Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Violeta We Care Cotton higijenski ulošci

Recenzija proizvoda Violeta We Care Cotton higijenski ulošci

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,70


46 recenzija ukupno
46 testerica preporučuje proizvod
45 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
silvacc
  • 26.5.2017 11:30:39
  • Bodova: 1397
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Inace koristim violeta proizvode i vecinom.velicinu normal.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Jako sam zadovoljna kvalitetom i upijanjem.Mjesecnice mi nisu bas jake da bi propustile ali smatram da su i jace zbog cvrstoce materijala to se nebi dogodilo.Ulozki su udobni bez mirisa i meni najvaznije bez iritacija.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Izgled je vrhunski ko i sama ambalaza.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Intimne maramice koristi kad nisam kod kuce i jako su dobrebi korisne.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Nista nebi mijenjala jer proizvod je vrhunski i meni jako odgovara.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Sada koristim violeta uloske i koristit cu ih idalje jer sam prezadovoljna

russiangirl
  • 28.5.2017 16:49:50
  • Bodova: 22435
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Violeta ulošci su stigli u pravi čas i imala sam tri dana da ih pošteno isprobam u svim fazama ciklusa. Koristim ih prvi put, u početku uloške Super+ a nakon dva dana Normal.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Upijanje je izvrsno a sviđa mi se to što se u stvari "ne vidi" jer jezgra povuče menstrualnu krv sa površine uloška. Prianjanje za gaćice je odlično, nema odljepljivanja niti iritacija što se meni često događa pogotovo na krilcima. Materijal je ugodan, mekan a veličina Super + je savršena za jače krvarenje posebno po noći . Veličina Normal je odlična, nije predebela i doslovno je nevidljiva pogotovo sad ispod tanje odjeće.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Izgled uloška je stvarno anatomski a posebno mi se sviđa što su u paketu i intimne maramice.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Intimne maramice su veliki plus jer nisam primijetila da se ijedan proizvođač dosjetio staviti ih u ambalažu. Dobrodošla su pomoć za intimnu higijenu kad sam cijeli dan na fakultetu i promijenim nekoliko uložaka a nemam se mogućnost oprati kako treba.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Zadovoljna sam sa svime jedino bih u paketić stavila još intimnih maramica - koliko uložaka, toliko maramica i da su malo veće. U prvim danima moram ih kod mijenjanja jednog uloška potrošiti bar tri da se donekle osvježim dok dođem kući.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Dosad sam koristila razne uloške a Violetu ću koristiti ubuduće. Najviše zbog toga jer mi materijal uložaka nije izazvao iritacije, svrbež ni crvenilo pogotovo ovih zadnjih nekoliko toplih dana.

beautym
  • 29.5.2017 9:50:12
  • Bodova: 3344
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo mi je prvi susret s Violeta higijenskim ulošcima.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Korištenje ovih uložaka je pravi mali raj za mene. Veličina je savršena i odlično prianjaju uz tkaninu. Moć upijanja je nevjerojatna, a dodatni plus je što su jako udobni i ne izazivaju nikakve iritacije .

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Ambalaža uložaka je klasična kao i kod većine drugih uložaka, no prednost je što u pakiranju dobijete i intimne maramice što se danas rijetko viđa.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Intimne maramice su veoma korisne, sada više ne moram posebno kupovati uloške, a posebno maramice i trošiti hrpu novca kada sve imam na jednom mjestu po povoljnoj cijeni.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Kod ovog proizvoda bi promijenila broj uložaka u pakiranju, jer da mogu kupila bi pakiranje od najmanje 100 komada ??

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Zamijenila bih svoje higijenske uloške s Violeta higijenskim ulošcima zato što mi nude sve što mi je potrebno ( spriječavanje neugodnih mirisa, upijanje, udobnost...) po pristupačnim cijenama, a dodatna stvar koja je prevagnula su svakako higijenske maramice u pakiranju koje mi nude puno manje troškove za njegu intimnog područja.

crnastella
  • 29.5.2017 9:57:59
  • Bodova: 1316
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo mi nije prvi susret s Violeta higijenskim ulošcima, isprobala sam Cotton sensitive, a sada sam isprobala obje veličine koje su mi poslane na recenziju.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Higijenski ulošci koje sam isprobala dobro su dizajnirani, pa dobro pranjanjaju za tkaninu, čvrsti su i udobni za nošenje. Veličina uloška također je optimalna (ni prevelika ni premala). Izuzetna im je prednost što jako dobro upijaju, nema nikakvog neugodnog mirisa, a ono što je najbitnije ne iritiraju (što s većinom uložaka koje sam u zadnje vrijeme isprobala nije slučaj).

