Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tajnoviti i sramežljivi

Poznaješ li takve? Horoskopski znakovi koji najteže pokazuju da im se sviđaš

U idealnom svijetu kada se muškarac i žena upoznaju i dogodi se kemija između njih, oboje bez razmišljanja iskreno iznesu svoje osjećaje. Ipak, realnost je kudikamo drugačija. Bilo bi sjajno kad bi frajer koji nam se sviđa, izravno i otvoreno rekao sve. No, nisu svi takvi. Astrologija kaže kako se u ovim znakovima kriju frajeri koji će teško dati ti do znanja da im se sviđaš

pexels-j-u-n-e-1767434.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Nije svima jednostavno priznati svoje osjećaje simpatiji. Astrologija tako ističe kako su neki znakovi odvažni i samouvjereni i bez problema će ti dati do znanja da im se sviđaš, drugi će pak ako osjete nešto prema tebi, povući se u sebe i 'pobjeći' glavom bez obzira. Iako izvana ovo ponašanje djeluje bezobrazno i hladno, treba imati na umu da je nekim ljudima jednostavno teško izraziti osjećaje.

Image
Sami sebi dovoljni

Bolje im je solo: Ovi horoskopski znakovi su užasni u vezama

Ponekad je u pitanju samo njihova sramežljivost, ponekad je to strah od preuzimanja daljnjeg rizika. U nastavku saznaj nalazi li se možda i tvoj frajer na listi sramežljivih horoskopskih znakova koji će teško dati ti do znanja da mu se sviđaš. Možda bi ipak u tom slučaju, ti trebala preuzeti inicijativu.

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rak

Rak neće tako lako priznati da je zaljubljen. Simpatiju će gledat će s posebnim sjajem u očima i nerijetko će u njezinoj blizini biti jako sramežljiv zbog čega se zna dogoditi da se prestraši i pobjegne. Unatoč tome što su nevjerojatni partneri koji pružaju puno ljubavi, kada je riječ o ulasku u vezu, trebaju prevladati puno prepreka.

Rakova sramežljivost dolazi od njihove nesigurnosti i dubokog straha od odbijanja. Poznati su kao oprezni i oštroumni ljudi, pa ako želiš znati je li Rak zaljubljen u tebe, najbolje je da obratiš pozornost na njihovo ponašanje na društvenim mrežama. Ako ti često lajkaju i komentiraju slike velika je vjerojatnost da nešto osjećaju.

shimmer fallback

Jarac

Ovaj zemljani znak najteže je pročitati kada je riječ o zaljubljenosti. Njihov flert svodi se na toplo-hladne igrice. Jedan dan će biti najpažljivija osoba na svijetu, a već drugi će biti na distanci. Iako zna biti vrlo zbunjujuće, ovaj znak to ne radi u lošoj namjeri već iz straha da ne bude povrijeđen.

Međutim, Jarci jako cijene veze i svoje partnere, ali osim straha od slomljenog srca, na veze im utječe i posao u koji se maksimalno daju. Zbog toga im zna patiti ljubavni, ali i društveni život pa često ne uspijevaju održati kontakte s ljudima. Stoga, njihovo ponašanje ne treba shvatiti osobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

Ribe slove kao jedan od najemotivnijih znakova, a upravo iz tog razloga mogu u isto vrijeme jako voljeti i udaljavati se od voljene osobe kako bi smanjili šansu da ih se odbije ili povrijedi na neki način.

Zbog toga će se ponekad ponašati zatvoreno i kao da ih nije briga, ali to ne znači da im nije stalo. Samo im je teško otvoriti srce i prepustiti se ljubavi. Sramežljive Ribice će najbolje odati njihov smijeh u tvojoj blizini. Ako se smiju na svaku tvoju šalu, to je to!

shimmer fallback

Djevica

Ovaj perfekcionistički znak neće se htjeti lako razotkriti, a u blizini osobe koja im se sviđa osjećaju se emocionalno ranjivima zbog čega nerijetko podignu 'zid' oko sebe i prave se hladni i nepristupačni. Ako želiš znati sviđaš li se Djevici imaj na umu da su dugotrajni kontakt očima i sugestivni dodiri ono što će ih odati stoga, ako primijetiš nešto od ovoga znat ćeš da se nešto tu događa.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.