Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Srodne duše

Golupčići Zodijaka: Ova tri horoskopska para najbolja su ljubavna kombinacija

To koliko smo kompatibilni s nekim ovisi o brojnim faktorima, a prema zvijezdama, najviše o tome u kojem smo znaku rođeni. Evo koja su 3 para osvojila jackpot na ljubavnoj lutriji

pexels-jonathan-borba-3121475.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Na početku, dok na nosu još imamo famozne ružičaste naočale, sve izgleda obećavajuće, uzbudljivo i tako romantično. No, kako vrijeme ide, polako se budimo iz tog 'ljubavnog transa' i stvari sve više vidimo onakvima kakve zaista jesu - bez filtera.

shimmer fallback

Mnoge veze u tom trenutku napuknu, a neke pukotine su tolike da više nema nazad. Ipak, ima i onih parova koji nakon faze zaljubljenosti uspješno uplove u ljubavnu luku - ponekad i u onu bračnu. Njihova veza postane stabilna i sigurna, a iz zaljubljenosti rodi se ljubav. Hoće li se to dogoditi ili neće ovisi o toliko toga. Prije svega, ključno je to koliko smo, kao par, međusobno kompatibilni.

Image
Ima nade

'Strpljena - spašena': Znakovi koji će pravu ljubav pronaći u zrelijim godinama

Ako je vjerovati zvijezdama, neke su kombinacije horoskopskih znakova (od njih ukupno 78) podesnije za čvrstu vezu i sretnu ljubav od nekih drugih, a 3 su para po tom pitanju pun pogodak. Provjeri jeste li ti i tvoj dragi među parovima kojima je ljubavna sreća 'zapisana u zvijezdama':

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rak i Škorpion

Mnogi astrolozi tvrde kako upravo ova kombinacija čini najbolji par Zodijaka. Škorpion i Rak savršeno se nadopunjuju i međusobno razumiju, iako se površinski gledano čini kao da imaju sasvim drugačije osobnosti. Ono na čemu počiva njihova veza jest to što su kao dva komadića slagalice - tamo gdje je jedno slabo, drugo je snažno i obratno. Zato su skupa jači nego svatko za sebe. Osobe rođene u znaku Raka i one rođene u znaku Škorpiona imaju slične životne ciljeve pa će se udružiti i skupa na njima raditi. Jedan od ciljeva je imati čvrstu i stabilnu vezu i oboje će se potruditi da to i postignu.

shimmer fallback

Ribe i Ribe

Kombinacija dvije Ribe nevjerojatno je snažna i kompatibilna. Partneri u znaku Riba imat će osjećaj da us pronašli svoju srodnu dušu jedno u drugome. Riblji par bit će jedan od onih koji se međusobno završavaju rečenice i čitaju misli. Kad se sretnu, osjetit će trenutačnu privlačnost i poželjet će stupiti u vezu - no taj intenzitet nekoga može i uplašiti do te mjere da otpliva dalje. Ključno će pitanje biti jesu li Ribe spremne za takvu vezu u tom trenutku svoga života.

shimmer fallback

Vodenjak i Strijelac

Pustolovni Strijelac i inovativni Vodenjak par su koji se izvrsno zabavlja i jedno drugo nasmijava. Jedan su od onih parova koji imaju gomilu internih šala što ih nitko drugi ne razumije. Oboje vole da, kad je u pitanju ljubav, sve ostane lepršavo i radosno, a drama, duboke riječi i veliki potezi nisu im na dnevnom redu. Skloni su tome da njihova veza ostane neobavezna, ali ne znači da će u njoj biti manje lojalnosti, nježnosti i sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.