Filete od sabljarke s korijanderom

Filete od sabljarke s korijanderom

Sastojci

125 g neslanog maslaca
2 jušne žlice sitno nasjeckanog korijandera
1 jušna žlica naribanog parmezana
4 fileta sabljarke

1 jušna žlica maslinovog ulja
4 tikvice, narezane po dužini
1 crvena paprika, narezana na četvrtine

Način rada

1. U izmiješani maslac dodajte korijander i parmezan. Odložite.
2. Zagrijte roštilj tako da bude vruć, te ga namažite uljem. Riblje filete također namažite uljem, složite ih na rešetke roštilja i pecite 3-4 minute sa svake strane, ovisno o debljini. Povrće namažite ili poprskajte uljem i stavite na roštilj. Pecite nekoliko minuta sa svake strane. Riblje filete i povrće složite na zagrijane tanjure. Na filete sabljarke stavite žlicu maslaca s korijanderom i odmah poslužite.



Izvor: Roštilj
Nakladnik: Veble Commerce, Zagreb
http://www.veble.hr/
30 min
Vrijeme pripreme: 30 min
Komentari
anna-herman
  • 16.6.2012 13:41:19
  • Bodova: 49607
  • Prijavi
Izgleda izvrsno, a sigurno je tako i ustima. :)