Kako zavesti muškarca? Neka ti njegov horoskopski znak pomogne u tome

Pitaš se kako najuspješnije pristupiti muškarcu tvojih snova? Neka ti u planiranju strategije kako zavesti muškarca pomogne horoskop. Donosimo ti savjete kako zavesti svaki znak zodijaka

Kod rasplamsavanja strasti i ljubavi ne ide sve uvijek po planu, a ponekad možemo biti i zbunjene kako pristupiti muškarcu koji nam se sviđa. Od mnoštva savjeta stručnjaka, trendova u dejtanju i nepisanih pravila koja moramo poštivati lako se izgubiti u šumi informacija i odlučiti koji je najbolji pristup zavođenju željene osobe. No, ne brini, tu je za tebe horoskop koji bi svakako trebala uzeti u obzir pri planiranju „uleta“ svom frajeru iz snova. Saznaj stoga kako koji horoskopski znak voli i čemu jednostavno neće moći odoljeti. 

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Muškarac Ovan strastven je i predan, pa jednom kada se zaljubi ne mari za skrivanje svojih osjećaja. Kao prvi znak zodijaka, on je čovjek od akcije, no da bi osvojila njegovo srce moraš ispuniti neke kriterije – ali prvo moraš znati koje. Naime, tipični muškarac Ovan ima poprilično idealistička očekivanja od žene svojih snova. Sve dok ne pronađe onu koja će mu po svemu odgovarati, bit ćeš tek prolazna zabava.

Put do njegova srca nerijetko vodi od toga da poštuješ njegovu slobodu i strasti, hobije. Ako mu dopustiš da se osjeća slobodno, a istovremeno voljeno i željeno – neće ti moći odoljeti. Ako te odluči odabrati za svoju partnericu možeš očekivati obilje romantike i komplimenata, jer Ovnovi svoju ljubav ne skrivaju.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Ambiciozan, prizemljen muškarac u znaku Bika idealan je za one žene koje žele stabilan dom i obitelj. Ovaj znak zodijaka voli hedonističke stvari u životu: dobru hranu, piće i seks. Uvijek spreman za rad, ali i zasluženo opuštanje, muškarac Bik voli „loviti“ i snubiti svoju partnericu, pa mu svakako dopusti dugi period flertovanja.

Unatoč tome što će te držati kao kap vode na dlanu, svakako imaj na umu da muškarac Bik može biti i pomalo posesivan i ljubomoran. Ako možeš izdržati malo ljubomore na svakodnevnoj bazi, on je muškarac za tebe. Odan suprug koji će te obasipati pažnjom, izletima i darovima.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Blizanci su na zlu glasu kao najprevrtljiviji horoskopski znak koji često slama srca. S obzirom da je ovo znak mislilaca i intelektualaca koje je teško prikovati uz jednu osobu ili mjesto, za osvajanje Blizanaca potrebno je dosta truda. Da bi postala jedina za muškarca ovog znaka trebat ćeš imati čelične živce, jer su oni čudljivog, promjenjivog raspoloženja. Uz to, ovo je znak koji obožava flert i koketiranje, pa ćeš se morati naviknuti na to da će se Blizanac upustiti u lagano zavođenje kad god mu se za to pruži prilika.

S vedrije strane, muškarci ovog znaka znat će te nasmijati te će uvijek htjeti da skupa negdje izlazite, jer su vrlo društveni. I da, dobro je znati da će ti muškarac Blizanac pokazati svoju ljubav preko odnosa s obitelji. Je li te hvalio pred majkom i poveo te na obiteljska događanja? Onda je zaljubljen u tebe. Jednom kad mu bude ugodna dinamika odnosa, on će biti predan.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Osjećajni Rakovi pravi su vodeni znak. Traže sigurnost, suosjećanje i puni su ljubavi, a vrlo su skloni i naglim izljevima nježnih emocija. Ipak, unatoč tome što su vrlo emotivni, Rakovi su istovremeno i suzdržani – barem u početku. Često znaju čuvati svoje osjećaje od drugih kako ne bi ostali povrijeđeni, ali jednom kada zadobiješ njihovo povjerenje otvorit će ti svoje srce.

Kad se zaljubi, muškarac Rak je među najromantičnijim muškarcima. Gledat će romantične filmove s tobom, voditi te na spojeve, u šetnju ili ležati pod zvijezdama. Njegov cilj je držati te u naručju i to će i učiniti, a slab je na moćne žene koje mu mogu pružiti podršku i sigurnost koja mu ponekad nedostaje.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

"Kralj zodijaka" ujedno je i najstrastveniji tip kojeg ćeš u životu upoznati. On teži romantici, komplimentima i stalnom potvrđivanju da je voljen i željen. Svoju mu naklonost pokaži laskanjem i pružanjem osjećaja potrebe, zbog čega će se tvoj muškarac Lav osjećati doslovno kao kralj svijeta. Ovaj je znak i vrlo darežljiv, pa svoju ljubav prema tebi neće nikada skrivati. Svu pažnju će ti vratiti trostruko kroz darove i romantične geste. On voli dijeliti pažnju s tobom, želi da budete "par godine" i učinit će sve što je u njegovoj moći da se to dogodi.

