Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Veliko platno je IN! CineStarovu akciju posjetilo rekordnih 120 000 ljudi

Na šesnaest kino lokacija, mnoge su dvorane bile rasprodane danima unaprijed

CineStar_1.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Filmovi su bolji na velikom platnu, a to zna i publika. Naime, protekli tjedan, točnije od četvrtka do nedjelje održavao se 'produženi ludi' vikend u svim CineStar kinima u Hrvatskoj kada se kinoulaznica mogla kupiti za 19 kuna. Na šesnaest kino lokacija, mnoge su dvorane bile rasprodane danima unaprijed.

Publika je tako mogla uživati u brojnim filmskim naslovima, od kojih su najtraženiji bili „Amsterdam“ s Christian Baleom i Margot Robbie,  “Dobra kuća” sa Sigourney Weaver,  popularni triler “Pad”, horor ‘Noć vještica: Kraj’, horor ‘Smiješak’ za kojeg kažu da će postati klasik, komedija “Karta za raj” s Juliom Roberts i Georgeom Clooneyem, “Ne brini draga” s Harryjem Stylesom, domaći povijesni spektakl “Ilyricvm’ te animirani filmovi ‘Put oko svijeta za 80 dana’ i ‘Otpisanci’.

shimmer fallback

Lijepo je bilo vidjeti pune dvorane, kao i sve generacije koje su uživale u predivnoj atmosferi i emociji zajedničkog gledanja filma.

CineStar poručuje da je ovo samo uspješan uvod u vruću filmsku jesen koja će na velika platna donijeti najatraktivnije naslove kao horor Đavolji plijen koji će obilježiti nadolazeći Helloween, Marvel akcija Black Panther: Wakanda zauvijek, dugoočekivana domaća komedija „Marginalci“ Ljubomira Kerekeša, intrigantni triler „Meni“, Spielbergov autobiografski film „Fabelmanovi“, Disneyev „Čudesan svijet“, film o životu slavne obitelji „Lamborghini“ te Cameronov spektakl novi „Avatar: Put vode“.

shimmer fallback

Foto: promo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.