Budi najbolja verzija sebe.

3. kros utrka Volim trčanje održava se u utorak 22. lipnja

Dio startnine izdvojit će se za rad Zaklade Ana Rukavina

Budi najbolja verzija sebe.

Društvo športske rekreacije Aktivan život organizira već treću godinu za redom Kros utrku Volim trčanje u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života. Utrka će se održati 22. lipnja od 10 sati u Zagrebu na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Želeći ukazati na važnost kretanja organizatori su mislili na sve uzraste pa će se održati: baby maraton za djecu do 2 godine, a morat će prijeći samo 20 metra, dječji maraton za uzrast do 10 godina i pretrčat će 500 metara, žene će se okušati na rekreativnoj utrci žena do 2 kilometra, oni s više kondicije otrčati će 5 kilometara na utrci građana i na kraju oni koji to mogu i žele, trčat će 11 kilometara na kros utrci Volim trčanje.

Svi zainteresirani su pozvani da dođu 22. lipnja, obuku tenisice i nešto udobno i s nama zavole trčanje. Podjela startnih brojeva je od 8-10 sati, a nakon toga počinju utrke.

Utrci će se pridružiti i mnoge poznate osobe iz javnog života; Renata Sopek (TV voditeljica i wellness instruktorica), sestre Iris i Darija Bostjančić (alpinistice koje su se prošle godine popele na Mt. Everest), Mario Mlinarić, Mario Valentić i Dejan Patrčević (triatlonac).

Utrka će i ove godine imati humanitaran karakter, dio startnine izdvojit će se za rad Zaklade Ana Rukavina, a  svi koji žele darovati financijska sredstva za rad Zaklade, mogu to učiniti na štandu Zaklade na dan utrke.

Adidas, glavni pokrovitelj utrke, daruje poklon bonove za prvo troje natjecatelja u ženskoj i muškoj konkurenciji u utrkama za odrasle, a pobjednici koji ujedno sruše rekord utrke osvajaju i adidas tenisice za trčanje. Najbrži i najsretniji dobit će i adidas kape za trčanje.

Allianz, sponzor dječjih utrka, osigurao je za svako dijete besplatnu startninu, prigodan poklon kao i predstavu CVRČAK I MRAV koju će djeca moći pogledati u startno/ciljnom prostoru utrke. Najbrži i najsretniji će osvojiti i prigodne dječje majice.

Mnoge druge poklone osigurali su sponzori Oxford University Press, Algoritam, TrapeziusMB te Hlapić koji će svu djecu darovati prigodnim poklonom.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.