Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nevjerojatno kompatibilni znakovi

Svadbena zvona: Najkompatibilniji horoskopski partneri Riba

Ribama je potreban partner uz kojeg će moći sanjati, ali i koji će ih izbalansirati, a takvi su partneri rođeni u ova tri znaka i čine savršenog bračnog partnera Ribama

ribe-vjenčanje.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Najveći romantici u horoskopu, Ribe, ne bi voljeli ništa više nego provesti cijeli svoj život sa svojom srodnom dušom. Ako si rođena u ovom znaku, za tebe je zaljubljivanje kao iz bajke i ne bojiš se uložiti cijelo srce i dušu u vezu. A uz neke smjernice zvijezda, možda ćeš moći pronaći onu osobu koja ti može pružiti sreću o kojoj si oduvijek sanjala. Prema astrologinji, postoje tri horoskopska znaka za koje će se Ribe najvjerojatnije vjenčati, jer su s tim znakovima najkompatibilnije.

Image
Horoskop i kompatibilnost

Ovo su 4 horoskopska znaka koji su najbolji ljubavni partneri za Ribe

"Zaljubljena Riba je romantični sanjar. Žrtvovali bi sve za svoju srodnu dušu. Slušat će s ogromnim, empatičnim srcem sve njihove nevolje i učiniti sve što je u njihovoj moći da se osjećaju bolje", kaže astrologinja Kristina Semos za Bustle.

Nije iznenađujuće da Ribe nemaju problema s doživotnom obvezom. Međutim, prema Semos, Ribe se mogu ponašati poput skliske ribe koja predstavlja njihov znak i trebat će im praktičan i utemeljen partner da ih izbalansira, ali i da im omogući da sanjaju i žive u svojoj zemlji fantazija. A ova tri znaka u nastavku imaju sve te osobine te čine savršene bračne partnere za sanjive i romantične Ribe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Bik

Razumni, senzualni i romantični Bik će se dobro slagati s Ribama jer dijele zajedničke interese. Baš kao i Ribe, Bikovi jako cijene dobru hranu, glazbu, ples i umjetnost. Također vole obasipati partnera ljubavlju, što će se Ribama apsolutno svidjeti. "Bik je strpljiv i suosjećajan i bit će pokretačka snaga prema službenoj obvezi. Zapravo, oni će biti praktičniji u paru, tako da veza može funkcionirati", kaže Semos. Ribe će inspirirati Bika da sanja, dok će Bik pomoći da Ribe ostanu prizemljene. S Bikom će se Ribe osjećati kao da su u dobro uravnoteženom partnerstvu.

shimmer fallback

Rak

Ribe će se odmah osjećati opušteno kada prvi put sretnu Raka. "Kao vodeni znak, Rak je emocionalno kompatibilan s Ribama. Ovo dvoje će imati neku vrstu telepatske veze jedno s drugim, uočavat će osjećaje jedno od drugoga i ispunjavati potrebe i želje prije nego što se to i izgovori naglas", kaže Semos. Uživat će u dubokoj, intimnoj i emocionalno zadovoljavajućoj vezi. Ribe će cijeniti koliko je Rak pun ljubavi, odan i pažljiv i osjećat će se kao da su našle nekoga tko ih uistinu razumije na dubljoj razini. S Rakom će se Ribe osjećati sigurno.

shimmer fallback

Škorpion

Od svih horoskopskih znakova, Ribe će se uistinu osjećati kao da su srele svoju srodnu dušu sa Škorpionom. "Ovo dvoje idu duboko i mogu pobjeći ne samo u fantaziju, već i u najdublje dijelove svoje psihe zajedno", kaže Semos. I Škorpion i Ribe vole postati "jedno" sa svojim partnerom, tako da se niti jedan partner nikada neće osjećati ugušeno. Iako je Škorpion na glasu posesivan, bit će toliko energično u skladu s Ribama da će promijeniti svoje ponašanje i uvijek će učiniti da se Ribe osjećaju poželjnima. Ribe nikada neće upoznati drugog partnera poput Škorpiona, a ova će veza sigurno biti intenzivna za oba znaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.