Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Raspaljivi i vatreni

Strastveni frajeri burnog temperamenta: Kakvi su muškarci Ovnovi u vezama?

Ako se upuštaš u vezu s nekim Ovnom, naša objašnjenja njihovog karaktera mogla bi ti pomoći da bolje razumiješ prirodu ovih muškaraca

shamim-nakhaei-GsQwzPaqGB0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Horoskopski znak Ovan vlada od 21. ožujka do 20. travnja. Iako njegova astro vladavina ne počinje samim početkom godine on predstavlja prvi znak Zodijaka, jer označava početak proljeća što je razdoblje obnove i ponovnog rađanja. Sukladno s tim, Ovnovi su horoskopski znak koji je uvijek usmjeren na stvaranje novih puteva, rušenje starih navika i "guranje" naprijed. Strastveni, tvrdoglavi i uporni, horoskopski Ovnovi su inovatori i veliki revolucionari, a zanimljivo je i da je jedan od najslavnijih izumitelja svih vremena, Leonardo da Vinci, također bio Ovan. No, iako sve pripadnike i pripadnice ovog znaka krase te osobine, mi ćemo se danas usredotočiti na analizu muškaraca rođenih u znaku Ovna. Naime, ovi vatreni frajeri po mnogočemu su jako posebni.

Image

Ovan- godišnji horoskop 2022.: Godina koja će ti pomoći u širenju svijesti i potrebi za pomaganjem drugima

Muškarac rođen u znaku Ovna po prirodi je vatren i šarmantan te ima ono nešto što privlači žene, s jakim seksualnim prohtjevima, nekonvencionalan, veoma impulzivan, strastven, više od svega mrzi monotoniju, rutinu, a potreban mu je stimulans u svakom trenutku. Kada je riječ o ljubavi, Ovan je agresivan, dominantan, energičan, nemiran, impulzivan, maštovit i dinamičan, uvijek traži maštovite partnere i potpunu odanost.

Općenito su frajeri Ovnovi skloni ljubomori i imaju potrebu da im se stalno netko divi, izražava zahvalnost i potvrđuje njihovu veličinu. Tek tada muškarac Ovan osjeća se sigurno u svojoj vezi – a sve detalje o tome kakav je kad je riječ o izražavanju emocija ili pak u krevetu, saznaj u nastavku našeg članka.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan i romantična ljubav

U ljubavi Ovnovi  svoje emocije izražavaju burno, strastveno, požudno i razigrano, ali isto tako su posesivni, ljubomorni, bezobzirni i hiroviti. Dakle – pravi vatreni znak. Ovan ima šarmantan način osvajanja suprotnog spola, a kako je Ovan muški znak koji voli voditi glavnu riječ i mrzi slijediti, tako je u vezi on taj koji dominira i kontrolira. Ovnovi rijetko susreću partnera koji istinski može razumjeti njihov temperament, a svakako je važno da se nauče samokontroli jer zbog jake osobnosti i temperamentnosti mogu biti uzrok mnogih problema i propasti bilo kojeg dugoročnog partnerstva.

Ovi se frajeri zaljubljuju snažno i hirovito, no u početku im može biti problem svoje emocije izraziti na adekvatan način. Ponekad mogu dugo skrivati svoje emocije, što posljedično dovodi do toga da kad tad eksplodiraju i sve iznesu na vidjelo, ili se pak može dogoditi situacija da ženu u koju su zaljubljeni ne prestanu opsjedati i obasipati pažnjom. S Ovnovima nema sredine, oni djeluju samo u ekstremima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ono što je važno znati u odnosu s pripadnicima ovog znaka je to da nikada ne pokušavaš naređivati jednom muškom Ovnu, već neku želju ili ideju, ukoliko ju želiš realizirati, Ovnu predstaviš kao njegovu vlastitu ideju. Tada će biti vrlo spremni ostvariti je za tebe.

shimmer fallback

Ovan i eksplozivan seks

Muškarac Ovan voli sve u vezi s činom seksa. Seks s Ovnom bit će brz i čest, pa Ovan traži partnericu koja će imati jednako izražen i snažan libido. Seks s frajerima ovog horoskopskog znaka često će biti agresivan i grub, a možeš očekivati i da će imati razne fetiše. Ovnovi naime vole seksualne igrice te za njih - kada je riječ o erotici - nema tabua. Bičevi, lateks ili analni seks – na seksualnom repertoaru tipičnog muškog Ovna može se naći to i još puno različitih seksi vratolomija.  Dakle, ako si ti netko tko uživa u divljoj i eksperimentalnoj vezi s puno seksa, tada ćeš biti izvrstan partner Ovnu.

Ono što je sjajno s pripadnikom ovog znaka je to da on, za razliku od recimo drugog vatrenog znaka Zodijaka, Lava, nije usmjeren samo na svoje zadovoljstvo u krevetu već će se itekako pobrinuti da i tebi pruži puno zadovoljstva. Da, tražit će seks često i u raznim prilikama, ali će se potruditi da i ti uživaš u svakom ljubavnom činu, a nije li to ono što je najbitnije?

shimmer fallback

Čemu Ovan ne može odoljeti?

Kad mu kažeš "ne", a on te želi, Ovan će odlučiti učiniti sve kako bi te osvojio. Dakle, Ovna najviše motiviraju izazovi na ljubavnom polju. Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planeta Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovjednička. Oni su uvijek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom natjecanju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji srca. Oni ne bježe od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ukoliko mu je nešto teško dostići, to samo povećava interes frajera Ovna. Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. On će juriti za tobom do kraja svijeta, ali nakon što pokažeš svoj interes u istoj mjeri, počinje se ponašati slično kao dijete u trgovini slatkiša - zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad. Ako ipak uspiješ dugoročno zadržati ljubav i interes Ovna, znaj da je njihova ljubav jaka i postojana te da će te tretirati kao kraljicu.

Općenito, muškarci Ovnovi ne mogu odoljeti samosvjesnim i samopouzdanim ženama koje ne trebaju njihovu pažnju, odnosno, ne traže je kako bi se osjećale dobro u svojoj koži. Ovnovi tako ne mogu odoljeti uspješnim ženama koje znaju što žele i to traže od svoje okoline, a istovremeno ne ovise o drugima kada je riječ o stvaranju vlastite sreće.

shimmer fallback

Tamna strana Ovnova

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je osobito istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj show, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Frajeri Ovnovi će željeti dominirati, jer je njihova tamna priroda također želja za kontrolom.

Oni mogu pokušati upravljati svakim aspektom voljene osobe i pobjesne kad ona ne želi surađivati ili držati se njihovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju za sobom ostavljati slomljena srca i potpunu destrukciju. Također, Ovnovi zbog svog jakog libida mogu imati sklonost k prevarama i aferama. Njima je teško zadržati pažnju na jednoj osobi kroz dugi period vremena, jer imaju stalnu potrebu za novim izazovima. Tako će ponekad varati i nalaziti se u ljubavnim trokutima, pa svakako pripazi na tu njihovu tendenciju ako si odlučila muškarcu Ovnu pokloniti svoje srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.