Budi najbolja verzija sebe.

Miss Hrvatske 2019.: Katarina Mamić u Londonu brani boje Lijepe naše

22-godišnja Katarina Mamić 28. je predstavnica koju Hrvatska šalje na izbor za Miss svijeta

Budi najbolja verzija sebe.

Katarina Mamić osvojila je titulu Miss Hrvatske 2019. na finalu održanom jučer u Malom Lošinju. 22-godišnja Katarina predstavnica je Ličko-senjske županije i  28. hrvatska ljepotica koju Lijepa naša šalje na ovaj izbor ljepote.

Prva pratilja je19-godišnja Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela 21-godišnja Iva Mijolović iz Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti je prema vašim glasovima (izboru čitateljica portala žena.hr) osvojila Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.22 članova žirija ocjenjivalo je djevojke prvi puta kada su izašle u kolekcijama Galko i Shoes Selection, i drugi put kad su pistom prošetale u haljinama  Lella Design. Dok je žiri  vijećao, djevojke su još jednom prošetale pistom u šarenim kreacijama brenda BiteMyStyle našeg dizajnera Zorana Aragovića. Pet djevojaka imalo je direktan ulazak u superfinale jer su osvojile prvo mjesto u kategorijama na pripremama koje su održale početkom kolovoza u Top termama Topusko.

Tada se pobjedom u kategoriji Sport&Fitness među osam najboljih plasirala Miss Zadarske županije Iva Mijolović, Top Model je osvojila  sadašnja misica Katarina Mamić, a Lara Brkić kategoriju Talent. Prvo mjesto u kategoriji Intervju pripalo je Rei Rebeci Plišić, a pobjedom u kategoriji Multimedija mjesto u superfinalu osigurala je Sara Siladji.Nakon što su svi glasovi zbrojili, znale su se svih osam superfinalistica. Osim Katarine, Sare, Lare, Ree i Ive, za mjesto najljepše, u konkurenciju su ušle i Esmeralda Slaviček, Helena Čatić i Marija Rogić. Djevojke su zadnji izlazak imale u večernjim haljinama Ivice Skoke, nakon čega je žiri finalnim glasovanjem odlučio da će ove godine najljepšom Hrvaticom biti okrunjena Katarina Mamić.

Budi najbolja verzija sebe.Katarina je studentica novinarstva, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje, kupnju automobila i kuću.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.