2006.: Tražimo božicu seksa u sebi!

Provjerite što ste najviše čitali iz područja ljubavi i zabave prije deset godina

2006.: Tražimo božicu seksa u sebi!

I dalje nastavljamo obilježavati deseti jubilej vašeg (i našeg) omiljenog ženskog portala! Nakon što smo vas upoznali s općenitim najčitanijim temama iz 2006.-te godine i podsjetili se što vas je onda točno zanimalo, krenuli smo s predstavljanjem svakog pojedinog najčitanijeg članka iz naših rubrika. Tako nam je stigla i na red svima omiljena - ljubav! Uz rubriku "Ljubav i sex", tu je vrlo čitana rubrika "Zabava". Vjerujte da ćete se iznenaditi kada otkrijemo što vam je bilo najzanimljivije upravo u tom području.

Malo ćemo se vratiti deset godina unazad i podsjetiti se što ste najradije čitali u to vrijeme. Donosimo pet najčitanijh članaka u 2006.-toj godini iz rubrika "Ljubav i sex" i "Zabava".


1. Tajne vođenja ljubavi: kako pronaći božicu seksa u sebi

Ovo je članak visoko na vrhu najčitanijih u cijeloj 2006.-toj godini, ali i najčitaniji kada je u pitanju rubrika "Ljubav i sex". Mada, vjerujemo da je ovo tema o kojoj biste rado čitale uvijek. Tekst će vas podsjetiti na to kako u potpunosti uživati u strastvenom vođenju ljubavi, kako otkloniti prepreke o tjelesnom izgledu i razviti više samopouzdanje. Zar to nije ono što svakoj ženi treba, u svakom trenutku? 

Članak možete pročitati ovdje.

Image


2. Kako vratiti bivšeg?

Što kažete, biste li danas kliknule na ovaj članak ili su se razmišljanja dosta promijenila otprije deset godina? Mi bismo rekli da se jesu promijenila, ali da je tema još uvijek aktualna. Članak "Kako vratiti bivšeg" govori o tome kako vratiti izgubljenu ljubav u tri jednostavna koraka. Razmislite o tome kakva ste vi osoba, jeste li se vi promijenili... Nemojte dozvoliti da budete priljepak, već pokažite neovisnost, bezbrižnost i sreću. To su samo neki od savjeta u ovom tekstu, a oni vrijede baš uvijek.

Podsjetite na članak u cijelosti klikom ovdje.

Image


3. 5 tajni stvaranja najugodnije veze koju možete zamisliti

Zar ugodna i sretna veza nije ono čemu svi težimo? Tako je bilo i prije deset godina. Članak "5 tajni stvaranja najugodnije veze koju možete zamisliti" govori o navikama i koracima sretnih ljudi, to jest parova koji stvarno uživaju jedno u drugom. Fokusirajući se na te korake garantiraju se promjene na bolje. Pa zašto ne probati?

Cijeli članak pročitajte ovdje i podsjetite se na tajne koje je uvijek dobro znati.

Image


4. Govor tijela - neizgovorena istina

Priznajte, govor tijela i neverbalna komunikacija još je uvijek tajnovita priča kao i 2006.-te godine. O njoj se priča naveliko, ali ipak ostaje misterij. Međutim, govor tijela bio je i ostao najbolji čimbenik komunikacije, kako u vezi, tako i svakodnevnim situacijama. Naše tijelo govori dodirom, orijentacijom, držanjem, gestama rukama, kimanjem glavom... Zapravo, ima toliko vrsta orijentacije tijela i držanja koji su itekako važni za socijalnu integraciju. Ali, složit ćete se s nama - teško je uvijek kontrolirati svoj govor tijela, zar ne? 

Podsjetite se na tekst klikom ovdje, jer upravo je ovaj članak bio najčitaniji iz područja zabave!

Image


5. Što ćemo ovaj vikend?

A što ćete vi ovaj vikend? Priznajmo, nije teško isplanirati vikend kada ste solo ili u dvoje, međutim, s djecom je to ponekad i problem. Tekst predlaže super ideje kako na odličan način ispuniti vrijeme vikendom, što raditi, kuda otići... Zapravo, aktivnosti koje su užitak za cijelu obitelj, poput Zoološkog vrta i slično. Po tom pitanju se nije puno promijenilo otprije deset godina, što vi kažete? 

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Image