Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Frutek voćne kašiceMališani će uživati u voćnoj kašici s pravim jogurtom i voćnoj kašici s cjelovitim žitaricama, a posebno će im se svidjeti što kašicu mogu jesti sami. Roditelji će pak biti oduševljeni praktičnom ambalažom – vrećicom na istiskivanje koja dijete motivira da se samostalno hrani. Bez staklenki, žličica, podbradnjaka i pauza za papanje – dijete može jesti u pokretu što znači da ćete još više uživati u vremenu provedenom s njim!
Opća ocjena: 0,00
  • Cijena: 0,00  
  • Kvaliteta: 0,00 
  • Dizajn/ambalaža: 0,00 
Frutek voćne kašice
Frutek instant kašica riža/ kukuruz/ jabuka200g

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,87


23 recenzija ukupno
23 testerica preporučuje proizvod
23 testerica bi opet kupilo proizvod

Pročitajte recenzije
Vaša ocjena

Molimo vas da ocjenjujete samo proizvode koje ste isprobali. Strogo je zabranjeno općenito komentiranje tipa "htjela bi ovaj proizvod" i ocjenjivanje proizvoda koje niste isprobali. Kontinuirano kršenje ovog pravila rezultirati će trenutnom i trajnom suspenzijom korisničkog računa.
Cijena:  
Kvaliteta:  
Dizajn/ambalaža:  
Opća ocjena: