Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

2016. – godina anđeoskih ukazanja

Prihvatite savjete anđela

2016. – godina anđeoskih ukazanja
Budi najbolja verzija sebe.

2016. će biti godina zatvaranja, završavanja i novih početaka. Zamislite novu godinu kao da se ukrcavate u avion, ali samo jednu ručnu prtljagu možete ponijeti sa sobom. Ponesite sa sobom u 2016. godinu samo one stvari koje su Vam apsolutno potrebne i koje volite. Sve ostalo morate ostaviti za sobom.

Ako prihvatite savjet anđela, onda na početku godine nećete započeti ništa novo. Do proljeća, ili do sredine travnja, skoncentrirajte se samo na to da zaključite sve takve stvari koje više nemaju smisla, niti vode do nekog cilja. Nemojte nastaviti vuči za sobom veze iz prošlosti, neuspjehe i pogreške.

Prekinite vezu s ljudima od kojih niste čuli niti jednu pozitivnu tvrdnju u toku Vaših posljednjih razgovora.

Anđeli Vas upozoravaju na to da će 2016. godina proteći u znaku štednje. Morate početi stavljati novce sa strane, čak i tada ako imate osjećaj da trenutno nemate od čega odvojiti i štedjeti jer do kraja mjeseca jedva Vam ostaje koja kuna u novčaniku.

Počnite skupljati metalne novčiće, nakon toga svaki novac na koji niste računali stavite sa strane. Mogu to biti novci koje dobijate na poklon, iznos od nekog dobitka, ili nagrade na poslu.

Ove godine u Vašem životu, obitelj bi trebala dobiti ključnu ulogu. Ako nemate obitelj, onda Vam se sada nudi mogućnost da se ugnijezdite. Međutim, ako ste već našli pravu osobu, ali zbog posla ili drugih stvari manje vremena ste posvetili članovima obitelji, onda trebate nadoknaditi dosadašnje propuste. Provedite više vremena sa svojom obitelji, u slučaju ako ih volite. Ako to osjećate kao prisilu, onda prekinite tu vezu, preselite se na drugo mjesto i započnite novi život.

Otvorite Vaš ormar i pogledajte njegov sadržaj. Ako postoji komad garderobe koji već godinu dana niste nosili, stavite to u neku vreću i odnesite u najbliži centar gdje skupljaju odjeću, ili postavite na internet uz napomenu da ju bilo tko može besplatno odnijeti. Tek tada ćete imati garderobu koju želite, ako napravite mjesta u Vašem ormaru. Ali to ne samo sa ormarom trebate napraviti, nego i u svim životnim područjima. Tek tada može doći nova ljubav, ako pustite staru. Stići će i novi posao, ako posvetite dovoljno vremena za potragom novog posla.

Jedan od najvažnijih anđeoskih poruka je osmišljavanje VREMENA i reorganizacija osobnog rasporeda.
Osjećate kao da nemate vremena za to što želite? Bježi Vam dan-vrijeme iz ruke? Ipak,bez obzira na to, svaki dan posvetite 15 minuta za tu aktivnost, koja Vašoj duši donosi najveću radost. Pjevajte, plešite, trčite, slikajte, sadite cvijeće… Svejedno je što radite, što Vas čini sretnim, samo to napravite!

Za sve postoji prostor na fizičkom planu, čemu možete naći mjesta u Vašem srcu.

Bit će i ove godine nekoliko izabranika, kojemu će sudbina uz pomoć Svemira i anđela doprinijeti veću nagradu. Budite i Vi ta izabrana osoba i saznajte kako možete doći do dobitka u 2016. godini!

Žalite se manje, a smiješite se više. Tražite društvo takvih osoba koje će Vas nasmijati, a izbjegavajte takve osobe koje ogovaraju druge.

U prvoj polovini godine se čuvajte novih poznanstava, nemojte vjerovati osobi koju ste nedavno upoznali, a naročito nemojte nikome odati neke osobne tajne informacije o sebi!

Ove godine ćete biti u prilici upoznati Vašeg anđela čuvara, pošto će 2016. godina biti godina anđeoskih ukazanja. Puno svjetlosnih bića će se pojaviti na različitim dijelovima svijeta. Možete i Vi biti jedan takav sretni izabranik, koji može doživjeti bliskost Vašeg anđela čuvara.

Preuzeto s: Atma.hr
Izvor
Foto: © Romolo Tavani - fotolia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.