Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se
anonimno
Postovanje,
Zanima me ako mi moze netko pomoci sa savjetima kako se prelazi s jednog posla na drugi. Zarucnik se zeli prebaciti iz jedne bolnice u kojoj trenutno radi i doci raditi u bolnicu koja je u mom gradu jer i ja u tom gradu radim. Pa ne znamo kakav je postupak. Gdje to mozemo saznati i koga mozemo pitati? Da li mora cekati natjecaj da se otvori ili to nekim drugim procesom ide?
Vaš savjet
+50
 
nkontesanera
  • 18.7.2019 7:31:25
  • Bodova: 3659
  • Prijavi
Ovdje bi se moglo raditi o sporazumnom prelasku iz jedne javne ustanove u drugu. Obrati se pismeno ravnateljstvu bolnice u koju želiš ići i sačekaj odgovor. Ako trebaju zaposlenika Tvoje struke, onda ćeš s takvim odgovorom pokrenuti kod svog poslodavca postupak sporazumnog prelaska.
A može i ovako....buduća zdr. ustanova upućuje zamolbu za Tvojim sporazmnim prelaskom Tvom sadašnjem poslodavcu, a ovaj donosi Rješenje o sporazumnom prelasku.
U ovom slučaju nema potrebe za natječajem i čekanjem. Budući anonimna već radi tamo jednostavnije je sve...pitati šefa odjela gdje bi se njen dečko zaposlio, i onda to ide kaskadno prema gore...
Može mi se anonimna obratiti na pvt s upitom za detaljnije korake....

Ocjena savjeta: 0
oprezna
  • 17.7.2019 21:43:42
  • Bodova: 141212
  • Prijavi
Kakav je postupak? Raspisuje se natječaj , bolnice su javne ( gradske , županijske ...) i stoga obavezne postupati po nekom zakonu . A sad ako imate vezu , nakon raspisivanja natječaja odazove te se i odaberu vas .
A gdje to možete saznati ?
Kadrovsku službu ima svaka bolnica , nazovete ih i pitate. Bolnice imaju i svoje internetske stranice , neke , većina njih , imaju i objavljene otvorene natječaje za zapošljavanje.
Malo truda i dobit ćete informacije.

Ocjena savjeta: 0