Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljubavni horoskop

Ova tri horoskopska znaka imat će Valentinovo za pamćenje

Ako si rođena u jednom od ovih znakova, čeka te Valentinovo puno ljubavi

valentinovo.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

U najromantičniji mjesec u godini već smo ušli, a Valentinovo je pred vratima, iako je to, pored svega što se događa, vjerojatno zadnja stvar koja nam je svima na pameti. Ipak, nije loše početi razmišljati o tome kako ćeš provesti Dan zaljubljenih - bilo da si solo ili u vezi, svima nam je potrebno malo distrakcije od onoga što se događa, a Valentinovo je savršena prilika za to.

Image
Savršeni dar

Ne znaš što mu darovati za Valentinovo? Neka ti u odabiru pomogne njegov horoskopski znak

Valentinovo nam svima može pružiti priliku da zaboravimo na probleme, a za tri horoskopska znaka ovogodišnje će Valentinovo biti nezaboravno. Riječ je o Blizancima, Djevici i Jarcu, koji će ove godine najbolje provesti Dan zaljubljenih.

Ako si rođena u jednom od ovih znakova, znaš da će te 14. veljače čekati nešto posebno, a što točno - saznaj u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Blizanci: Okružena si ljudima kojima je istinski stalo do tebe

Zaljubiti se u nekoga iz inozemstva? Nikad ne reci nikad, posebno kada Sunce lebdi nad tvojom prostranom devetom kućom putovanja, obrazovanja i učenja. Srećom, s Venerom koja se provlači kroz tvoju društveno svjesnu 11. kuću timova i prijateljstva, bit ćeš okružena svojim društvom, a to bi moglo donijeti nešto uzbudljivo za one koji su slobodni.

Lošiji scenarij - mogla bi te uhvatiti ljubomora, pogotovo ako ti se sviđa netko s kime je tvoja najbolja prijateljica upravo počela koketirati. No zapamti - komunikacija je sve, i ne nerviraj se previše, samo se dobro zabavi.

Djevica: Osjećaš se dobro, a tvoja seksualna privlačnost isijava

Kad se sunce smjesti u tvojoj šestoj kući zdravlja, brige i vladanja, opet ćeš se osjećati poput sebe. Tvoj znatiželjni planetarni vladar također će putovati kroz tvoju predanu sedmu kuću partnerstva, što komunikaciju unutar tvojih partnerstava čini puno prozračnijom. Iako će u ovom trenutku Merkur već biti u fazi sjene, jer će službeno postajati retrogradnim 16. veljače, ne brini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Umjesto toga, pripazi da zazoveš božicu ljubavi usred njezinog putovanja kroz tvoju osmu kuću intimnosti, seksa i zajedničkih ulaganja.

Jarac: Osjećaš se ugodno u svojoj koži i žudiš za romantikom

Kad si se zadnji put malo zabavila? Osim toga, unatoč tome što te karakteriziraju želja za radom i odlučnost, zapravo si stvarno romantična kad to želiš biti. Dok se sunce druži s tvojom drugom kućom prihoda, financija i udobnosti željnom užitka - koja slučajno pripada neodoljivoj Veneri - bit ćeš sigurna kao i uvijek. Zbog toga ćeš se i osjećati bolje.

Šarmantna Venera također će se osjećati ugodno u tvojoj četvrtoj kući doma i obitelji. Sve počinje iznutra, a kad se iznutra osjećaš dobro, sve ostalo ide u tvoju korist.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.