Horoskop otkriva: Koji znakovi su skloni prevari, a koji su odani do kraja?

Došao je trenutak istine - koliko si zapravo vjerna prema svom horoskopskom znaku?

Odanost je kvaliteta kakvu nemaju svi. Možeš biti odan osobi, zajednici, zemlji, a ponekad patimo i od pogrešne vjernosti, poput toga da smo odani kupac trgovini s vrlo visokim cijenama. S druge strane, odanost je jedna od najvažnijih osobina koju svi, ili barem većina nas, tražimo kod svog potencijalnog romantičnog partnera.


Ali kad je u pitanju astrologija, je li jedan horoskopski znak vjerniji ili odaniji od drugog? Naravno, nije dobro donositi odluke o prijateljstvu ili vezi na temelju onoga što astrologija kaže, ali biti svjestan tih osobina definitivno nije loša ideja. Evo tko su najviše, a tko najmanje vjerni i odani znakovi u horoskopu:

OVAN

Nažalost, Ovan je poznat kao jedan od najmanje vjernih horoskopskih znakova. Ovnovi uvijek traže nove avanture, nove izazove, a to ponekad znači i nove partnere/ice.

Karizmatični su, originalni, prijateljski raspoloženi, ali i sebični. Njihove potrebe apsolutno su na prvom mjestu, a osoba kojoj su najviše posvećeni su sami sebi.

New Man GIF from Newman GIFs

BIK

Svi znaju da su Bikovi tvrdoglavi, ali to može biti dobra stvar. Neće odustati od veze, čak ni kad im prijatelji i obitelji sugeriraju da to učine. Definitivno jedni od najodanijih znakova.

Showtime Dice GIF from Showtime GIFs

BLIZANCI

Blizanci su odlični u bilo kakvom društvu jer vole razgovarati i zabavljati se. Nažalost, dok Blizanci mogu biti šarmantni, oni mogu biti i dosta nonšalantni i nevjerni.

Budući da postoje dvije strane njihove osobnosti, one mogu biti posve odane i pouzdane osobe u jednom trenutku i potpuno suprotne osobe u drugom trenutku. 

Princess Diaries GIF from Princessdiaries GIFs

RAK

Kada želiš vjernog prijatelja ili partnera, Rak je odličan izbor. Oni su intuitivni i pronicljivi i kada se obavežu, to čine to 100 posto. Razumljivo je da ne podnose dobro izdaju, pa ako imaš Raka za partnera, potrudi se uskladiti s njihovom razinom odanosti.

Im In Im All In GIF from Imin GIFs

LAV

Lavovi su vrlo velikodušni i kreativni ljudi puni ljubavi. Ipak, odani su kada im to odgovara, a s obzirom da mogu biti itekako egocentrični, nikad neće slijepo slijediti nekoga, pa čak ni u ljubavi.

Not Sure GIF from Starz GIFs

DJEVICA

Djevice gotovo sve (uključujući i sebe) uzimaju vrlo ozbiljno. One su obično prizemljene i odane, osim ako misle da im druga osoba ne pruža odgovarajuću vrstu pozitivne pažnje. Ako se to dogodi, oni će svoj hiperkritični fokus usmjeriti na svog partnera i početi aktivno tražiti nekoga novog. 

Steve Carell Carrell GIF from Stevecarell GIFs

VAGA

Na neki su način Vage jedan od najvjernijih znakova, barem što se tiče prijateljstva. One će stajati uz bok svog prijatelja u dobru i zlu. Jednom kada imaš Vagu za prijatelja/icu, imaš ih za cijeli život.

Međutim, Vage imaju neke poteškoće u kontroliranju svojih osjećaja i impulsa, a kad je u pitanju ljubav - zna se da Vage znaju varati svoje partnere, ali činjenica da mrze sukob i svađe obično ih drži koliko toliko pod kontrolom.

Im Losing Control Arlissa Ruppert GIF from Imlosingcontrol GIFs

ŠKORPION

Škorpionima vlada strast i mogu biti odani, ali isto tako mogu biti i nevjerni. S druge strane, s obzirom da su dosta posesivni i ljubomorni - zahtijevaju odanost od drugih. Kod njih sve ovisi o tome kako se osjećaju u tom trenutku.

Cheated You Cheated On Me GIF from Cheated GIFs

STRIJELAC

Strijelci mogu biti beznadno zaljubljeni i potpuno predani jednu minutu, a u sljedećoj minuti izgubiti interes i fokusirati svoju pažnju na nekoga novog.

Oni idu iz jedne krajnosti u drugu, ali definitivno se ne smatraju se najvjernijim i najodanijim horoskopskim znakovima.

Jennifer Aniston GIF from Jenniferaniston GIFs

JARAC

Jarčevi su izuzetno odani! Ako postoji problem, radije će raditi na tome dok se sve ne popravi - to uključuje i odnose - nego odustati ili se prepustiti nevjeri.

Talk To Me GIF from Supernatural GIFs

VODENJAK

Vodenjaci su veliki humanitarci i vole se baviti stvarima koje imaju svrhu. Vrlo su odani dok su u tom trenutku, ali problem je što im je lako odvratiti pažnju i velika je vjerojatnost da će ih privući nešto novo. Mrze lažljivce i varalice i nije da žele učiniti nešto neetično, jednostavno ih ponese trenutak.

Guilty Guilty As Charged GIF from Guilty GIFs

RIBE

Ribe imaju uzbudljivu maštu i duboko su emotivne. One mogu biti odani ljubavnik i prijatelj ili mogu biti najveće varalice ikad. Drugim riječima, Ribe su odane i vjerne kad nisu izgubljene u vlastitoj kreativnosti.

Dreamy GIF from Smile GIFs

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.