Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

FAVBET otkriva hobije Lidije Bačić i Filipa Hrgovića

Ovog proljeća FAVBET provodi veliku kampanju koja istražuje hobije svojih korisnika u Hrvatskoj i koja nastoji pokazati kako klađenje može biti jednako cool hobi kao i svaki drugi.

Favbet.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Nastavljajući istraživati ​​temu razbibrige hrvatskih ljubitelja online igara, FAVBET tim je odlučio otići korak dalje i otkriti čime se zabavljaju neke od poznatih hrvatskih zvijezda u svoje slobodno vrijeme.

Riječ je naravno o poznatim ambasadorima FAVBET-a, koji su već nekoliko godina zaštitno lice brenda i s firmom stvaraju uzbudljive projekte za tisuće hrvatskih korisnika.

Među njima su poznata pjevačica Lidija Bačić te boksač i brončani olimpijac Filip Hrgović. U sklopu kampanje snimili su kratke video uratke u kojima su govorili o svojim omiljenim hobijima i zašto odabiru upravo njih. I dok hobi Filipa Hrgovića nimalo ne iznenađuje, Lidija Bačić u svoje slobodno vrijeme voli se posvetiti aktivnosti potpuno različitoj od glazbe. Koja je vrsta zabave osvojila srca simpatične Lidije i našeg teškaša Filipa? Potražite odgovor u videima na FAVBET-ovom Instagram profilu.

"Uvijek nastojimo našim korisnicima pružiti više od same platforme za igranje. Brend kampanja "Favbet - kul baš kao i tvoj hobi" posvećena je upravo tome - ogromnom svijetu zabave, stvorenom zahvaljujući modernim tehnologijama i odgovornom odnosu prema igračima. Zahvaljujem našim slavnim ambasadorima Lidiji i Filipu, koji nastavljaju podržavati dobrotvorne i promotivne aktivnosti Favbet-a, izlažući dobrobiti naših proizvoda sve većem broju hrvatskih korisnika", izjavio je Andriij Matiukha, CEO Favbeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Foto: promo

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.