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Ambalaža Violeta higijenskih uložaka je nenametljiva ali karakteristično označena ljubičastom linijom. Lako se otvara i vrećica ostaje kompaktna, a higijenski ulošci uredno složeni i sigurni za daljnje korištenje. Također je svaki uložak zaštićen svojom folijom.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Intimne maramice su nešto što treba svaka žena, pa je dodavanje intimnih maramica u svaki paket uložaka velik plus ovom proizvodu.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Što se tiče kvalitete i pakiranja ovog proizvoda, ništa ne bih mijenja, možda bih u jednu liniju dodala ukrasne kutijice za jedan higijenski uložak koju svaka žena može staviti u svoju torbicu.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Uloške koje sada koristim zamijenila bih Violeta higijenskim ulošcima jer linija Violeta ima prednost po kvaliteti i cijeni, a i intimne maramice poboljšavaju tu ponudu.

m_d
  • 29.5.2017 22:15:34
  • Bodova: 5855
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo mi nije prvi susret sa violeta higijenskim ulošcima.
Veličina koju koristim je normal ali ponekad i super + koju su mi super noću.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Ovo su mi super ulošci jer ne propuštaju, ostaju na mjestu, nema iritacije kao ni neugodnih mirisa. Udobne su i nemam straha od propuštanja.
Najvažnije od svega mi je što nema iritacije na koži.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Izgled tj ambalaža je lijepa, dobre boje, oznaka veličie vidljiva i super mi je što se odmah vidi da dolaze sa intimnim maramicama.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Odlične su mi tijekom prvih dana menstruacije, odličnog su mirisa te vrlo praktične.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Ništa, sve je uredu sa proizvodom.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Već sam zamijenila uloške koje sam koristila dugo godina zbog violete a razlog je vrlo jednostavan, iritacija je bila najveći problem kod prošlih. Dok sa violetom nemam to problema.

curica91
  • 29.5.2017 23:12:49
  • Bodova: 3253
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo mi nije prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima.Baš naprotiv,koristim ih svaki mjesec i veoma sam zadovoljna njima.U prvim danima mjesečnice koristim super +,a poslije se prebacujem na normal.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Ono što mi je najvažnije kod uložaka je to da su pamučni i da ne izazivaju nikakve iritacije ,zato i volim Violetu.Uložak sasvim dobro prijanja uz tkaninu.Nema neugodnih mirisa,kojih zna biti kod "plastičnih"uložaka.Duljina uložaka je sasvim solidna.Super + su idealni za početak ciklusa i za noć,dok su normal za malo "slabije"dane krvarenja.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Ambalaža je praktična .Odlična je ideja sa intimnim maramicama koje se dobiju uz uloške.Super varijanta, pogotovo kada ste izvan kuće.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Veoma korisno za higijenu,pogotovo kada niste kod kuće.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Ne bih mijenjala ništa.Stvarno sam iznimno zadovoljna.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Trenutno i koristim Violeta higijenske uloške,tako da nemam što minjati. Stvarno su za svaku preporuku. Posebno ih volim zbog intimnih maramica :).

stellaxoxo
  • 30.5.2017 0:07:57
  • Bodova: 4312
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo nije moj prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima. Dosad sam koristila normal za dnevne aktivnosti i super+/night za noć. Light uloške koristim za trening. Prilikom recenzije kombinirala sam i normal veličinu i super+.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Higijenski ulošci Violeta Cotton feeling su u potpunosti zadovoljili moja očekivanja: udobnost, praktično pakiranje pojedinog uloška te upijanje. Uložak prijanja uz sve vrste tkanine. Koristila sam ga i za vrijeme treninga što je meni u životu vrlo bitna komponenta. Udobni su i ne iritiraju kožu. Naime, ovo su ulošci koji u pakiranju dolaze sa intimnim vlažnim maramicama koje su jako bitne da bi održala svježinu tokom dana. Pogotovo ako sam cijeli dan u žurbi i okružena svakakvim aktivnostima. Duljina uloška je prosječna kao i kod svih drugih. Kod Violeta Cotton feeling uložaka je prevagnula udobnost i svježina koja je potrebna nama ženama u "to vrijeme mjeseca".

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Ambalaža samog paketa je vrlo praktična. Super+ dolazi u paketu od 10 pojedinačno pakiranih uložaka, a Normal od 6 uložaka. Ambalaža uloška je jarkih veselih boja.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Intimna maramica u pakiranju higijenskih uložaka je glavnina koja održava svježinu. Ako sam u žurbi, a većina nas živi takvim životom, vrlo je bitno da ja nama samima u svome tijelu udobno. Diskretno pakirane intimne maramice naljepljene na vanjski dio uloška potpuno služe svojoj svrsi. Na njima je natpis We ? Care koji me se posebno dojmio.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Nemam nikakvih zamjerki.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Već koristim Violeta higijenske uloške baš zbog udobnosti i svježine koju mi pružaju. Definitivno ću ih nastaviti koristiti!

kristina1993
  • 30.5.2017 16:05:25
  • Bodova: 952
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo mi nije prvi susret s Violeta higijenskim ulošcima. Koristila sam i dalje koristim Violeta normalno uloške, a preko noći Violeta Super+ higijenske uloške.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Violeta ulošcima imaju jaku moć upijanja. U dane obilnijeg krvarenja mijenjam ga svakih 2-2,5sata što je super naspram drugih uložaka koje doslovno moram mjenjati svakih sat i pol budući da imam obilne mjesečnice. Violeta ulošci dobro prianjaju uz moje donje rublje i ne odljepljuju se što mi je super. Trakice na krilcima dodatno učvršćuju uložaka pa nema šanse da skliznu. Udobni su i mekani što mi je također bitno jer ne volim osjetiti uložak i ne volim da se ljepi za mene. Iritacije nisam imala, a što se mirisa tiče miris mi je jednak kao i kod drugih uložaka. Duljina je u redu, za noć su mi potrebnis većom moći ubijanja pa koristim Super+. Veliki plus su higijenske maramice koje osvježavaju intimne dijelove pa se osjećam kao da sam se baš okupala.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Ambalaža je ok. Ništa pretjerano, napadno. Prepoznatljivih je ljubičastih motiva s naglašenom riječju "Cotton" što odmah daje do znanja da se radi o ulošcima manjim poput pamuka. Vidljiv je opis proizvoda kao i uvoznik i proizvođač. Jedina zamjerka je slabo vidljiv rok valjanosti.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Higijenske maramice su veliki plus u ovim ulošcima. Jasno su vidljivi sastojci maramica. Jako ugodnog su mirisa. Ambalaža se lako otvara. Sviđa mi se i to što se nakon korištenja mogu baciti u wc školjku. Poslije korištenja maramica koža intimnog područja ostaje svježa.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Promijenila bi jedino to da rok valjanosti bude bolje naznačen. Ostalo mi je prihvatljivo.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Koristim Violeta higijenske uloške i nemam ih namjeru promijeniti.

doroteica53
  • 31.5.2017 7:10:52
  • Bodova: 940
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ne, Violeta uloške koristim već duže vrijeme. Koristim normal veličinu, a ponekad i noćne.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Jako sam zadovoljna ulošcima. Upijanje je super, za razliku od nekih drugih uložaka ovi ulošci savršeno prianjaju za tkaninu, udobni su. Pošto imam produženi ciklus savršeni su mi. Nema nikakvih iritacija. Zbog određenih zdravstvenih problema imam i inkontinenciju mokraće, pa ih koristim svakodnevno i zbog tog problema. Savršeno mi odgovaraju.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Izgled je ok, ambalaža također. Posebno sam zadovoljna sa dodatnom intimnom maramicom koja se nalazi u ambalaži. To mi je super.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Jako korisna. U "tim danima" koji su nam i tako teški, ova maramica se nađe taman tamo gdje i treba. Osvježavajuća, mirisna i jako korisna, a nakon korištenja nema iritacije.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Ništa ne bi promijenila. Proizvod je za mene savršen.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Violeta uloške koristim već duže vrijeme, jako sam zadovoljna i mislim da ih neću mijenjati.

