Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Frutek voćne kašiceMališani će uživati u voćnoj kašici s pravim jogurtom i voćnoj kašici s cjelovitim žitaricama, a posebno će im se svidjeti što kašicu mogu jesti sami. Roditelji će pak biti oduševljeni praktičnom ambalažom – vrećicom na istiskivanje koja dijete motivira da se samostalno hrani. Bez staklenki, žličica, podbradnjaka i pauza za papanje – dijete može jesti u pokretu što znači da ćete još više uživati u vremenu provedenom s njim!
Opća ocjena: 0,00
  • Cijena: 0,00  
  • Kvaliteta: 0,00 
  • Dizajn/ambalaža: 0,00 
Frutek voćne kašice
Frutek instant kašica riža/ kukuruz/ jabuka200g
Vaša ocjena

Molimo vas da ocjenjujete samo proizvode koje ste isprobali. Strogo je zabranjeno općenito komentiranje tipa "htjela bi ovaj proizvod" i ocjenjivanje proizvoda koje niste isprobali. Kontinuirano kršenje ovog pravila rezultirati će trenutnom i trajnom suspenzijom korisničkog računa.
Cijena:  
Kvaliteta:  
Dizajn/ambalaža:  
Opća ocjena: