Recenzije

Kako funkcioniraju recenzije?


žena.hr Testerica
žena.hr će za vas, naše vjerne čitateljice, osigurati proizvode koje ćete dobiti besplatno da ih isprobate. Tražimo testerice koje su zainteresirane da isprobaju nove proizvode (često i prije nego su dostupni u trgovinama) i podijele svoje iskreno mišljenje o njima na portalu.

Što vi imate od toga?
Besplatno ćete dobiti nove proizvode, često i prije nego se pojave u prodaji i prije nego će to drugi imati priliku. Osim toga, podijeliti ćete svoje iskreno mišljenje o njemu s cijelom žena.hr zajednicom. Za vašu recenziju biti ćete i nagrađeni žena.hr novčićima, ovisno o kvaliteti recenzije.

Što trebamo od vas?
Za početak se morate učlaniti u klub žena.hr Testerica. Učlanjenje se sastoji od ispunjavanja kratkog upitnika i slanja primjera jedne recenzije.
Članstvo u klubu žena.hr Testerica je primarni kriterij pri odabiru dobitnica proizvoda kod pojedine recenzije. U iznimnim slučajevima ukoliko u klubu nema dovoljno članica za testiranje pojedinog proizvoda koje zadovoljavaju kriterije, moguć je odabir dobitnica koje nisu članice kluba.

Moram li se prijaviti za svaku pojedinu recenziju iako sam članica kluba žena.hr Testerica?
Da, svaka pojedinačna recenzija zahtijeva prijavu i ispunjavanje ankete kojom se biraju idealne osobe unutar kluba za taj proizvod. Slanjem prijave za recenziju, slažete se da ćete poslati recenziju u zadanom roku. Ukoliko bez opravdanog razloga recenziju ne pošaljete, automatski ćete biti isključeni iz kluba bez mogućnosti ponovne prijave.

Kako ću znati da sam odabrana za recenziju?
Mi ćemo vam na vaš email poslati obavijest sa svim detaljima o recenziji te na koji način i gdje treba napisati recenziju.

Već sam se više puta prijavila za recenziju, ali još nikada nisam bila odabrana. Zašto?
Prijavljivanje ne jamči da ćete biti odabrani za recenziju. Broj prijava je velik, ali nažalost imamo samo ograničeni broj proizvoda za podijeliti. Također, svaka pojedina recenzija može imati zadane kriterije koje svaka osoba ne ispunjava (npr. dob, tip kože,...).

Postoji li ograničenje na broj proizvoda za koji se mogu prijaviti?
Ne, možete se prijaviti za recenziju svakog proizvoda.

Postanite žena.hr Testerica