Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Suzo, Suzana!

Suza suzu goni: Horoskopski znakovi koji najčešće plaču u javnosti

Iznenadit ćeš se, no na ovoj listi se nalaze i oni za koje bi tvrdila da nikada ne bi plakali pred drugima

profimedia-06097145791.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Čak i oni jaki kao stijena ponekad ne mogu zadržati suze i to je sasvim u redu. No, briznuti u plač usred poslovnog sastanka jer se tvome šefu ne sviđa ideja koju si predložila ili u restoranu jer ti dragi nije primijetio da si skratila šiške, malo je ipak previše. Ili nije? Neki horoskopski znakovi plakat će kad im se priplače, gdje god to bilo.

Image
Život na rubu emocija

'Emotivno nestabilni': Pet znakova koji ne mogu kontrolirati osjećaje

Neki će roniti suze, jecati i stvarati scene, dok će se drugima okice diskretno napuniti suzama pa će ih onako damski pokupiti prstima i u trenu se dovesti u red.

shimmer fallback

U nastavku ti donosimo pripadnike horoskopa koji će bez problema zasuziti - gdje god se nalazili. Krećemo s diskretnijima kako bismo na koncu stigli do naših dramskih Suzana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Kada smo kod stoika, nema većih stoika od Jaraca. Racionalni, hladni, pribrani - tako ih doživljavamo, a i oni se vole takvima predstavljati. No, Jarci nisu od kamena, itekako oni imaju emocije, no skloni su ih potiskivati. Kada pritisak tih prigušenih osjećaja postane prevelik, Jarac će puknuti, šokirajući sve one oko sebe iznenadnim "napadajem" plača. Nakon toga obrisat će suze, umiti se hladnom vodom i nastaviti dalje kao da ništa nije bilo.

shimmer fallback

Vaga

Ovo je zanimljiv znak kada su suze u pitanju, jer Vage ne plaču isključivo kada su tužne. Štoviše, puno češće se ventil za njihove suze nalazi drugdje… Kao znak opsjednut ravnotežom i naglašenom potrebom da zadovolji one oko sebe, Vage "mogu prilagoditi svoje emocionalne reakcije očekivanjima drugih", objašnjava astrologinja Alice Alta za portal Best Life.
Kaže, oni su svojevrsni glumci koji mogu intuitivno osjetiti situaciju u kojoj se nalaze i bilo društva. "Recimo da netko ispriča emotivnu priču, a Vaga osjeti da su svi spremni zaplakati, zapitat će se: 'Zašto ne bih prva pustila suzu? Ovakvo ponašanje može postati manipulativno u odnosima", upozorava astrologinja.

shimmer fallback

Ovan

Ovan je najhrabriji među horoskopskim znakovima. Nevjerojatno strastven, neovisan i samouvjeren. No zbog te jake energija koju nose u sebi, Ovnovi ne vole prihvaćati tuđu pomoć pa ni poslušati savjet. "Ovan je tvrdoglavo dijete koje neće odustati dok ne postigne svoje", objašnjava astrologinja Emily Newman. "Kao rezultat toga, kada stvari ne idu kako je planirano, Ovan se raspadne te je spreman zaplakati i u javnosti", dodaje. Ovan se također smatra znakom s najtežom naravi. Ponekad će svoj bijes ili frustraciju ispoljiti kroz plakanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion

Prva tri mjesta na ovoj listi zauzimaju vodeni znakovi, počevši od Škorpiona. Nemaju problema s pokazivanjem svojih emocija i davanjem do znanja da i ih povrijedila. "Oni su poznati po strastvenosti pa žude za dubokim i intenzivnim osjećajima i emocijama. Kada ne živiš u skladu s njihovim standardima, nije neuobičajeno da se naljute i naravno - zaplaču", objašnjava Alta te dodaje kako su njihova srca puna nježnosti te kako su Škorpioni u svojoj nutrini vrlo nesigurni.

shimmer fallback

Ribe

Ribe su možda najintuitivniji od svih znakova, što je rezultat njihove prirodne sklonosti da osjećaju one oko sebe. No, zbog toga je tu i puno emocija koje treba preuzeti, što može postati previše za osjetljive Ribe, koje doista ćute da nose težinu svijeta na svojim ramenima. "Riba će početi plakati ako netko plače pred njom. Zaplakat će i ako vidi životinju da pati. One osjećaju stvari na dubokoj razini", objašnjava Newman. Dakle, Ribu ne zovi želiš li gledati tužan film u tišini. A tražiš li u Ribi rame za plakanje, pripremi se da će ona plakati na tvome ramenu, zbog svega onoga što tišti tebe.

shimmer fallback

Rak

Prvo mjesto pripada Raku i tu nema iznenađenja. Rak je najemotivniji horoskopski znak pa time ujedno i onaj koji najčešće plače u javnosti. “Njihovi osjećaji su toliko duboki da ni sami ne razumiju uvijek što se s njima događa. Rakovi se često ne uspijevaju nositi s intenzitetom svojih emocija", objašnjava Alta. Njihovo dobro srce i suosjećajna priroda često ih dovedu do suza. "Ako nekoga povrijede plakat će, ako netko drugi nekoga povrijedi - Rak će opet plakati. Plakat će i kada je sretan", objašnjava Newman. Reci Raku ili Račici da se udaješ - plakat će, pokaži mu sliku svog psića - eto suza. No, situacija postaje opasna kada se Rak naljuti. Te suze i pasivno agresivno ponašanje (jer će Rak pod svaku cijenu nastojati izbjeći sukob) mogu itekako zakomplicirati stvari.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.