sanja2
  • 31.5.2017 9:29:26
  • Bodova: 4195
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Da ovo mi je prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Violeta higijenski ulošci odlično prianjaju za pamučnu tkaninu dok za ostale „nepamučne“ prianjanju slabije. Ne savijaju se tijekom nošenja što mi je vrlo bitno jer mi se to redovito dešava sa ulošcima drugih proizvođača. Udobni su za nošenje i ne stvaraju mi niti iritacije niti alergije. Duljina uloška je sasvim u redu i taman kako treba biti. Upijaju odlično i tijekom testiranja nije mi se dogodilo da mi nešto procuri na donje rublje.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Svaki uložak posebno je pakiran što je po mojem mišljenju vrlo bitno, higijenski i vrlo praktično jer se i u manjim ženskim torbicama može nositi jedan ili dva uloška bez problema a da ostanu čisti i ne pokupe slučajno u torbici bakterije s ostalih stvari iz torbice.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Intimna maramica je vrlo korisna u pakiranju, odlično rješenje koje pruža osvježenje i potrebnu higijenu tijekom tih dana u mjesecu.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Možda bih samo stavila uloške u kartonsku kutiju. Ostale stvari su odlične.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Da i zamijeniti ću ih sigurno jer mi Violeta higijenski ulošci ne stvaraju niti najmanju iritaciju, udobni su za nošenje, ne savijaju se tijekom nošenja, prozračni su i odgovarajuće veličine i debljine te vrlo dobro upijaju.

azul
  • 31.5.2017 19:44:00
  • Bodova: 1452
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Da, malo je reći da sam oduševljena. Koristila sam velićinu normal (6pcs)

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Violeta ulošci imaju najveći stupanj upijanja, ostavljaju dugotrajan osjećaj svježine i osjećaj kao da taj uložak uopće ne postoji. Materijal je nježan prema koži, posebno sam zadovoljna time i to mi je vrlo bitno zato što sam sklona iritacijama. Duljina uloška odlično odgovara.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Odličan, jos bolje izgleda s odgovarajućim vlažnim maramicama koje dolaze uz sam paket uložaka.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Uvijek ih imam uza sebe u torbici, malene su i ne zauzimaju puno mjesta. Mirisne i ne izazivaju peckanje, svrbež itd.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Ništa, možda dodala još malo više maramica :)

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Bih, jer su po svim navedenim stavkama bolje od dosad isprobanih. Od udobnosti, do trajnosti, pa do samog upijanja.

yvy
  • 1.6.2017 19:40:40
  • Bodova: 4856
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo mi je prvi susret sa Violeta ulošcima.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Violeta ulošci su me ugodno iznenadili, kao prvo iznenadila me sposobnos upijanja s obzirom na duljinu i debljinu uloška, odnosno koliko je uložak tanak a sposobnost upijanja velika; također mi se sviđa što na koži ostavljaju ugodan osječaj pamuka. Te dvije stvari smatram najvažnijima kod higijenskih uložaka, a obje su i više nego ispunile moja očekivanja.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Ulošci su jako tanki, što je super jer stanu i u najmanju torbicu. Ambalaža je uredna i praktična, a dodatak vlažne maramice itekako korisna i praktična ideja.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Jako koristan dodatak, ideja mi se toliko svidila da se pitam zašto svi ulošci ne dolaze sa maramicama :)

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Ništa, proizvod je odličan, jedino bi možda išla u tom smijeru da se uz svaki uložak dobije vlažna maramica.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Preferiram korištenje tampona, no u mojoj torbici će se svakako naći mjesta za ove uloške.

237
  • 2.6.2017 9:09:24
  • Bodova: 7628
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Prvi put sam koristila Violeta higijenske uloške, a koristila sam uloške normal i super +

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Prijanjanje uloška za tkaninu je odlično, nema opasnosti da bi se odlijepio. Udoban je, imala sam osjećaj da ga i nemam što je vrlo važno, nije bilo iritacije, a duljina uloška je isto zadovoljavajuća, kako treba biti.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Izgled ambalaže je jednako važan i zanimljiv je, nije agresivno, a tim više što pokazuje da ima kao pomoć - intimne maramice.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Vrlo važan dodatak, stvarno pomože da bi se osjećala još urednije i mirišljavije.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Ne bi promijenila ništa, sve je odlično.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Neću ništa mijenjati, postajem od sada njihov kupac.
Hvala Vam!

ipotocnjak
  • 2.6.2017 13:01:02
  • Bodova: 844
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Ovo je moj prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima, viđala sam ih po drogerijama ali nekako nisam imala povjerenja u proizvod zbog pristupačne cijene i jer sam uvijek ostajala pri istom proizvodu koji mi je odgovarao. Međutim nakon isprobavanja Violeta uložaka s obzirom na njihovu mekoću i pouzdanost jednostavno su me pridobili.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Tijekom korištenja Violeta higijenskih uložaka duljina i upijanje upravo su namijenjeni veličini i fazi za koju su napravljeni i kako je označeno na proizvodu. Ulošci perfektno prianjaju i lijepe se na bilo koji materijal te su ugodni za nositi. Miris Violeta higijenskih uložaka nije vrlo intenzivan, što kod korištenja drugih proizvoda zna zbilja smetati. Miris je nježan i ugodan. Ovi ulošci ne iritiraju kožu i vrlo su ugodni za nošenje.

Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Ambalaža Violeta higijenskih uložaka je dizajnom vrlo privlačna međutim, prorez za otvaranje uložaka nije dobro vidljiv i vrlo ga je teško naći. Svi podaci o proizvodu su uredno i vidljivo prikazani na ambalaži.

Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Intimna maramica u ulošcima je vrlo korisna, međutim u paketu veličine normal priložene su samo dvije maramice, dok su u paketu super+ priložene samo tri maramice. Bilo bi vrlo praktično da je na svaki uložak zalijepljena intimna maramica na način koji neće oštetiti pakiranje uloška. Tijekom odljepljivanja maramice s uloška ošteti se omot uloška.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Kod ovog proizvoda istaknula bi otvor za otvaranje paketa te bi uz svaki uložak priložila intimnu maramicu.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Uloške koje trenutno koristim zasigurno ću zamijeniti Violeta higijenskim ulošcima zbog korisnosti intimnih maramica i vrlo udobne teksture te dobrog upijanja.

sani7
  • 2.6.2017 23:20:05
  • Bodova: 1234
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Je li vam ovo prvi susret sa Violeta higijenskim ulošcima i koju veličinu ste koristili?
Već sam koristila Violeta higijenske uloške. Probala sam Super + i Normal uloške. Meni više odgovaraju Normal ulošci, jer nemam preobilno krvarenje, tako da je za moje potrebe odlična ta veličina.

Kako bi opisali korištenje higijenskih uložaka (upijanje; prianjanje uloška za tkaninu i čvrstoća; materijal: udobnost, miris, iritacija; duljina uloška)
Higijenski ulošci imaju izrazitu moć upijanja, bolje rečeno 100% upijanje. Nema nikakvih izljevanja van uloška, na donje rublje i sl. Također mogu reći da je i prianjanje uloška za tkaninu 100%, nema nikakvog odljepljivanja i klizanja po tkanini. Čvrstoća je u redu, nema nikavog uništenja uloška.
Materijal mi se najviše sviđa, jednom riječju prirodan. Površina je prirodna, te iz tog razloga ne uzrokuje znojenje i ne disanje kože, kao što to rade neki ulošci drugih proizvođača (s plastičnom površinom). Udobnost je dobra, nisam osjećala nikakvu smetanju tijekom nošenja, zbog toga uz Violeta uloške se može svaka aktivnost uspješno obavljati. Ulošci nemaju mirisa, tako da i oni s najosjetljivijom kožom mogu bez brige upotrebljavati Violeta uloške. Nema nikakvih iritacija. Duljina uloška Normal je meni sasvim dovoljna i to je zapravo moja idealna veličina koju ja uvijek koristim. Najviše mi odgovara zbog mog oblika krvarenja. Super + ulošci su duži, i odgovaju onim djevojkama/ženama koje imaju obilnije krvarenje, te za noćno korištenje. Kako bi opisali izgled/ambalažu uloška?
Izgled uloška je jednostavan, čisto bijeli, nema nikakvih dodataka na srca, gel koji upija i sl. Što je meni sasvim u redu, jer uložak ima kvalitetu.
Ambalaža uloška po mom mišljenju može biti atraktivnija. Trebalo bi malo veselije i privlačnije biti, jer ipak smo mi vizualni tipovi pa da malo zastanemo i kažemo wow. Ali ništa loše, samo savjet da može bolje. Kako bi opisali korisnost intimne maramice u pakiranju higijenskih uložaka?
Opisala bih pozitivno. Sjetili ste se super ideje. Zaista je vlažna maramica potrebna, kada smo na poslu, u žurbi, negdje vani jer nam pruža mogućnost da očistimo svoje intimno područje.

Što biste promijenili kod ovog proizvoda?
Ne bih promijenila ništa, uložak mi odgovara u potpunosti. Jedino savjet koji sam napisala u prethodnim pitanjima a tiče se izgleda ambalaže: malo poraditi na dizajnu ambalaže kako bi vanjski izgled bio privlačniji, zanimljiviji kupcima te ih potaknuo na kupovinu.

Biste li zamijenili higijenske uloške koje sada koristite sa Violeta higijenskim ulošcima i zašto?
Da, odgovara mi njegov prirodan pamučni osjećaj i to mi ništa ne može zamijeniti. Uz to ima savršene vlažne maramice, koje super posluže u određenim trenutcima.