Anonimni korisnik

Unaprijed hvala svima koji će izdvojiti malo vremena i dati ...

Unaprijed hvala svima koji će izdvojiti malo vremena i dati mi savjet. Imam 29 godina, počela sam raditi odmah tijekom studija, ali studentske poslove. Prije tri mjeseca počela sam raditi u novoj firmi - u odjelu kontrolinga. Prihvatila sam taj posao iako nisam baš zadovoljna plaćom, obzirom da sam dobila u šestom mjesecu otkaz radi korona virusa (last in - first out). Općenito sam relativno često mijenjala posao - ovo mi je 4 radno mjesto :( Na prvom poslu bila sam godinu i 8 mjeseci, na drugom godinu i 3 mjeseca i na ovom predzadnjem 6 mjeseci.. Dakle vrlo loše za životopis i svjesna sam koliko sam imala sreće što su me ovdje htjeli uzeti. Što reći, posao je kao takav u ovoj firmi jako kompleksno posložen.. Prvi mjesec sam pokazala da relativno dobro plivam u svemu, šefica je iskazala zadovoljstvo.
Međutim, u zadnje vrijeme konstantno vrši pritisak na mene - je li nešto gotovo, kada će biti, daje mi dosta kompleksne zadatke i relativno kratak rok za njih. Iskreno, osoba sam koju se ne može motivirati pritiskom. Stvarno dajem sve od sebe, ali sam baš dojma da previše očekuje od mene za svega tri mjeseca ovdje, ne znam..

Inače, sa svim sam u životu zadovoljna,imam divan brak, ništa nam ne fali u životu, svi živi i zdravi.. Ali iskreno, koliko god nezahvalno to zvučalo, nikako na zelenu granu s tim poslom. Jedini posao koji mi se baš jako bio svidio je taj prvi posao (klijenti, projekti), ali od tamo sam morala otići jer jednostavno više nije bilo dosta love, a kad je počelo faliti love, šef me počeo brutalno mobingirati radi svog nezadovoljstva. Ne kajem se što sam otišla, ali ne mogu se prestati pitati hoću li ikada više naći posao koji mi se toliko sviđa, koji je toliko dinamičan, u kojem sam toliko dobra i koji je toliko FLEKSIBILAN.. Mogla sam komotno raditi od doma tu i tamo, nije bilo nikakve evidencije rada, ako ti jedan ili dva dana bilo loše, ne bi morao uzimati bolovanje.. Ovdje je sve toliko drukčije - cvikanje svakog izlaza iz zgrade (pauze), komplicirani procesi, nekako strogo poslovna radna atmosfera i imam dojam da su plaće baš jako male te da je ograničen rast plaće..

Ponekad imam osjećaj da sam nerealna i nezrela, da tražim savršenstvo.. Moje pitanje je: kako prihvatiti ovu situaciju, ne "patiti" za prvim poslom i kako se postaviti prema šefici?

Hvala svima

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.