Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

MINT Cabaret show - glazbeno scenski spektakl koji programom ostavlja bez daha

Najbolji show u regiji u kojemu pjevači, plesači i akrobati gledatelje vode kroz veličanstvenu priču, čija je produkcija bogata specijalnim efektima, kostimografijom, svjetlima i zvukom

Mint_10.JPG
Budi najbolja verzija sebe.

Zagrebačka klupska i noćna scena obiluju brojnim mjestima za izlaske, koji građanima omogućuju dobar provod. No, kako bi privukli  što veći broj zainteresiranih, potrebno je osmisliti dosad neviđen program koji će dodatno zaintrigirati posjetitelje. Jedan od takvih je MINT club & more koji se zahvaljujući veličanstvenom Cabaret show-u smjestio na sam vrh omiljenih okupljališta zaljubljenika u dobar provod. Kombinacija koncerta i mjuzikla u kojemu izvođači pjevaju, plešu i na pozornici, uz neizostavnu ležernu atmosferu publike koja istovremeno uživa u hrani i piću, prvobitno je osmišljena u 15. stoljeću u Parizu, nakon čega se proširila po cijelom svijetu.

shimmer fallback

Nastupi i atmosfera u klubu MINT za vrijeme show-a itekako se mogu usporediti s onima na svjetskim pozornicama, a tome i pogoduje činjenica da je spomenuti rasprodan i do tri tjedna unaprijed. Isti je do sada pogledalo više od 50 tisuća ljudi koji osim iz cijele Hrvatske pristižu i iz cijele regije: Slovenije, Srbije, Austrije i Italije.

shimmer fallback

Novi show koncipiran je kroz tri čina i samom formom prati prethodni program, ali tematski je potpuno drugačiji. U prvom činu kroz moderniji prikaz daje se homage samom cabaretu, dok se drugim dijelom uvlači publika u svijet grijeha, borbe dobra i zla, naglašene senzualnosti i erotike. Trećim, završnim činom podsjeća se ljude da je u životu potrebna ljubav, magija, zabava te da je spomenuto kotač koji nas pokreće i sve čini boljim i ljepšim.

shimmer fallback

Posebno osmišljen program od strane umjetničkog direktora i koreografa Marija Jukića u produkciji MINT kluba ostavlja bez daha svakog gledatelja. Osim vrhunskih i pomno osmišljenih koreografija i pjevača, ističu se i nastupi s vatrom, akrobatski par, ples na svili i šipci te brojni drugi cirkuski performansi. Profesionalni plesači i izvođači iz raznih kazališta svoju svestranost pokazuju kroz razne plesne stilove - od baleta, hip hop i jazz-a pa sve do burlesque, akrobacija i aerial nastupa.

shimmer fallback

S razlogom prozvan „Najbolji show u regiji“ u kojemu performeri i akrobati gledatelje vode kroz veličanstvenu priču popraćenu dosad neviđenom produkcijom – specijalnim efektima, kostimografijom, svjetlima i zvukom.

shimmer fallback

Cabaret dinner show u Mintu kao potpuno novi koncept zabave, spoj je cabaret točki, očaravajućeg ambijenta, zabave, vrhunske gastronomske ponude i jedinstvene atmosfere. O spektaklu koji se mora doživjeti i više informacija o cjelokupnom programu nalazi se na Instagram i Facebook profilima kluba MINT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Foto: Ivan Klekar

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.