Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Pileća prsa u marsala-umaku

Pileća prsa u marsala-umaku

2-3 fileta pilećih prsa

solju, paprom,
sjeckanom kaduljom

2-3 tanke ploške šunke

2 žlice maslaca


3-4 žlice maršale


1 čašicu (150 g) slatkog vrhnja



solju


Vrijeme pečenja:

Prilog:
 
oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, natrljati

svaki filet zamotati u jednu od

i pričvrstiti čačkalicom;

zagrijati, ispeći pileće filete sa svih
strana, izvaditi i staviti na toplo
umak od pečenja skuhati sa


umiješati, staviti nakratko na vatru da zakuha;
umak začiniti

skinuti čačkalice, filete staviti u
marsala-umak i kuhati 2 min.

10-15 min

rižoto, salata.
Izvor: Kuharica za sva godišnja doba
Nakladnik: Veble Commerce, Zagreb
http://www.veble.hr/
30 min
Vrijeme pripreme: 30 min
Komentari
vmarina
  • 16.5.2019 8:24:01
  • Bodova: 46281
  • Prijavi
Moglo bi biti ukusno.