Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pripremi se za divne vijesti

Zapisano u zvijezdama: Najsretniji dan u godini pada ovaj tjedan, a ovo trebaš znati

Astrološki gledano, pred nama su dani puni sreće, ostvarenja planova i novih divnih vijesti. Evo o čemu se točno radi.

allef-vinicius-oe_03B2Q5A4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Znamo da nam zvijezde mogu otkriti mnogo toga, od karakteristika neke osobe, pa sve do tumačenja nekih stresnih nam razdoblja. Isto tako, zvijezde nam poručuju da je tjedan u kojem se trenutno nalazimo jedan od najsretnijih u cijeloj ovoj godini – te bismo ga stoga trebali iskoristiti do maksimuma! Naime, upravo danas, u srijedu 2. ožujka mladi Mjesec u Ribama pokrenut će lavinu pozitivne energije i događanja, a u ovom tjednu dočekat će nas i astrološki gledano najsretniji dan u godini – 5.3., dakle subota.

Astrolozi tvrde da ovaj mladi Mjesec u Ribama dolazi s naletom nove kreativne energije i oslobađanja od starih navika, trauma i negativnosti te bismo stoga svakako ovih dana trebali posvetiti dio svog vremena meditaciji i manifestacijama onoga kakav želimo da nam bude život – jer upravo sada zvijezde imaju moć pobrinuti se da nam se želje u budućnosti i ostvare.

Image

Horoskopski znakovi koji bi ove godine mogli čuti svadbena zvona

U konjukciji Jupitera i Mjeseca ovih dana bi mnogima na pamet tako mogle pasti nove genijalne ideje za pokretanje poslova ili pak revolucije u privatnom životu, a osjećat ćemo se snažniji no ikad prije da sve te odluke provedemo u djelo. Isto tako, horoskop trenutno sugerira da će svi znakovi Zodijaka osjetiti preporod u ljubavnom smislu te biti bliži s partnerima no ikad prije. Empatija će biti u zraku, a s njom i novo razumijevanje svojih i tuđih potreba. Ovo su dani za kontempliranje i donošenje novih odluka o svom životu, a u nastavku pronađi i detaljan astrološki presjek ovog tjedna i svega što nam on donosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Četvrtak – Venera i Mars se spajaju s Jarcem i Plutonom

U četvrtak 3.3. dogodit će se nešto što se rijetko može vidjeti – spojit će se za akciju spreman Mars sa strastvenom Venerom, a sve to uz podršku Jarca i Plutona. Ova eksplozivna kombinacija mnogima će omogućiti da ostvare sve svoje željene ciljeve te im nakon vremena umora i problema donijeti naglo razrješenje svih tegoba. Ovo je dan kada astrolozi sugeriraju da marširamo naprijed, preuzmemo uzde u svoje ruke i živimo život onako kako nam to najbolje odgovara – jer kako se postavimo u četvrtak, takav će nam biti i ostatak mjeseca.

Budi stoga proaktivna, asertivna, ali i moralna. Drži se svojih uvjerenja i načela te u četvrtak dopusti samoj sebi da te ona povedu do novih životnih pobjeda i odluka. S obzirom da je na taj dan Venera u svom elementu, mnogi bi mogli iskusiti i rasplamsavanje strasti pod plahtama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Petak - Venerin dan za ljubav

Svaki je petak astrološki gledano dan u tjednu kojim vlada planet strasti i ljubavi, Venera, a ovog petka, 4.3., na krilima mladog Mjeseca i u konjukciji s Marsom i u znaku Jarca, Venera će djelovati snažnije no inače. Mnogi će osjetiti nalet strasti i uzburkane emocije, rodit će se nove romanse ili pak rasplamsati strasti u onima već postojećima. Ovo je idealan trenutak da nekome kažeš koliko ti znači ili da se upustiš u strastvenu aferu – u koji god oblik emocionalne veze se upustila, svemir će te u tome podržati. Izrazi stoga svoje želje i manifestiraj ih u stvarnost, jer pogodnijeg trenutka od ovog neće biti.

Subota, 5.3. – najsretniji dan u 2022.

Ovu subotu pred nama astrolozi opisuju kao „Dan čuda“, odnosno dan kada će svima sve ići od ruke. Sunce će biti u svom direktnom hodu, a bok uz bok će se kretati i strastveni Jupiter, planet koji nam daje energiju za nove izazove. Na ovaj je dan bitno energiju usmjeriti na sve lijepo što nas veseli u životu jer ćemo fokusom na pozitivnu energiju samo privući još sretnih trenutaka u svoj život. Ovaj će dan biti i prekretnica za mnoge nerazjašnjene ljubavne odnose. Stoga bi svi oni koji su imali problema u vezama proteklih mjeseci napokon mogli odahnuti, jer sa subotom ulazimo u razdoblje ljubavnog blagostanja.

Venera će tako vladati nebom sve do 14. travnja, a u konjukciji s Marsom, mnogi će konačno smoći snage izboriti se za zdrave emocionalne odnose i ili nekome izjaviti ljubav ili pak prekinuti nesretnu vezu. Sve u svemu, ovo je dan za nove početke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.