Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Ja, ja i samo ja: Ovo su uvjerljivo najsebičniji horoskopski znakovi

Provjeri nalaziš li se na popisu 'astro sebičnjaka'

Ja, ja i samo ja: Ovo su uvjerljivo najsebičniji horoskopski znakovi
Budi najbolja verzija sebe.

Budimo realni. Svi mi imamo određene sebične sklonosti i to je potpuno u redu. Međutim, neki od nas imaju tendenciju da koriste ovu karakteristiku malo češće od ostalih.

Image

Oprez - brutalno iskreno: Apsolutno najgora osobina svakog horoskopskog znaka


Ako te određeni događaj ili nešto u životu natjera da se zapitaš jesi li sebična, možda želiš zaviriti u astrologiju i otkriti pripadaš li zaista jednom od najsebičnijih horoskopskih znakova.

Često ne vidimo sami sebe, pa je ponekad krajnje potrebno tražiti vanjske informacije, s nadom da će nam to pomoći da steknemo neki uvid - ali istina je da je većina sebičnih ljudi potpuno uvjerena da ne rade ništa pogrešno. Oni misle da je problem problem u svima drugima, a ne u njima. Da vidimo tko se nalazi na popisu 'astro sebičnjaka':

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

OVAN

Kad Ovan shvati što želi, ide po to. To je dobra stvar, zar ne? Pa...da i ne. Ovan ima totalno 'ja prvi' stav i uostalom, jedan je od najodlučnijih znakova.

Recimo to ovako: Ako kupuješ namirnice s Ovnom i on/ona vidi posljednju jabuku, a zna da je i ti želiš, borit će se do smrti da je dobije. I neće mu/joj biti previše žao. Zapravo, vjerojatno će ti nabrojati razloge (za koje znaš da nisu istiniti) zašto mu/joj je potrebna ta zadnja jabuka.

Ako si ovo ti: Žrtvuj se ponekad i jednom za promjenu pusti tu jabuku nekom drugome.


Tham Ăn GIF from Slice GIFs

BIK

Iako Bik predstavlja stabilnost i pouzdanost, osobe u ovom znaku želja za sigurnošću često čini pohlepnima. Također mogu postati pretjerano osjetljivi, pretjerano emocionalni i definitivno pretjerano posesivni.

Ako si ovo ti: Prestani tražiti sve više i više i neka ti odnosi napreduju s onim što imaš. I ne budi tako agresivna. Sve znaš, sve imaš...nema potrebe da se dokazuješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Oprah Emotional GIF from Oprah GIFs

BLIZANCI

Iako su Blizanci susretljivi i svestrani, ponekad se mogu činiti površni i plitki. Ako si u većem društvu s Blizancima, nemoj se iznenaditi ako izađe njihova lažna osobnost i niotkuda se pojavi jedna potpuno nova osoba (koja nije ona koju inače poznaješ). 

Naime, Blizanci su skloni prilagođavanju svom okruženju iz vlastitih sebičnih razloga i ne zamaraju se previše s time što drugi misle o tome.

Ako si ovo ti: Trebaš naučiti da je potpuno u redu biti svoj. Nitko nije impresioniran tvojim materijalnim posjedovanjem ili tvojom reputacijom...ako se druže s tobom, to je zato što im se sviđaš, stoga 'skini' tu lažnu osobnost i dopusti samoj sebi da se osjećaš ugodno u vlastitoj koži.

Duffey GIF from Duffey GIFs

LAV

Lavovi su 'ono što vidiš to je ono što dobivaš'  tip osobe, međutim, vjerojatno te ne čudi da i oni mogu biti prilično sebični. Super što su neustrašivi kada je riječ o prelaženju bilo kakve prepreke u svom životu, ali kad vidi nešto što poželi, igra je gotova za sve ostale jer u njihovim očima - to pripada samo njima.

Ako si ovo ti: Pruži i drugima priliku da budu pod svjetlom reflektora. Ako želiš da se drugi zadrže, moraš se tu i tamo žrtvovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Its Mine Lotr GIF from Itsmine GIFs

DJEVICA

Djevica je pažljiva. Budnim okom prati sve vrste propusta ili pogrešnih postupaka, što je odlično za samo-usavršavanje. Ali ona je ujedno prva osoba koja kritizira sve ostale

Jedno je biti težak prema sebi, ali drugo je biti strog i kritičan prema drugima. Samo zato što ti to ne bi tako učinila, ne znači da netko drugi neće i da je samo tvoj način ispravan. 

Prestani razmišljati o tome kako bi ti nešto napravila, i počni razmišljati da je osoba s kojom razgovaraš drugačija od tebe.

Ako si ovo ti: odustani od kritike i pusti svoje bližnje da rade svoje. Ne dobivamo ono što želimo stalno, stoga nemoj biti toliko sebična i pusti ljude da rade stvari na svoj način

This Is Your Fault Amy Santiago GIF from Thisisyourfault GIFs

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.