Djevica (23. srpnja - 22. rujna)

Djevice su jedan od složenijih znakova zodijaka, pa ne čudi stoga da i muškarac Djevica zahtjevaj poseban pristup kada je riječ o zavođenju. Mirni, ozbiljni analitični, teško ih je pročitati, pa mnoge žene odbije njihova naoko hladna vanjština.

Ako se želiš upustiti u vezu s muškarcem Djevicom morat ćeš mu dati vremena da o svemu dobro razmisli i sam dođe do zaključka kako ne može živjeti bez tebe. Možda ćeš morati malo čitati između redaka kad je riječ o njegovim osjećajima. On radije pokazuje svoje emocije nego što govori o njima. On nije tipičan "igrač".

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

"Ispuni me, uravnoteži me", mantra je muškarca Vage. On traži neovisnu ženu koja ne ovisi o njemu, a ipak želi da uravnoteži njegove nedostatke ili osobine. U ovom slučaju, suprotnost ga može privući. Voli koketirati, šarmirati i biti romantičan. Dok ne bude 100% siguran, vaša veza će možda biti vožnja toboganom.

Ako te voli, to će ti i pokazivati, voli se zabavljati i nježno zadirkivati. Njegovo zadirkivanje je jedan od načina na koji pokazuje da te voli pa se pobrini da to shvatiš kao šalu. U svakom slučaju, Vage su vrlo nježan znak koji razumije sve nijanse tuđeg ponašanja, pa će, ako te voli, uvijek imati na umu da budeš sretna i zadovoljna.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Strastveni i vatreni Škorpioni najljubomorniji su horoskopski znak, ali ako te zavole – mazit će te i paziti kao nitko do sad. Ovi izuzetno seksualni alfa mužjaci traže srodnu dušu i neće se zadovoljiti s ničim manjim od toga. Frajer Škorpion traži ženu koja je jednako snažna kao i on sam, ali i njegova srodna duša. Cijenit će tvoju neovisnost, karijeru ili bilo koju od tvojih feminističkih želja, on će te potpuno podržati da budeš svoja. Njegova partnerica ga mora natjerati da se osjeća i izgleda kao bog. Ako to možeš inspirirati u njemu, on će te tretirati na isti način. On pokazuje ljubav kroz seks te je vrlo ljubomoran i zaštitnički nastrojen partner.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Strijeci su ljudi od avantura, putovanja i adrenalina – pa im je potrebno da se dobro ižive prije no što se odluče zauvijek skrasiti s jednom posebnom damom. Strijelac je pun mudrosti, velikodušnosti i suosjećanja. Najbolje je da mu dopustiš slobodu, on neće tolerirati kontroliranje, poštujte jedno drugo kao pojedince sa svojim interesima i željama i on će biti sretan. Ako nisi sigurna voli li te, onda ga samo pitaj, odgovorit će ti iskreno.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Odlučni, ambiciozni i vrlo prizemljeni – to su tipični Jarci koji imaju u glavi zacrtani svoj životni put i sve ono što žele postići. Muškarci rođeni u ovom znaku su rođeni vođe, a karakterizira ih visoka inteligencija, analitičke sposobnosti i samokontrola. On će se smiriti tek kad stekne ono što si je zacrtao, to svjedoči ozbiljnosti koju postavlja u odnose i obitelj. Uz svoju sklonost dominaciji, može zahtijevati od tebe da si sposobna postaviti granice kako mu ne bi dopustila potpuno dominaciju. Moraš biti sposobna hraniti njegov ego i podvrgnuti se kontroli u nekim, ali ne u svim područjima vašeg života.

On ima poteškoća izraziti svoje emocije, može imati osjećaje prema tebi i pretpostaviti da ti to znaš. Neće dugo ostati u vezi ako se ne može u potpunosti obvezati, a gravitira prema ženama koje su mu predstavljene iz kruga prijatelja, obitelji ili mjesta na kojem mu je ugodno.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Introvertirani sanjari, tipični Vodenjaci, skrivaju svoje osjećaje, a na vidjelo će ih staviti samo ako doista počnu gajiti jako snažne osjećaje prema tebi. Budi romantična i seksualna s njima te učini da se osjećaju posebno svaki puta kada si im u blizini. Ovim je muškarcima teško razvrstati svoje emocije, ali ako ga uspiješ dovoljno očarati – prepustit će ti se u potpunosti.

Kad se konačno odluči smiriti, postaje vrlo nježna osoba, vrlo je intuitivan i shvatit će što te tjera naprijed i kako te učiniti najsretnijom, a da mu to nužno ne kažeš.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ovaj ćudljivi znak zodijaka može učiniti da osjećaš kao da se natječete tko će se više povući. U početku će te pokušati osvojiti kroz kreativne romantične geste, ali istovremeno će se ponašati neuobičajeno. On ne voli kad žena preuzme kontrolu na početku. Ako si previše prionula ili igraš igrice, on će se ohladiti. Najbolji način da zadržiš njegovu pažnju je da imaš vlastiti život i ako je zainteresiran, doći će k tebi.

Jednom kad odluči da si ti odabranica njegovog srca, obasipat će te darovima, cvijećem i romantičnim izlascima. Važno je da se osjeća sigurno u vezi kao i sa samim sobom i dobit ćeš ljubav o kakvoj sanjaš.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.