Piletina sa rižom i povrćem

Piletina sa rižom i povrćem

Sastojci za 4 osobe

200 g riže
ulje
500 g pilećih prsa, narezanih na manje komadiće
500 g smrznutog miješanog povrća
sol i papar
100 g cheddar sira

Priprema jela

1. Skuhajte rižu prema uputama na pakiranju.

2. U tavi ispecite piletinu te je nakon toga maknite iz tave.

3. Dolijte malo ulja prema potrebi te dodajte povrće, sol i papar. Držite na vatri dok ne omekša.

4. Na kraju povrću dodajte kuhanu rižu, piletinu, sve dobro promiješajte te posipajte sa sirom.

25 min
Vrijeme pripreme: 25 min
Kalorije: 540 cal
Masnoće: 20 g
Ugljikohidrati: 54 g
Bjelančevine: 40 g
Komentari
irija
  • 31.3.2016 17:23:03
  • Bodova: 30847
  • Prijavi
Jako fino,jednostavno i brzo gotovo.
mikica61
  • 31.1.2015 19:06:27
  • Bodova: 107077
  • Prijavi
radim često piletinu,povrće s rižom.Ovo jako dobro izgleda.uz to paše zelena salata.NJami
mv1
  • 1.9.2013 11:34:01
  • Bodova: 11156
  • Prijavi
Volim piletinu na sve načine i ovo ću sigurno isprobati!
marre30
  • 18.10.2012 14:18:01
  • Bodova: 5445
  • Prijavi
tako jednostavno,a tako finoooooooooo
miraakul
  • 6.10.2012 7:51:59
  • Bodova: 22248
  • Prijavi
Cesto pravim piletinu ,a u kombinaciji s rizom i povrcem imas sve!!
iveek
  • 8.9.2012 13:03:24
  • Bodova: 29573
  • Prijavi
Obožavam ovakve recepte gdje sve smješaš zajedno. Njam njam, brzo i jednostavno i najedeš se
mama91
  • 20.1.2012 13:45:37
  • Bodova: 7
  • Prijavi
Obožavam piletinu a i povrće tako da cu to probat
missy7
  • 15.10.2011 1:31:07
  • Bodova: 653
  • Prijavi
obožavam i piletinu i rižu i povrće! Like,like :)))
ella34
  • 9.7.2009 20:29:07
  • Bodova: 254
  • Prijavi
piletina na sve načine
mallena5949
  • 22.6.2009 10:47:45
  • Bodova: 1076
  • Prijavi
Ma imam,ali ne mogu ti dati nijedno jer mi je svako dragocjeno! Naime, moram i danas napraviti ručak od jaja, na ovoj stranici ima toliko dobrih jaja-recepata da je jednostavno šteta ne iskoristiti tu maštovitost! Imam ti recept za kiflice bez jaja: 300 g šećera,250 g margarina, 6 žlica hladne vode, 1 žlica octa, malo soli. Umijesiti tijesto i ostaviti u frižideru nekoliko sati. Razvaljati tijesto oko 3 mm debelo i čašom rezati oblike. U sredinu staviti neko punjenje (npr. pekmez, nutela ili sl.) i preklopiti. Peći 25 min na srednjoj temperaturi. Još tople kiflice obilno posuti šećerom u prahu. Bok!!!
suzy-
  • 22.6.2009 10:32:59
  • Bodova: 2595
  • Prijavi
joj Mallena ne spominjimi jaja...sad odlučim napraviti neki kolač a u frižideru ni jednog...imaš ti?????
mallena5949
  • 22.6.2009 10:31:20
  • Bodova: 1076
  • Prijavi
Suzy, a ja mislila da ti često spremaš za ručak kombinacije s - jajima. Kao što je bila ona jučer...
suzy-
  • 22.6.2009 10:22:11
  • Bodova: 2595
  • Prijavi
ja jako često spremam slične kombinacije....izgleda fino...
mallena5949
  • 22.6.2009 0:25:36
  • Bodova: 1076
  • Prijavi
Baš smo jučer to jeli pa ću danas za ručak roladu s lososom i jajima... jaja...jaja...jaja...
mallena5949
  • 22.6.2009 0:25:31
  • Bodova: 1076
  • Prijavi
Baš smo jučer to jeli pa ću danas za ručak roladu s lososom i jajima... jaja...jaja...jaja...