Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Astro svijet

14. svibnja napokon završava omraženi retrogradni Merkur i kreće nova faza za svaki horoskopski znak

14. svibnja Merkur kreće u direktan hod, a to će svakako mnogima donijeti pozitivne vijesti. Vrijeme je za ponovno pokretanje planova i usmjeravanje energije na pravi put, a kod svakog znak to zahvaća neko drugo područje života

priscilla-du-preez-Zenx96C0WFI-unsplash.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Za vrijeme vladavine Bika obično je najvažnije zadovoljstvo i stabilnost. No tijekom ovog retrogradnog hoda Merkura, od 21. travnja do 14. svibnja., bilo je jako teško održati jasnu kontrolu nad svime. Uz uzastopne pomrčine i  retrogradni Merkur svima je bila jasno da je sigurnost poljuljana, a pojavila se zbunjenost i neizvjesnost.

Image
Uvijek optimisti

Imaju veliko srce: Ovi horoskopski znakovi uvijek daju drugu priliku

Tijekom ta tri tjedna, Merkur je retrogradno prolazio kroz zemljani fiksni znaka - Bika. Zbog toga je svaki znak preispitivao materijalna pitanja, ali i strukture koje već postoje. Ova retrogradnost te vjerojatno izbacila iz zone komfora, dala priliku da stvari pogledaš iz druge perspektive. Opustiti se i posvetiti se životnim užicima nije tako lako kada se ono što je poznato i ugodno čini nesigurnim, ali srećom, kako proljetni retrogradni Merkur završava svaki horoskopski znak doživjet će neke revolucionarne stvari kada je u pitanju zadovoljstvo i sigurnost. Sigurnost nije nešto što te treba držati u stagnaciji i kako Merkur počinje postupno ubrzavati u kući kojom vlada Bik u karti rođenja svaki znak doživjet će polaganu, ali izvjesnu jasnoću u tom području gdje su stvari bile neizvjesne.

shimmer fallback

Evo što svaki horoskopski znak može očekivati ​​kada Merkur 14. svibnja krene u direktan hod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Proteklih tri tjedna vjerojatno si jako puno razmišljala o financijskoj stabilnosti, a sada kada se Merkur smjestio u znak Bika konačno ćeš imati jasne misli vezane za nekretnine i dohodak. Vrlo ti je važna dugoročna udobnost i dosljednost, a retrogradnost ti je pomogla da shvatiš kako to ostvariti na nove načine. Kako se retrogradni Merkur približava kraju, moći ćeš donositi jasne odluke o tome kako učinkovito osigurati i održavati osnovne stvari.

shimmer fallback

Bik

Ovo je bio vrlo kaotičan mjesec za tebe, a kada se Merkur 14. svibnja smjesti direktno u tvoj znak počet ćeš puno jasnije razumjeti svoje želje za lakoćom i udobnošću. Dok se Merkur retrogradno kretao kroz prvu kuću identiteta razmišljala si o planovima, ali i svom imidžu. S Merkurom koji se ponovno kreće naprijed konačno imaš jasnu sliku o tome kako se želiš prikazati svijetu.

shimmer fallback

Blizanci

Kada retrogradni Merkur 14. svibnja, tvoj vladajući planet, krene u direktnom smjeru kroz znak Bika završit će se mnogi razgovori koje si vodila sama sa sobom. Uvijek si u pokretu i tvoj um uvijek snažno radi, ali zbog retrogradnog Merkura misli i ideje od 21. travnja su bile usporene. Međutim, Merkur ponovno ubrzava i vrijeme je da kreneš naprijed s projektima i svim planovima koji su morali biti na čekanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rak

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana, odnosno retrogradnog Merkurovog kretanja, vjerojatno su se dogodile neke promjene s vezane za tvoje prijatelje i zajednicu. Kada Merkur krene direktno, 14. svibnja, postat će ti jasno s kakvim ljudima se želiš okružiti. Iako je ova retrogradnost možda donijela neke teške razgovore s prijateljima sada ćeš ipak imati puno jasniju sliku o tome što ti je potrebno u životu i kada se osjećaš sigurno i zadovoljno.

shimmer fallback

Lav

Direktan Merkurov hod će utjecati na desetu kuću što znači da će se konačno smanjivati kaos u profesionalnom životu. Konfuzija je bila tolika da su neki planovi čak morali biti stavljeni sa strane posljednjih tjedana. Merkur će konačno omogućiti da se krene prema naprijed. Učinkovita komunikacija s kolegama ili suradnicima sada bi također trebala biti lakša. Zato slobodno podijeli svoje strategije ili razmišljanja o karijeri s ljudima oko tebe - svi će te slušati.

shimmer fallback

Djevica

Dana 14. svibnja Merkur, tvoj vladajući planet, nalazit će se direktno u devetoj kući, a ona predstavlja sustave vjerovanja i pogled na svijet. A tada kreće rješavanje nekih nedoumica oko ovih uvjerenja. Ako nisi sigurna što je tvoje mišljenje onda će ti sigurno pomoći kraj Merkurove retrogradne šetnje jer nastupa vrijeme jasnoće.  Sada je savršeno vrijeme da nastaviš tamo gdje si stala u određenom trenutku, nema veze radi li se o putovanjima ili edukacijama. Konačno možeš slijediti stvari zbog kojih ćeš rasti,  a da te ne sputavaju.

shimmer fallback

Vaga

Provela si jedan period radeći revizije oko stvari koje dijeliš i odgovornostima, a sada je konačno došao kraj tog perioda. Sve se više usmjerava prema osmoj kući pa ako si imala probleme s porezom, potpisivanjem nekih ugovora ili napredovanjem, problemi će polako nestajati.  Posljednjih nekoliko tjedana provela si sređujući sve takve poslove, a sada ćeš osjećati veću stabilnost kada je u pitanju imovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion

Kada Merkur 14. svibnja krene direktno donijet će jasnoću u romantičan odnos. Proteklih tri tjedna ponovno si procjenjivala sve oko sebe, a kada završi retrogradni hod bolje ćeš razumjeti koje su tvoje potrebe i kakva je dinamika u odnosu. Ako je komunikacija s drugima bila izazovna u narednom periodu će se sve smiriti.

shimmer fallback

Strijelac

Vjerojatno si tijekom retrogradnog Merkura imale probleme s uspostavljanjem rutine, jednostavno ti je nedostajala stabilnost. Sada će konačno sva ta borba stati i osjećat ćeš da je vrijeme da promijeniš neke svoje navike i rituale koji će doprinijeti tvojoj dobrobiti. Nakon 14. svibnja sve ćeš lakše učiniti.  Osim toga, povećavat će se produktivnost stoga bi bilo dobro da napraviš popis obveza jer će sve polako krenuti prema naprijed.

shimmer fallback

Jarac

Kada se Merkur konačno počne kretati direktno, 14. svibnja, vratit ćeš se svojim projektima čiste glave i s puno strasti. Tijekom nekoliko posljednjih tjedana promišljala si na koje sve načine želiš ostvariti užitak i zadovoljstvo. Sada kada Merkur počinje ubrzavati neće biti puno prepreka na tom putu, a užitak će biti prioritet. Slobodno kreni prema naprijed bez obzira radi li se o romantici, hobiju ili nekim aktivnostima koje su stagnirale neko vrijeme ili ti nedostajale. Upravo je sada pravo vrijeme da pustiš kosu ako si o tome razmišljala u posljednje vrijeme.

shimmer fallback

Vodenjak

Od 14. svibnja Merkur će direktno prolaziti kroz četvrtu kuću doma i obitelji te donijeti iznenadnu jasnoću u tvoja razmišljanja i planove vezane za stanovanje. Voliš pravu dosljednost u privatnom svijetu, a kako Merkur više nije retrogradan lakše ćeš organizirati ovo područje života. Bez obzira radi li se o planovima koje treba napraviti, selidbu ili neke važne razgovore sa članom obitelji, sve će biti puno lakše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

Kada Merkur krene u direktan hod vrlo lako ćeš usmjeriti svoje misli i ideje na pravi put, a uspjet ćeš sve primijeti i na druge ljude. Od 21. travnja si u tišini preispitivala svoje planove i razmišljanja, a sada kada Merkur ne djeluje retrogradno moći ćeš izreći svoja razmišljanja na glas. Ovo je također najbolji period za nastavak školovanja, edukacija ili nekih interesa koje želiš razviti, ponovno je vrijeme kada se kreće naprijed.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.