Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Mladi Mjesec u Vodenjaku

Vrijeme promjene: Kako će prvi mladi Mjesec u 2023. utjecati na tvoj horoskopski znak?

Prvi mladi Mjesec u 2023. godini očekuje nas 21. siječnja, a sa sobom donosi mnoge promjene. Evo što te očekuje s obzirom na horoskopski znak

benjamin-voros-U-Kty6HxcQc-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Pred nama su velike promjene - sezona Vodenjaka, koja počinje 20. siječnja, donosi kaos u naše živote. No tu je i siječanjski mladi Mjesec, prvi u 2023. godini, koji nas sve ohrabruje da u svoje živote uvedemo promjene, da si postavimo neke ciljeve i da se ne bojimo razmišljati izvan okvira.

Image
Počinje direktan hod Merkura

Kraj retrogradnog Merkura 18. siječnja svakom znaku donosi velike promjene

Prvi mladi Mjesec u 2023. godini očekuje nas 21. siječnja, kada će se Sunce i Mjesec spojiti na 1. stupnju Vodenjaka. Ovo je savršeno vrijeme za sanjanje, ali i ostvarenje snova - zapamti da je samo nebo granica! Također, sada je vrijeme da se pozabaviš sa svim svojim idejama koje se drugima možda čine nevažne ili bizarne - tvoj jedinstveni način razmišljanja je ono što te čini drugačijom od drugih, pa ne dopusti da te drugi uvjere u suprotno.

shimmer fallback

Ovaj mladi Mjesec donosi nam novu i svježu energiju koja nam je i više nego dobrodošla u novoj godini, a ako se pitaš što tebi točno donosi ovaj dan, u nastavku saznaj kako će mladi Mjesec u siječnju utjecati na svaki horoskopski znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Tijekom ovog Mladog Mjeseca sudjelovat ćeš u stimulirajućim razgovorima sa svojim bližnjima. Kao prvi znak zodijaka, ne iznenađuje što u svojim prijateljstvima u prvi plan stavljaš svoje originalne ideje - ne ustručavaj se 21. siječnja podijeliti svoje ekscentrične ideje s drugima, jer će sigurno biti dobro prihvaćene.

shimmer fallback

Bik

Na dan Mladog Mjeseca 21. siječnja, Sunce i Mjesec spojit će se u tvojoj 10. kući karijere i javnog imidža, a to donosi puno toga dobroga za tvoj profesionalni život. Sada je savršeno vrijeme da podijeliš svoje ideje sa svojim kolegama, jer zaslužuju da se čuju. Iskoristi svoj glas i nemoj se bojati progovoriti.

shimmer fallback

Blizanci

Ovog mjeseca, Sunce i Mjesec će se povezati u tvojoj devetoj kući, donoseći neke svježe i nove ideje. Kao zračni znak, ti si netko tko je uvijek otvoren za nove stvari, ali ovog dana ćeš razmišljati izvan okvira i više nego inače. Na dan Mladog Mjeseca pokušaj nešto drugačije, bilo da probaš neko novo jelo ili novi hobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rak

Tijekom Mladog Mjeseca 21. siječnja promjene će biti spore i stabilne. Kao znak kojim vlada Mjesec, sklona si držati se onoga što je sigurno i poznato, ali ovog dana bit ćeš ohrabrena da na stvari gledaš malo drugačije nego što si do sada navikla.

shimmer fallback

Lav

Ovog mjeseca tvoje će veze doživjeti obnovu jer se Sunce i Mjesec spajaju u tvojoj sedmoj kući. Ovo je dobro vrijeme za izlazak i upoznavanje novih potencijalnih ljubavnih ili poslovnih partnera. Bilo da isprobavaš spojeve na slijepo ili upoznaješ nekoga preko prijatelja, tvoj će ti društveni život sigurno donijeti nešto novo.

shimmer fallback

Djevica

Mladi Mjesec u Vodenjaku će 21. siječnja donijeti neke novitete kada su u pitanju tvoje navike i rutine. Kao znak koji je orijentiran na produktivnost, uvijek tražiš nove, inovativne načine za napredak, a ovaj ti Mladi Mjesec pruža nove, osvježavajuće ideje.

shimmer fallback

Vaga

Mladi Mjesec u znaku Vodenjaka nadahnut će te da se posvetiš svojim kreativnim težnjama i strastima. Sada je sjajno vrijeme da isprobaš neku novu metodu "dejtanja" ili izražavanja, ili samo da promijeniš svoju perspektivu. Uz to, ovaj će te Mladi Mjesec potaknuti da isprobaš neke nove stvari i u drugim aspektima svog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion

Na dan Mladog Mjeseca, 21. siječnja, Sunce i Mjesec spojit će se u tvojoj četvrtoj kući doma i obitelji, potičući te na inovacije u obiteljskom životu, ali i u domu. Bilo da razmišljaš o preuređenju ili isprobavanju nečeg novog, sada je vrijeme da prigrliš svoju želju za nekonvencionalnim.

shimmer fallback

Strijelac

Sunce i Mjesec spojit će se u Vodenjaku 21. siječnja, a tebi će to donijeti veliko nadahnuće. Možda ćeš promijeniti svoje mišljenje kada su neke stvari u pitanju, ali kako god bilo, ovo je dobro vrijeme za tebe. Važno je samo da se pokreneš i da pustiš svoje ideje van.

shimmer fallback

Jarac

Ovog mjeseca, Mladi Mjesec u znaku Vodenjaka tebi donosi novac i financijski oporavak. Ako tražiš načine da poboljšaš svoj proračun, sada je pravo vrijeme da isprobaš neke nove metode. Samo se nemoj bojati izaći iz svoje zone udobnosti.

shimmer fallback

Vodenjak

Na dan Mladog Mjeseca, 21. siječnja, Sunce i Mjesec spojit će se u tvojoj prvoj kući sebe, donoseći promjene u tvom osobnom identitetu. Ako si jedva čekala isprobati nešto novo i drugačije, sada je pravo vrijeme za to. Ošišaj se ili se upiši neki novi tečaj keramike - bilo što zbog čega ćeš se osjećati samouvjereno u vlastitoj koži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

Dok se Sunce i Mjesec povezuju u Vodenjaku 21. siječnja, ti ćeš svoj fokus staviti na svoje mentalno zdravlje. Ako se trebaš isključiti iz svijeta, učini to. Briga o sebi svima izgleda drugačije, a ako tvoj način brige o sebi za tebe funkcionira, ne mora imati smisla nikome drugom.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.