Budi najbolja verzija sebe.
Nemaju se čime pohvaliti

Vruće igrice pod plahtama ili? Horoskopski znakovi s reputacijom najgorih u krevetu

Horoskop otkriva mnoge tajne našeg karaktera, a može nam ukazati i na to kakva je neka osoba potencijalno u krevetu. Danas ti tako predstavljamo listu najgorih ljubavnika Zodijaka.

profimedia-0338722638.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Seksualno sposobna i vješta osoba jest osoba koja je provela dosta vremena radeći na svom zdravlju i na svom seksualnom životu. Stvar sa seksualnim zdravljem i kondicijom je u tome što nije toliko važno izgledati dobro u krevetu koliko uživati ​​u samom činu vođenja ljubavi i osjećati se dobro u pružanju užitka drugome. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi u tome su bolji nego drugi.

Naime, poznato je kako nam horoskop može otkriti mnoge tajne karaktera, a neke od njih odnose se i na predodređenost za uspjeh u vrućim igricama pod plahtama. Tako neki znakovi, poput recimo Škorpiona, slove za prave strastvene razvratnike, dok se neki drugi baš i ne mogu pohvaliti jednako laskavim titulama.

Danas ti otkrivamo koja su to tri horoskopska znaka na glasu za najgore ljubavnike Zodijaka. Sve o njihovom seksualnim „vještinama“ pronađi u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Lav

Prvi i vjerojatno za mnoge neočekivan znak na ovoj listi svakako je onaj Lava. Naime, pripadnici ovog horoskopskog znaka su pravi egoisti. Vole se praviti važnima, imaju odlike narcisa, samopouzdani su i vješti u mnogim stvarima, no upravo ih te odlike mogu učiniti i lošim ljubavnicima. Naime, pretjerano samopouzdani Lavovi i Lavice imaju tendenciju biti koncentrirani samo na svoj užitak te nisu voljni učiti nove vještine pod plahtama, pa bi te seksualni odnos s njima mogao razočarati ako tražiš pažljivog partnera željnog dijeljenja užitka.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj racionalnosti, hladnokrvnosti i suzdržanosti, a sve te njihove osobine nerijetko se vide i u seksualnim igricama. Naime, Jarčevi se rijetko i sporo otvaraju te se boje biti ranjivi, pa svoj zaštitni gard zadržavaju čak i za vrijeme seksa. Tako nikad nećeš moći biti do kraja sigurna jesu li se skroz predali užitku ili pak sve izvode sa dozom prirođene im zadrške.

Budi najbolja verzija sebe.

Rak

Rakovi slove za najsenzibilniji i najemotivniji znak Zodijaka, a točno takvi su i u krevetu. Mogu biti apsolutno nježni i podatni, ali puno strasti od njih nećeš doživjeti. Ovaj je Znak jednostavno prenježan za razbijanje predrasuda i tabua koje imaju u vezi perverznog seksa pa će se tako zadovoljiti s klasikom pod plahtama. Ako tražiš više uzbuđenja i strasti - preskoči pripadnike ovog znaka.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2022. Sva prava pridržana.