Anonimni korisnik

Pozdrav. Imam 20 godina i moji roditelji su trenutno u ne ta...

Pozdrav. Imam 20 godina i moji roditelji su trenutno u ne tako dobrim odnosima.
Oduvijek sam primjecivala da moj tata smatra zene nizom razinom i tako se ponasao prema meni a osobito prema mojom mami.
On ima jako dobrih osobina ali i dosta izrazenih mana. U zadnje vrijeme je presao svaku granicu.
Vice na mamu za sve i jednu sitnicu i spusta joj samopouzdanje godinama. Mama je takva osoba da je imala jako tesko djetinjstvo i nema samopouzdanja te mu se ne zna suprotstaviti.
Sinoc je doslo do velike svade gdje je mama plakala i rekla da vise ne moze. Spusta joj samopouzdanje a on to iskoristava.
Razmislja o rastavi, situacija je da ne zive sa mnom te mi je mama sve rekla preko telefona. Razmislja da se vrati u nasu rodnu kucu i ode od tate jer je psihicki vec godinama zlostavlja a sada je zbog nekog razloga jos gori.
Bas zbog tog nedostatka samopouzdanja strah me za nju i da ce ostati s njim jer su zajedno vec 20 godina i ona ne zna bez njega.
Strah me za njeno psihicko zdravlje, imala je dosta problema zbog svog oca koji je pocinio samoubojstvo i oduvijek sam znala da je depresivna.
Stvar je sljedeca, da li bi ja ispala krivac ako ju nekako nagovorim da ode od tate i dode zivjeti sa mnom? Ja studiram i trenutno sam na stanu, gledala sam joj i poslove i sve nacine na koji bi to mogla olaksati.
Da li je pametno da se skroz odmaknemo od tate iako imam i mladeg brata koji tatu obozava.
Da li bi se obitelj totalno unistila? Sto napraviti u ovoj situaciji. Toliko sam zbunjena jer je ovo prvi put da je mama tako nesto izrekla jer joj je dosta svega.
Jako sam zabrinuta za nju i ne znam sto napraviti.

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.