Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
S njima definitivno nije lako

Najbolji, najpametniji - najiritantniji: Ovo su najbahatiji horoskopski znakovi

Sve što oni naprave je najbolje - to će ti sami reći, bez da ih pitaš... Oni imaju i najpametniju djecu, najbolje kuhaju, znaju kako najbolje napraviti bilo što...Iritantno do bola

pexels-jonaorle-7642602.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Bahatost nije najgora ljudska mana, ali može biti itekako iritantna. Da se razumijemo, bahatost nije to što si ponosna na vlastiti uspjeh, stoga slobodno proslavi teško zasluženo unapređenje ili kupnju stana. Bahatost je razmetanje tim uspjesima, kada ih drugima nabijaš na nos. Jesi li znala da na bahatost utječe i horoskopski znak?

Image
Zavidimo im

Oni sve mogu sami: Ovo su najneovisniji horoskopski znakovi

U nastavku ti otkrivamo najrazmetljiviju zvjezdanu šestorku, one kojima je praviti se važnima jednako kao i disati. Neki su u tome suptilni, dok drugi ne poznaju taj pojam pa njihovo hvalisanje prelazi u bezobrazluk i nepristojnost.

shimmer fallback

Bik

Bik se ne razmeće na egoističan način, odnosno nije previše iritantan u svome hvalisanju. "Kada pokušava u nečem pokazati svoju dominaciju ili se pohvaliti postignućem, to će učiniti indirektno, naglašavajući žrtvu koju je na putu do uspjeha morao podnijeti", kaže astrologinja Courtney Trethric za portal Best Life. Od Bika možeš očekivati '​​skromno hvalisanje' o tome kako, primjerice, sinoć uopće nije spavao da bi mogao završiti prezentaciju. Njihova poznata tvrdoglavost također se stapa s ovom osobinom. "Čak i ako nisu najbolji u nečemu, a oni misle da jesu, neće odustati od toga da i tebe uvjere u to".

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Djevica

Djevica je perfekcionist zodijaka i zbog toga će nerijetko zastraniti u hvalisanju. "Uvijek će nastojati pokazati svoju inteligenciju i pohvaliti se svojim znanjem", kaže Trethric. No, na koncu, Djevičino ponašanje često neće ispasti egoistično. "Savršen primjer su Keanu Reeves i Beyonce", objašnjava Trethric. "Oboje su vrhunski u svojim područjima, no time se ne razmeću, ali jasno je da su svladali svoj zanat i toga su svjesni", dodaje. Drugim riječima, Djevice se najčešće s pravom prave važnima.

shimmer fallback

Strijelac

Zabavni, prijateljski raspoloženi i otvoreni Strijelci znaju kako privući sreću. "Ovi pozitivni atributi temelje se na njihovom vladajućem planetu Jupiteru, no pod određenim okolnostima oni mogu postati negativni, pretvarajući Strijelce u nevjerojatno bahata bića. Strijelci ponekad ne znaju kada prestati s hvalisanjem, a idu do toga da se hvale na račun drugih", objašnjava astrologinja Linda Berry. Na primjer, možda ti pričaju o nevjerojatnom unapređenju koje su dobili na poslu, no ne zaustave li se na vrijeme, počet će klevetati kolege koje su pretekli na putu do cilja.

shimmer fallback

Blizanci

“Ako kojim slučajem i ne žele privlačiti pozornost, pronaći će način da se razmeću svojim sposobnostima i onime što imaju, pa makar suptilno”, kaže astrologinja Charette Vachon. "Oni uživaju razmetati se svojim stvarima, od nakita do brendirane odjeće, sami će nahvaliti večeru koju pripreme za prijatelje ili desert koji su napravili i donijeli na druženje", dodaje ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ovan

Ovnu uspjeh dolazi prirodno. "Poput mitološkog Ovna, simbola ovog znaka, oni rijetko odustaju od bilo čega što su naumili, pogotovo kada se radi o poziciji moći", kaže Berry. Oni uživaju biti broj jedan i ne žele dijeliti svjetla reflektora koja često dolaze s tim. "Ovaj vatreni znak daje sve od sebe kako bi impresionirao i pokazao da je na prvom mjestu - vozit će najbrže automobile, jesti u najboljim restoranima i nositi odjeću poznatih dizajnera", otkriva Berry. Ovan uvijek želi privući pozornost i biti primijećen. Sljedeći put kad budeš razgovarala s njim, nemoj se iznenaditi kada spomene sve što je postigao od vašeg posljednjeg susreta.

shimmer fallback

Lav

Lavom vlada Sunce i zbog toga obožava svjetla reflektora. "Lavovi vole biti u središtu pozornosti i vrlo su dramatični i ponosni, što ih stavlja na sam vrh liste najbahatijih znakova horoskopa", kaže Berry. Lav je jak i moćan i ima vrlo izražen ego. "Oni pokazuju svoju kreativnost i briljantnost u izvedbi s puno plemenitosti i gracioznosti, osobito u formatima koji ih stavljaju pred publiku, kao što su film, televizija i kazalište", dodaje ona.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.