Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Sezona Djevica 2022.

Kako će intenzivna sezona Djevica utjecati na svaki horoskopski znak

Razdoblje između 22. kolovoza i 22. rujna u astrologiji je poznato kao sezona Djevica, a što je ova sezona pripremila svakom horoskopskom znaku i što možeš očekivati - saznaj u nastavku

pexels-ekaterina-bolovtsova-6766456.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Kolovoz se bliži svom kraju, a astrološki to može značiti samo jedno: sezona Djevica je ovdje. Između 22. kolovoza i 22. rujna, sezona Djevica motivirat će nas da se organiziramo i fokusiramo na svoj osobni razvoj i planiramo velike poteze, a kao i u sezoni svakog drugog horoskopskog znaka, važno nam je znati kako će i ova sezona utjecati na nas.

Kao praktični zemljani znak, Djevica je povezana s fizičkim svijetom, uključujući tijelo, prirodu i bogatstvo. Ovo je odličan trenutak da u svoju svakodnevicu uključiš neke zdrave navike, poput svakodnevne šetnje, malo promijeniš svoju rutinu i pregledaš svoje financije. To je posebno slučaj sada kada Uran, planet šoka i promjena, počinje svoje retrogradno razdoblje u materijalističkom Biku 24. kolovoza. Ovaj će te tranzit natjerati da se usredotočiš na svoj odnos s novcem i prekineš s financijskim navikama koje više ne funkcioniraju.

Image
Zvjezdanova prognoza

Djevica- godišnji horoskop: Kraj godine donosi povoljnu financijsku situaciju, ali i ljubav

Osim toga, sezona Djevice ove je godine prožeta intenzivnim tranzitima, uključujući rujanski retrogradni Merkur. Počevši od 9. rujna, Merkur se vraća u Vagu orijentiranu na odnose, izazivajući kaos u partnerstvima. Merkur je također vladajući planet Djevice, zbog čega su potresi i nesporazumi još intenzivniji, a ovaj retrogradni Merkur pokazat će ti gdje je potrebno vratiti ravnotežu u tvom životu.

shimmer fallback

Sada kada znaš neke općenite informacije, u nastavku saznaj kako će sezona Djevice utjecati na svaki horoskopski znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Ove sezone sve se vrti oko samodiscipline, a Djevica pomiče tvoj fokus sa stvaranja na ostvarenje velikih projekata o kojima si sanjala. Sve to može ti donijeti dodatni prihod ili dovesti do promjene u tvojoj karijeri - u svakom slučaju, ovo je savršen trenutak za planiranje velikih stvari. Osim toga, sezona Djevice će te suočiti i s nekim prilagodbama, pa ćeš naučiti odbaciti neke svoje uobičajene rutine.

shimmer fallback

Bik

Sezona Djevice oslobađajuće je vrijeme za tebe i donijet će ti neke pozitivne promjene. Uz to, zemljani znak Djevice je tvoja kreativna muza, stoga se nemoj bojati isprobati nove oblike umjetnosti. Tvoj će znak proći kroz osobnu i kreativnu renesansu tijekom sezone Djevice i osloboditi te zastarjelih samopoimanja i ograničavajućih uvjerenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Blizanci

Posljednji mjesec za tebe je bio iznimno društven, a sada ti sezona Djevica daje priliku da napuniš baterije. Ovo je posebno osobno vrijeme i važno je da se fokusiraš na sebe i svoje mentalno zdravlje. Osim toga, sezona Djevice će potaknuti kreativnost i vitalnost Blizanaca, tako da ćeš imati više motivacije, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu, i bit ćeš puno produktivnija.

shimmer fallback

Rak

Ovaj mjesec naučit ćeš čitati između redaka i neke će ti stvari postati puno jasnije, a doći će i do promjene u tvojim prijateljstvima. Uz to, sezona Djevice pomoći će ti da bolje razumiješ snagu vlastitog uma i da se fokusiraš na budućnost, s obzirom na to da imaš tendenciju živjeti u prošlosti.

shimmer fallback

Lav

Sezona Djevice mirno je vrijeme koje ti je potrebno da se ponovno usredotočiš i organiziraš svoje prioritete. Ovo je vrijeme kada moraš razmišljati o financijama, a s retrogradnim Uranom u tvojoj desetoj kući karijere, možda ćeš doživjeti velike promjene na poslu ili uvesti novi izvor prihoda. Ako ti posao ne pruža potrebne resurse da živiš život kakav želiš, možda ćeš morati smisliti neke nove kreativne poteze.

shimmer fallback

Djevica

Tvoja je sezona posebno transformativno vrijeme za tebe jer ćeš možda promijeniti neke svoje navike ili uvjerenja kojih se držiš. Pokušaj ne imati prevelika očekivanja i opusti se. Tvoja će ti sezona pomoći da budeš fleksibilnija u svim područjima svog života, a kada je u pitanju ljubav, mnoge Djevice će se udaljiti ili rastati od svog partnera ili se spojiti s nekim novim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Vaga

Možda se osjećaš iscrpljeno od svih druženja koja si imala prošlog mjeseca, a ova će te sezona potaknuti da provedeš malo vremena sama i usredotočiš se na svoj duhovni rast. Unutarnje putovanje će se u konačnici isplatiti Vagama, a dobit će uskoro stići sa sezonom Vaga koja će uslijediti odmah nakon sezone Djevice.

shimmer fallback

Škorpion

Tvoj je društveni život užurban ove sezone Djevice pa ćeš možda osjećati stabilnost i podršku svojih najbližih više nego ikad prije. Mogla bi doživjeti intenzivne promjene u svojoj romantičnoj vezi zahvaljujući retrogradnom Uranu, pa se nemoj bojati osloniti se na svoje prijatelje koji će ti pomoći da prođeš kroz teška ili izazovna razdoblja.

shimmer fallback

Strijelac

Sezona Djevice vrijeme je kada tvoja spontanost pada u drugi plan, a ti ćeš se više usredotočiti na stvari poput financija, zdravlja i karijere. Tvom je životu trenutno potrebna neka struktura, a ove ćeš sezone biti dovoljno motivirana da ju pronađeš.

shimmer fallback

Jarac

Uz sezonu Djevice koja pokreće inspiraciju u tvojoj kući osobne ekspanzije, mogla bi osjetiti snažnu potrebu da ostvariš nešto više, a ovo je ujedno i sjajno vrijeme da aktiviraš svoju umjetničku stranu istraživanjem novih kreativnih pothvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Vodenjak

Vrijeme je velikih promjena ove sezone pa se pripremi na neke turbulencije kada je u pitanju intimnost. Bit će tu i uspona i padova, ali ništa što se ne može riješiti. Osim toga, ova će ti sezona dati priliku da podmiriš sve dugove, iskoristiš svoje resurse najbolje što možeš i ne izgubiš vjeru.

shimmer fallback

Ribe

Sezona Djevice je za tebe orijentirana na veze, no naučit ćeš da ih ne treba previše romantizirati, već gledati na njih iz praktične perspektive. Moguće je da ćeš jasnije uvidjeti neke stvari koje prije nisi ili potpuno promijeniti svoj stav prema vezama. Ukratko, doživjet ćeš velike promjene u svom načinu razmišljanja ove sezone Djevice.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.