donosimo korake za šišmiš masku.

2. Nakon što nacrtate oblik maske, počnite je iznutra bojati crnom kremom (bojom za lice) pomoću ravnog, krutog kista. Bojom popunite svaki dio maske, čak i obrve.


3. Koristeći isti kist, na kapke i uz rub unutarnjeg dijela oka stavite svjetlucavi plavi glitter. (Vidi sliku)

4. Nastavite stavljati glitter na oči, ali sada promijenite boju i stavite bijelo-zlatnu oko i ispod vaših očiju.

5. Izgled završite s neutralnim sjajilom za usne.

Amy Winehouse look


1. Započnite nanošenjem pudera i korektora. Nemojte stavljati rumenilo i bronzer. Blijedi izgled je najbolji.

2. Sljedeći korak je stavljanje sjenila boje vanilije na kapke.


3. Na gornjem dijelu kapka, uz trepavice, povucite crtu pomoću olovke. Započnite s unutarnjim kutevima očiju i proširite liniju prema vanjskom dijelu. Linija prema vanjskom dijelu neka bude deblja, a zatim povucite tu liniju prema čelu kreirajući trokut na kutevima očiju. (Vidi sliku) Nakon nanošenja držite oči zatvorenima barem jednu minutu kako bi se olovka osušila.

4. Pomoću kista uz donji dio trepavica stavite svjetlo smeđe sjenilo.

5. Završite vaš look nanošenjem crne maskare za volumen trepavica.

6. Na usne stavite sjajilo roze boje. Iznad usne s lijeve strane olovkom nacrtajte madež.

7. Za kompletan izgled na kosu stavite crnu vlasulju ili kreirajte frizuru u stilu Amy Winehouse.

Alisa u zemlji čudesa – lik Kraljice

U izradi ove maske pomoći će vam tutorijal. Slijedite korake i oduševite prijatelje!

Ideje i inspiracije za maske sa Pinteresta


Izvor: allure.com
totalbeauty.com
stylist.com.uk

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.