Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Astro vodič

Sretni u sadašnjosti: Ova 4 znaka ne zanimaju loše odluke iz prošlosti

Ovi horoskopski znakovi vjeruju da se ključ sreće nalazi ovdje i sada

profimedia-0162408904.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Većina nas povremeno odluta u prošlost te razmišljamo o stvarima koje smo pogrešno učinili ili smo možda mogli drugačije reagirati. Često smo skloni opraštanju, ali vrlo teško zaboravljamo. A onda opet, ako se uspijemo osloboditi prošlosti, počinjemo se brinuti o budućnosti. Pa se često nađemo negdje između prošlosti i budućnosti, a sadašnjost samo prolazi pored nas.

Image
Osveta je slatka

S njima nema šale: 5 najosvetoljubivijih horoskopskih znakova

No, postoje neki ljudi koji su dovoljno razumni i znaju kako sve što pripada prošlosti tamo treba ostaviti, a nemaju potrebu brinuti se za budućnost. Vjeruju u sadašnji trenutak i vjeruju da se sreća nalazi upravo ovdje i sada. Ova četiri horoskopska znaka znaju da je ključ sreće živjeti dan po dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Ovnovi su skloni rizicima i čestim promjenama raspoloženjima, a vrlo često i mijenjaju osjećaje prema nečemu. Stoga se niti obvezuju na nešto unaprijed niti razmišljaju o tome što su mogli učiniti bolje. Pripadnici ovog znaka žive život bez imalo zamjerki i briga, a odlučuju u trenutku.

Lav

Lavovi su vrlo hrabri i ne vjeruju u brigu o budućnosti jer znaju da nemaju kontrolu nad njom. Znaju da se loša prošlost neće promijeniti, a da ni s brigom za budućnost neće ništa postići. Zato je najbolje usredotočiti se samo na sadašnjost i sretno živjeti u trenutku.

Škorpion

Često nazivani intenzivnima i strastvenima, Škorpioni su osjetljiva bića koja bi se mogla previše brinuti ako svoju energiju usmjere na nešto što nije u njihovim rukama. Stoga se Škorpioni namjerno trude živjeti u trenutku i samo živjeti dan po dan.

Strijelac

Strijelci su avanturisti zodijaka i mrze planiranje i rutinu. Žele da im svaki dan bude ispunjen avanturama i novim iskustvima te stoga ne planiraju budućnost. Uzimaju stvari onako kako dolaze te su vrlo spontani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.