Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zvjezdani spojevi

Parovi iz snova: Horoskopski znakovi koji mogu ostvariti najdublju povezanost

Jesi li znala da su Škorpion i Riba savršen spoj, a da bi Jarac trebao izbjegavati Strijelca i Blizanca jer će ga dovesti do ludila?

pexels-asad-photo-maldives-1024970.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Za mnoge se smisao horoskopa svodi na to da vide slažu li se ili ne s osobom koja im se sviđa, no želiš li zaista pomoću astrologije pronaći srodnu dušu, odnosno otkriti s kojim si znakom najkompatibilnija, trebaš u njega malo dublje zaviriti.

Image
Netko zaista poseban

10 malih znakova koji otkrivaju da si pronašla srodnu dušu

“Pitanje kompatibilnosti puno je kompliciranije jer naš kozmički otiska priča puno, puno dublju priču", kaže intuitivna astrologinja Sally Boyd za Romper. “Mi smo više od našeg sunčevog znaka, stvarno moramo uzeti u obzir i naše ascendentne i mjesečeve znakove", dodaje Boyd.

shimmer fallback


Astrolog Lumi Pelinku navodi za spomenuti portal da se dobro slažu znakovi u istom elementu te znakovi u komplementarnim elementima - primjerice voda i voda, vatra i zrak, voda i zemlja. U nastavku ti otkrivamo koji su horoskopski znakovi najkompatibilniji, odnosno koji mogu ostvariti najdublju vezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

"Najbolje ćeš se složiti sa Strijelcem i Vodenjakom. Svidjet će im se tvoj avanturistički duh i spontanost, a odlično ćete se slagati i u seksualnom smislu", kaže Boyd.
Zemljani i vodeni znakovi malo su preozbiljni za tebe kada je riječ o ljubavi.

shimmer fallback

Bik

Bik treba sigurnost, povjerenje i malo udobnosti, a Rak mu može pružiti upravo ono što je Biku potrebno. Rak zna kako stvoriti topao dom. Jarac je pak za Bika odličan izbor jer će se pobrinuti da mu se ništa nepredvidivo ne dogodi. Promjenjivi vatreni i zračni znakovi uznemiruju Bikove, a dramatičnost Lava jednostavno je previše za njih", jasna je Boyd.

shimmer fallback

Blizanci

"Prozračni i fleksibilni Blizanci imat će odličnu kemiju s vatrenim znakovima poput Lava ili Strijelca, no još bolje će se slagati s Vodenjacima ili Vagama zbog toga što im um slično funkcionira - brz je i neprestano promatra koje su sve mogućnosti. Blizancu treba netko s kime može razgovarati te bi trebao izbjegavati vodene i zemljane znakove, jer će mu oni pokušati podrezati krila", upozorava Boyd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rak

"Ti si glavna među vodenim znakovima, a tvoja ljubav prema domu i stvaranju savršenog mjesta za život sjajno se slaže sa senzualnosti Bika", kaže Boyd. "Ribe bi voljele ostati s tobom u krevetu cijeli dan, a od Škorpiona će ti klecati koljena. Ti pričljivi, dramatični vatreni i zračni znakovi samo će stvoriti oluje u tvome životu", objašnjava astrologinja.

shimmer fallback

Lav

"Vatri je potreban zrak da bi se upalila. Izaberi Strijelca koji sa sobom nosi slobodu, zabavu i nesputanost ili entuzijastičnog Vodenjaka, a izbjegavaj vodene znakove jer ćeš se s njima samo svađati te zemljane Djevicu, Bika i Jarca jer će te kritizirati zbog manjka praktičnosti", savjetuje astrologinja.

shimmer fallback

Djevica

Boyd kaže da bi Škorpion, Rak ili Bik bili izvrstan izbor za Djevicu, a da bi se trebala kloniti Ovna ili Strijelca. "Moraš vjerovati onome koga voliš. Pomoglo bi kad bi taj netko bio opušten jer si ti po prirodi stroga prema sebi i drugima", kaže astrologinja.

shimmer fallback

Vaga

Vagama se sve vrti oko veza i one su sjajne u odnosima. "Mogla bi uspjeti s bilo kim ako se odrekneš dijela sebe, ali ne želiš to napraviti jer imaš toliko toga za ponuditi. Potraži intelektualnu vezu s Blizancima s kojima se možeš povezati na navjerojatno dubokoj razini. Preskoči Rakove, Škorpione, Bikove i Jarce - oni će poremetiti ravnotežu i užitak koji ti je potreban", objašnjava Boyd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion

Škorpioni su intenzivni i strastveni vodeni znakovi, prema Boyd. "Zemaljski znakovi su uvijek dobar izbor za tebe, međutim, Rak će ti aktivirati "senzore za užitak" i s njim ćeš imati sjajan seks. S Ribama ćeš ostvariti najdublju vezu od svih, a Ovna, Lava ili Vagu zaobiđi u širokom luku", jasna je Boyd.

shimmer fallback

Strijelac

Strijelac se treba kloniti Jaraca i Rakova, upozorava Boyd. "Pronađi onu osobu koja će ti dati dovoljno slobode da joj se poželiš vratiti. To će biti vatreni ili zračni znak. Ako su zabava i luksuz ono za čim čezneš, onda bi ta osoba trebala biti rođena u znaku Lava", savjetuje astrologinja.

shimmer fallback

Jarac

Jarčice, ti si marljiva i orijentirana na uspjeh te trebaš nekoga tko će te podržati i moći se nositi s tvojim ozbiljnim pristupom svemu. Odaberi Bika jer on ima izraženu praktičnu stranu, ali će ti i pomoći da se opustiš u spavaćoj sobi. Blizanac i Strijelac, s druge strane, mogli bi te dovesti do ludila pa ih izbjegavaj.

shimmer fallback

Vodenjak

"Vodenjaci vole druge Vodenjake, a i vatreni znakovi su im također zabavni, ali ako stvarno želiš partnera koji podržava i nekoga tko će te stimulirati, odaberi Blizance. Zbogom reci Ribama i Jarcima", kaže Boyd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

"Kardinalni vodeni znak Rak zadovoljit će tvoju potrebu za privatnosti i znati kako se nositi s tvojom osjetljivosti", kaže Boyd. "Izabereš li, pak, Škorpiona, moći ćete jedno drugome čitati misli i osjetiti se intuitivno. Vatreni i zračni znakovi će te iscrpiti", objašnjava Boyd.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.