Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
U sebi nose istinsku magiju

Imaju 'ono nešto': Tri horoskopska znaka koja zrače čistom čarolijom

Vjeruješ li u čaroliju? Oni će ti je pokazati. U nastavku ti otkrivamo koji su to najposebniji znakovi horoskopa, gotovo kao da su magični

pexels-matheus-bertelli-573238.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

"Magija je živa na staničnoj razini u svjetovima kroz koje prolazimo i svi joj imamo pristup, iako su neki znakovi otvoreniji prema njoj. Ako o znakovima razmišljamo u smislu njihove elementarne prirode, otkrivaju se njihove različite vrste magije", tvrdi astrologinja Reda Wigle, objašnjavajući za New York Post nešto što mnogi ostavljaju za bajke i filmove.

Image
Simpatični i posebni

Dominiraju gdje god se pojave: Najkarizmatičniji horoskopski znakovi

Kaže, horoskop sa sobom nosi magiju. Primjerice, magiju Ovna pokreće vatra pa se on ne boji biti predvodnik. Magija Bika vezana je za zemlju i senzualna - na način na koji ti orgazam može uljepšati trenutak, a juha od kostiju vratiti te u život. Blizanci pletu riječi u čarolije, Lav pretvara sve što je matirano u visoki sjaj. Vaga spaja ljepotu i nepristranost u neku vrstu magije. Škorpioni crpe magiju iz sjena s kojima se suočavaju, a Strijelac luta po svijetu u potrazi za pričama i alkemijama, novim i starim, Jarac koristi strukturu kako bi dao oblik inspiraciji, dok je Vodenjak čarobnjak čudnovatosti.

shimmer fallback

U nastavku provjeri je li tvoj znak među najposebnijim znakovima horoskopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rak

Rakom upravlja Mjesec. Mjesečeva magija, izvođenje rituala i čarolija u skladu s fazama mjesečevog ciklusa, prakticira se u različitim kulturama i kroz ljudsku povijest. Nadalje, Rak vlada četvrtom kućom obitelji, doma, podrijetla. Smještena na dnu natalne karte, četvrta kuća služi kao temelj za jastvo i predstavlja magiju rođenja, trenutak kada kozmos postaje konkretan, a eterično materijalno. Hiper intuitivan i vrlo tankoćutan, Rak ima reputaciju najosjetljivijeg znaka u zodijaku, a ta akutna osjetljivost nije samo izvor boli, već i kanal ljepote, osjećaja i velike magije te posebnosti.

Rakovi prepoznaju začaranu prirodu svijeta i vlastitu unutrašnjost te ih jako boli nesposobnost ili odupiranje okoline da na život pogleda njihovim očima.

shimmer fallback

Djevica

Djevicom vlada Merkur, što ju čini jednim od najinteligentnijih znakova horoskopa. Ona je mirna, analitična, zrela i staložena, a takva je i njezina magija. Kao promjenjivi zemljani znak, Djevica je veza između materijalnog i nematerijalnog svijeta, ona sadi sjeme i priprema put magiji da se razvije. Djevice su izuzetno moćne, a jedina im je slaba točka njihova vlastita sumnja u sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

Promjenjivim vodenim znakom Ribama vlada Neptun, planet snova, magije i nesvjesnog uma. Gospodar dvanaeste kuće i posljednje kuće zodijaka, ovo je znak na rubu postojanja i vječnosti, oblika i rastakanja. Ribe dodaju malo nadrealnog svemu što rade. Ljudi rođeni u znaku Ribe očaravaju izgledom, obično kombinacija sjaja u očima i svojom snenom ili sanjarskom pojavom. Nije slučajnost da je otac magičnog realizma, dobitnik Nobelove nagrade za književnost,Gabriel García Márquez, bio Riba.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.