Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

5 znakova koji bi trebali tražiti novi posao tijekom retrogradnog Merkura

Traženje novog posla moglo bi te dovesti do najbolje karijere tijekom retrogradnog ljeta 2019. godine

5 znakova koji bi trebali tražiti novi posao tijekom retrogradnog Merkura
Budi najbolja verzija sebe.

Ako još uvijek nisi znala, Merkur je opet u retrogradnom stanju. Ovaj put, počeo je 7. srpnja, a trajat će do 31. srpnja. Ispred svih horoskopskih znakova zodijaka nalaze se još malo manje od dva tjedna problema zahvaljujući retrogradnom Merkuru. Takvi problemi mogu se proširiti i na radna mjesta, a tijekom retrogradnog Merkura astrolozi obično upozoravaju na promjenu karijere. 

Međutim, postoji pet horoskopskih znakova koji bi trebali razmisliti o potrazi za novim poslom, a ako si jedan od ovih znakova, ozbiljno razmisli jer ovo bi moglo biti savršeno astrološko vrijeme za traženje novog posla.

Pročitaj još:

Image

Horoskop i posao: Što zvijezde govore o tvojoj karijeri

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

BLIZANCI

Razmišljaš o načinima da doneseš više novca u svoj novčanik i zašto ne bi? Međutim, neke propuštene prilike ili prepreke mogle bi se pojaviti (ako već i nisu) u tvom poslovnom životu kad Merkur podrhtava u ovom sektoru prihoda. Pronađi načine na koje možeš pokazati šefu/ici koliko si tijekom vremena postala vrijedna. Novi posao bi kod tebe mogao značiti traženje više odgovornosti i povišice u tvrtki za koju već radiš.


VAGA

Možda se ne radi samo o novom poslu, već o cijeloj novoj karijeri. Imaš zacrtano jako puno energije u karijeri u sljedećoj godini, ali sada razmišljaš o tome jesi li uopće na pravom putu. Razmisli o tome kako to možeš promijeniti za svoj najveći i najbolji mogući potencijal. Razmisli o snovima ili planovima koje si nekad ostavila za sobom i utvrdi je li ih možda vrijedno ponoviti i sada realizirati.


ŠKORPION

Razmišljaš o prošlim projektima i ambicijama u karijeri i jesi li dosegla svoj vrhunac. Razmisli o načinima na koje se možeš vratiti ljudima s kojima si dobro funkcionirala kako bi ponovno uhvatila tu iskru. Dogovori sastanak sa starim suradnicima i kolegama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.


VODENJAK

Tražiti novi posao tijekom retrogradnog Merkura moglo bi značiti da želiš novi posao koji će više odgovarati tvom životnom stilu. Dosta si razmiišljala o ravnoteži između posla i privatnog života, a sada tijekom retrogradnog Merkura sve viiše razmišljaš o načinima na koje to možeš postići. 

RIBE

Ako se osjećaš zaglavljenom u rutini, možda je vrijeme da potražiš prilike za poticanje svoje prirodne kreativnosti. Kako Merkur podiže tvoju radnu zonu, osjećat ćeš potrebu da budeš kreativnijja u načinu na koji obavljaš svoj posao. Začini ga, ali učini to s inspiracijom iz prošlosti, poveži se sa starim prijateljima i suradnicima za nove izazove.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.