Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Hit komedija 'Mafija Mama' nasmijala do suza posjetiteljice na rasprodanim Très Chic projekcijama

Najbolje žensko društvo, obilje zabave, premijera filma i mnoštvo bogatih poklona privukli su zaljubljenice u Kaptol Boutique Cinema

Nikolina Pišek.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Ona je Amerikanka s talijanskim korijenima, a njen život je sve samo ne povezan s mafijaškim podzemljem. Ali sve se mijenja jednoga dana kad dobiva poruku od djeda koji joj, oporukom, prepušta vođenje “obiteljskog biznisa”. Dakle mora postati “boss”. U glavnoj ulozi je zvijezda filma “Nož u leđa” - sjajna Toni Collette koja hitno odlazi u Italiju kako bi upoznala obitelj i preuzela “posao”. Druga glavna uloga u funkciji savjetnice tvrtke pripala je Monici Bellucci. Zaplet vam donosi pregršt smijeha i 101 minutu čiste zabave!

shimmer fallback

Upravo film “Mafija Mama” gledale su i brojne posjetiteljice na najposjećenijoj Tres Chic pretpremijeri do sada, sinoć u Kaptol Boutique Cinema. Ovaj poznati koncept okupio je preko 500 gošći željnih opuštanja i čarolije velikog platna, a za posebna iznenađenja prije filma I zanimljive cornere bili su zaslužni partneri večeri: Astoria s prezentacijom Corderie Prosecco Superiore,  Croatia Airlines svima je darovao 15 % popusta na avio karte, a jednoj posjetiteljici poklonio let u Rim za dvoje, La Piel by Lana J. osigurao je luksuzne pakete kozmetike, Kukuriku Artisan Bakery ponudio je foccaccie na pravi talijanski način, Smooshena je upoznala goste s novim konceptom osobnih planera, Fraktura je poklonila knjigu za svaku posjetiteljicu, a Manos je uredio ruke mnogih posjetiteljica na svojem pop up nail bar-u. Iris MBM zaslužen je za dekoraciju Mafia mama photo cornera, koji je donio dašak talijanskih ulica i pretvorio lobby Kaptol Boutique Cinema u malenu šarmantnu oazu.

shimmer fallback

Filmski izlazak ovoga puta je bio I dodatno obogaćen nastupom – nedavno lansiran singl Lane Jurčević “Tipično muški” koji je u sedam dana prikupio oko 2 milijuna pregleda,  pjevačica je izvela premijerno praćena plesačicama, a pjesma se pokazala kao savršen singl  za tipično ženski izlazak!

shimmer fallback

Pretpremijeru i ugodnu večer uz koktele nisu propustile ni: Nikolina Pišek, Branka Krstulović, Aleksandra Dojčinović, Mirjana Mikulec i Lana Jurčević.

shimmer fallback

Zahvaljujući CineStaru, izlasci u kino često nude novu dimenziju doživljaja i gledanja filmova na velikom platnu jer kino je omiljeno mjesto kojem se uvijek rado vraćamo zbog vremena koje tamo doista možemo odvojiti samo za sebe, a posebna događanja nikako nisu rezervirana samo za glavni grad.

shimmer fallback

Posebni tematski izlazak uz film “Mafija Mama”, CineLady, organiziran je u četvrtak 27. travnja, osim u Zagrebu i u Rijeci, Osijeku i Splitu – radi se o CineStarovom najdugovječnijem programu koji je do sada okupio stotine tisuća posjetiteljica jer uvijek donosi dodatni experience uz film, piće dobrodošlice i poklone partnera  za najsretnije. Za projekcije 27.4. još je ostalo malo mjesta stoga požurite po svoje ulaznice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Dugo očekivana komedija u distribuciji Blitza ima fenomenalan odaziv diljem Hrvatske o čemu govore i rasprodane dvorane, a sve informacije o sljedećim projekcijama potražite www.cinestarcinemas.hr

shimmer fallback
shimmer fallback
Image

Foto: Bojan Zibar

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.