Budi najbolja verzija sebe.
Cedevitin nagradni natječaj

Budi DOBRO. Budi CE. poklanja Stress Free Friday u Aquae Vivae Krapinskim Toplicama

U povodu Dana žena, Cedevita i platforma Budi DOBRO. Budi CE. daruju čitateljice s čak tri paketa po dvije ulaznice za Stress Free Friday koji se održava 11. ožujka u vodenom parku Aquae Vivae Krapinskih Toplica.

4.jpg

U povodu Dana žena, Cedevita i platforma Budi DOBRO. Budi CE. daruju čitateljice s čak tri paketa po dvije ulaznice za Stress Free Friday koji se održava 11. ožujka u vodenom parku Aquae Vivae Krapinskih Toplica. Sve što trebate učiniti jest da na Instagram stranici Cedevitagram pod objavom nagradno darivanje označite žensku osobu stariju od 18 godina s kojom želite provesti Stress Free Friday i napisati zašto baš vi trebate osvojiti nagradu.

Kvalitetno provedite vrijeme

Stress Free Friday program namijenjen je zaposlenim ženama i majkama, a cilj mu je ponuditi kvalitetno provedeno vrijeme, bilo samostalno ili u društvu bliskih prijateljica. Posjetiteljice mogu odabrati jedan od čak tri paketa programa, ovisno o svojim preferencijama. Osim kupanja u bazenima s termomineralnom vodom, paketi osiguravaju užitak za sva osjetila kroz nekoliko usluga za opuštanje, buffet večeru s desertom, snack, čajeve i svježe cijeđene sokove. Nakon pića dobrodošlice, posjetiteljice se tako do večere mogu prepustiti uživanju u blagodatima kupanja u termomineralnoj vodi, saunama i masaži stopala i tijela, a za kraj večeri tu su još i zvučna kupka i vježbe disanja za zdravlje organa.

shimmer fallback

Naučite kako postaviti granice

U suradnji s platformom Budi DOBRO. Budi CE., Stress Free Friday bit će obogaćen predavanjem kliničke psihologinje Elle Selak Bagarić na temu „Kako postaviti zdrave granice?“ Granice igraju veliku ulogu u našoj otpornosti i dobrobiti. One su nevidljiva linija koju povlačimo oko sebe, koja govori ovdje ti završavaš, a ja počinjem. Služe kako bismo identificirali što je za nas prihvatljivo, a što nije, a svima nam treba pomoć kako da ih ispravno postavimo. Osim predavanja na kojemu će sudionice naučiti kako napokon sebe staviti na prvo mjesto, dočekat će ih i mali pokloni iznenađenja.

Ako ovoga puta i ne uspijete u namjeri da odete s prijateljicom na Stress Free Friday u Aquae Vivae, ne propustite priliku niti jedan dan učiniti nešto za svoju dobrobit. Postavite zdrave granice i posvetite se sebi, a ako ne znate kako, za početak posjetite Budi DOBRO. Budi CE. web stranicu i pročitajte stručni članak na ovu, ali i mnoge druge teme.

BUDI DOBRO. BUDI CE.

Postavljanje granica samo je jedna od važnih tema o kojima je potrebno govoriti u cilju očuvanja vlastite dobrobiti i brige o mentalnom zdravlju, stoga je jedan od najdugovječnijih brendova Atlantic Grupe, Cedevita, pokrenula edukativnu internetsku stranicu Budi DOBRO. Budi CE. koja nas kroz optimizam uči kako se nositi s nizom životnih izazova i poručuje da, iako ne možemo utjecati na ono što se događa oko nas, možemo utjecati na svoju reakciju. Platforma donosi autentične ljudske priče i nesimulirane razgovore između psihoterapeuta i pojedinaca iz kojih svi možemo naučiti kako se nositi s ponekad nepodnošljivom svakodnevicom.

Biti DOBRO, biti CE zapravo znači vjerovati u pozitivne životne ishode i biti spreman učiti kako se nositi sa situacijama na koje ne možemo utjecati, s osmijehom na licu. Cedevita je prije pokretanja ove platforme provela sveobuhvatno istraživanje o mentalnom zdravlju i optimizmu u suradnji s istraživačkom agencijom Ipsos, a rezultati su im samo dali dodatan vjetar u leđa jer je čak 77% građana prepoznalo optimizam kao ključ za očuvanje mentalnog zdravlja.

*Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.