Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Snažne i neovisne

Žene rođene u ovim znakovima ne dopuštaju da ih muškarac kontrolira

Ove žene ni za što neće odustati od osjećaja slobode ili svojih ciljeva, a posebno ne zbog muškarca koji želi imati sve pod kontrolom

profimedia-0343015268.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Dobrodošla u vrijeme snažnih žena. Više ne sjedimo i ne čekamo da muškarci naprave prvi potez. Više ne ostajemo kod kuće podižući obitelj dok muškarci odlaze na posao i donose novac kući. Više ne držimo jezik za zubima kad imamo potrebu nešto reći. Više ne dopuštamo muškarcima - ili bilo kome drugome - da ima potpunu kontrolu nad nama.

Image
Astro tajne

Karizmatični i odlučni: Znakovi sa snažnom osobnošću

I sama sam jedna od onih žena koje vole osjećaj slobode. Ideja da te druga osoba na bilo koji način sputava, ideja da sa svojim novcem možeš raditi što želiš i ideja da ti nitko ne može reći kako se ponašati ili kako se odijevati u određenoj situaciji, ideja je po kojoj živim.

A kad smo kod ovih i sličnih ideja, važno je reći da postoje neki horoskopski znakovi, toliko neovisni da nikada ne dopuštaju da ih se kontrolira, a posebno ne muškarci.

Ako se osvrneš na astrologiju i horoskop, možete steći milijun uvida u nečiji karakter i stvari zbog kojih žive svoj život na određeni način, a žene s ovim horoskopskim znakovima ni za što neće odustati od osjećaja slobode ili svojih ciljeva, a posebno ne zbog muškarca koji želi imati sve pod kontrolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Žena u znaku Ovna neprestano traži načine kako dokazati koliko je jaka u gotovo svim aspektima svog života. Ona također traži mogućnosti da preuzme vodeće uloge, tako da je bolje da znaš da nikad ne želi čuti što treba raditi, već želi biti glavna.

Samopouzdana je i neće dopustiti da je itko sputava ili natjera da vjeruje da vrijedi manje nego što zapravo vrijedi. Žena u ovom znaku je snažna žena i nikada neće dopustiti muškarcu ili bilo kome drugome da je kontrolira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Bik

Na prvi pogled možda misliš da imaš kontrolu nad Bikom, ali sigurno si u krivu. Iako definitivno uživa u materijalnim stvarima, žena u znaku Bika također uživa u moći i osjećaju da je ima.

Stoga nemoj misliti da ćeš steći kontrolu nad njom obasipajući je otmjenim i skupim poklonima. To jednostavno ne funkcionira. S razlogom se zove poklon, a ona dobro zna da ti zauzvrat ne duguje ništa.

Blizanci

Možda misliš da imaš kontrolu nad Blizancima, ali griješiš. Blizanci jednostavno znaju igrati svoje karte kako treba i žena u ovom znaku je uvijek ta koja kontrolira - zna li to druga strana ili ne.

Zna kad ti treba popustiti ili učiniti bilo što drugo da te usreći i možda se čini kao da kontroliraš situaciju, ali ona zna idu li stvari predaleko ili će ona biti ta koja će na kraju biti povrijeđena kako bi preuzela kontrolu natrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Strijelac

Strijelac je usmjeren ka cilju, pa ako se tvoji planovi ne poklapaju s njezinima, zbogom! Žena u ovom znaku neće dopustiti nikome da joj stane na put ili da je kontrolira te da je spriječi da od života dobije ono što želi. I što je još važnije od toga, da ide za svojim ciljevima, jer ona jednostavno previše voli osjećaj slobode.

Sviđa joj se ideja da može donijeti bilo koju odluku ili učiniti bilo što što želi, a oko sebe će imati samo one ljude koji će to podržati, a ne kontrolirati i učiniti da se na bilo koji način osjeća zarobljeno.

Jarac

Jarac je ionako gospodar samokontrole pa ženi u ovom znaku ne treba nitko drugi tko je pokušava kontrolirati. Zna što je najbolje za nju i to je ono što planira učiniti.

Pa čak i ako ju je netko pokušao kontrolirati, ona je toliko tvrdoglava da će druga osoba odustati prije nego što uopće napravi potez nagovarajući je da učini nešto što nije po njezinom. Ona je snažna žena i to je nešto što drugi trebaju poštovati, a ne pokušavati promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.