Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

L'Occitane Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice7,5 ml - 30% karite ulja. Često zanemarujemo nokte i zanoktice, a zaslužuju jednaku njegu kao i ruke. Za njih će se pobrinuti Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice. Ono sadrži 30% karite ulja koje omekšava zanoktice i pomaže učvrstiti nokte. Nanosi se jednostavno, pomoću aplikatora. Više nema razloga za brigu - ostaju vam samo prekrasni i njegovani nokti.
Opća ocjena: 0,00
  • Cijena: 0,00  
  • Kvaliteta: 0,00 
  • Dizajn/ambalaža: 0,00 
L'Occitane Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice
L
L
Vaša ocjena

Molimo vas da ocjenjujete samo proizvode koje ste isprobali. Strogo je zabranjeno općenito komentiranje tipa "htjela bi ovaj proizvod" i ocjenjivanje proizvoda koje niste isprobali. Kontinuirano kršenje ovog pravila rezultirati će trenutnom i trajnom suspenzijom korisničkog računa.
Cijena:  
Kvaliteta:  
Dizajn/ambalaža:  
Opća ocjena: