Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Que Bella!

Mime's Trattoria - novo mjesto gdje sve miriše na Italiju

Od danas su zagrebački Vrbani - Mala Italija!

Mime's Trattoria (13).jpg
Foto: Bojan Zibar
Budi najbolja verzija sebe.

Od danas svoja vrata otvara jedan jako šarmantan restoran, u kojemu je hrana jednako ukusna kao i sam interijer. Mjesto koje savršeno spaja jednostavnost i najkvalitetniju hranu, oduševljava na prvi pogled. Talijani i talijanska kuhinja, poznati su upravo po tome. Teže jednostavnosti koju je danas teško pronaći, a u njoj je sva ljepota. No, talijanska jednostavnost nije obična, ona je vrhunska i pruža istinski užitak.

shimmer fallback

Svi ljubitelji upravo takvih okusa i koncepta koji znači uživanje, zaljubit će se Mime's Trattoriu. Beef tartar, vrhunski talijanski sirevi, mortadela, pršut Parma, Carrpaccio, Buratina, kremasti rižoti i njoki, ravioli, salate, pizze, samo su neke od stvari koje možete tamo probati i uvijek im se vraćati.

shimmer fallback

„Fascinantno je vidjeti Talijane kako uživaju dok pripremaju hranu, oni to istinski vole, a vole i jesti. Najukusnija jela su uvijek jednostavna ali samo ako je namirnica vrhunska. To želim približiti gostima, a važno je i da su opušteni, bez žurbe i da jedu u društvu. U hrani se uživa i nadam se da će se svi tako osjećati u Mime's Trattorii“ – dodaje Joško Kovač, vlasnik restorana koji je uz Mime’s tim glavni i odgovoran za uređenje.

shimmer fallback

Inače, Mime's Gourmet Bar u Petrinjskoj ulici u Zagrebu, donio je dašak tradicionalnih okusa i na poseban i pomalo nesvakidašnji način, u vrlo kratkom roku, stekao naklonost brojnih zadovoljnih gostiju. Tim koji stoji iza Mime's-a, vodi se mišlju da je namirnica uvijek u fokusu. Mora biti svježa i treba biti tretirana kako zaslužuje, kako bi svaki gost bio zadovoljan. Nije nepoznato da se kvaliteta uvijek prepozna i opstane, a upravo to se može vidjeti na primjeru Mime's restorana.

shimmer fallback

Ono što je posebno, osim hrane koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, poseban je i lijep – interijer. Kao i Mime's Gourmet Bar, i Mime's Trattoria izgleda fenomenalno. Svaki detalj je na svom mjestu, jednostavan, a opet oku ugodan. Prekrasne štukature, visoki stropovi, šank koji krade pažnju pri samom ulazu i mjesto gdje nastaje pizza, ne prolazi nezamijećeno.

shimmer fallback

Vrhunska vina, maslinovo ulje, bosiljak, origano, domaća rajčica, menu na kojem će svatko pronaći više toga za sebe, naravno uz omiljeno društvo, to je sve što nam potrebno. Podsjeća nas to na najmirisniji Mediteran, koji je od danas svoje mjesto pronašao na zagrebačkim Vrbanima, točnije na adresi Lopatinečka 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.