Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ženski odmor

Žene u ovim znakovima više vole putovanja s prijateljicama nego s partnerom

Svijet je prepun ljepota koje je važno vidjeti i aktivnosti koje trena isprobati. No neke žene posebno uživaju u putovanju s prijateljicama, čak više nego s partnerom, jer je za njih to posebna vrsta iskustva. One su najčešće rođene u ovim horoskopskim znakovima.

profimedia-0342317123.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Putovanja su važna jer donose dašak uzbuđenja i svatko je na njima izložen drugačijim stvarima ili običajima. Bez obzira radi li se o hrani, umjetnosti ili zabavi uvijek je moguće isprobati nove stvari na putovanjima. A onda se mijenjaju neka mišljenja i uvjerenja, a moguće je upoznati i nove ljude.

Image
Lažni prijatelji u horoskopu

S dozom opreza: Horoskopski znakovi koji se nerijetko samo prave da su ti prijatelji

Upravo zato ljudi obožavaju putovati kako bi naučili nove stvari, ali i pobjegli od svakodnevice. Međutim neke žene posebno vole putovanja s prijateljicama, čak više nego sa suprugom. Ne, to ne znači da izbjegavaju i ne vole bračni život nego obožavaju taj bijeg iz svakodnevice u ženski svijet. To ima daje novi pogled na obiteljski život iako možda uopće ne žele razgovarati o supružniku. Povremeno odsustvo će im također goditi i dati novi pogled na probleme, ako postoje. 

shimmer fallback

Prema astrologiji, žene rođene u četiri horoskopska znaka posebno uživaju u ženskim putovanjima, kratkim ili dugim, i povremenom bijegu iz braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lav

Lavovi vole uživati u životu, a žene rođene u ovom znaku posebno obožavaju putovati s prijateljicama. Tada mogu lako podijeliti što se događa u njihovim životima - u braku, s djecom i na poslu. Također su supruge koje ne moraju uvijek biti sa svojim partnerom jer se vole osjećati slobodno dok putuju s prijateljicama. Lavica želi dijeliti svoje emocije i aktivno slušati. Osim toga, s vremena na vrijeme joj odgovara da se odvoji od svakodnevice i rutine. Putovanja s prijateljicama je čine sretnijom osobom, a onda još više uživa u obiteljskom životu.

shimmer fallback

Ovan

Energična Ovnica uživa u povremenom bijegu od bračnog života, bez obzira što muža voli najviše. Također smatra da i njezin muž ima pravo na vrijeme samo za sebe jer će tako njihov odnos biti još bolji. Bilo da se radi o vikend izletu ili duljem putovanju s prijateljicama, Ovnice će se lako opustiti na plaži ili u gradu u kojem nikad nisu bile. Dok isprobavaju nove restorane i razgledavaju novo mjesto potpuno će uživati i neće razmišljati o braku.

shimmer fallback

Djevica

Djevica je vrlo prizemljena i jasno joj je što želi od života. No ponekad shvaća da ima previše obveza i da ponekad zaboravi na zabavu, a bilo kakav odmor s prijateljicama za nju je idealna aktivnost. Odmaranje u prekrasnoj prirodi i sport će odgovarati njezinom kratkom bijegu od bračnog života. A večernja opuštanja u uz tople napitke ili čašu vina donijet će i nove tračeve, ali i zanimljive rasprave. No bit će to i vrijeme kada će Djevice najradije podijeliti neke detalje iz svog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rak

Žene rođene u ovom znaku izuzetno su posvećene obitelji i suprugu, no ipak žele istražiti različite stvari u svom životu. Račica želi istražiti mnoge stvari poput novih mjesta, različite kuhinje i načine života. Osim toga, kada otputuje s prijateljicama osjeća se kao da se vratila u prošlost. Ovo osobito vrijedi za jako dugo prijateljstva jer će ju to podsjetiti na slatke uspomene. Smatra da je glamping u ženskom društvu zabavan način za uživanje u prirodi bez previše aktivnosti. Ovo je najbolja ideja za vikend putovanje u kojem će uživati i Račice koje su poznate po promjenama raspoloženja.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.