Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kotleti s lukom i kremom od senfa

Kotleti s lukom i kremom od senfa

4 svinjska kotleta  

sol, svježe mljeveni
bijeli papar

Dijon-senfom

3-4 glavice luka
srednje veličine
2 češnja češnjaka





4 žlice ulja


Struja:

Plin:

Vrijeme pečenja:




peršinom



1 čašu (150 g) slatkog vrhnja
1 1/2-2 čajne žlice i
Dijon-senfa

curyjjem

Prilog:



Savjet:
 
oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti

posuti po mesu;

tanko namazati meso



oba dodatka očistiti, sitno narezati,
raspodijeliti po kotletima, malo
pritisnuti, položiti na posudu
namazanu sa

i staviti u prethodno zagrijanu pećnicu.

225-250

4-5

30-35 min;

pečene kotlete složiti na pladanj,
ukrasiti

i poslužiti toplo ili hladno.

Za kremu od senfa



izmiješati, posoliti, začiniti

i poslužiti uz kotlete.

preprženi bijeli kruh s maslacem-
češnjakom, ili seljački kruh, salata od endivije i jabuka.

velike količine kotleta preporučljivo je peći u pećnici.
Izvor: Kuharica za sva godišnja doba
Nakladnik: Veble Commerce, Zagreb
http://www.veble.hr/
45 min
Vrijeme pripreme: 45 min
Komentari