Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Superfoods Proteinske zobene kaše

Recenzija proizvoda Superfoods Proteinske zobene kaše

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 3,93


29 recenzija ukupno
25 testerica preporučuje proizvod
23 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
ella51
  • 2.6.2017 9:57:59
  • Bodova: 3415
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Količina i tekstura proizvoda je zadovoljavajuća i sasvim dovoljna za jedan obrok.Proizvod sam koristila prema upustvima na vrećici,prašak koji odmah osvaja svojim mirisom sam prelila sa vrelom vodom i sačekala oko 5min prije kušanja.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Baš kako treba,jer od Protein instat proizvoda i očekujem da budu što manje slađi,zbog unosa šećera u moj organizam.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Ukus je sasvim zadovoljavajući,baš kako treba.Na prvu malo čudan,ali nakon 2 zalogaja meni se jako svidio ukus,tekstura i osjećaj sitosti.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Borovnica bi možda dodala koji veći komad.Ali u proizvod se mogu dodati voće i orašasti proizvodi što nadoknjađuje bogatiji okus.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vanilije ima baš kako treba.Tu nebih ništa mijenjala.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Čokolade u proizvodu ima baš kako treba.Odmah se na prvu osjeti i miris čokolade,koji podsjeća na dječiji Čokolino.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Za ovu količinu proizvoda sasvim ok cijena.Odmah sam otišla provjeriti njihovu cijenu,jer planiram i u buduće koristiti njihove proizvode i sada se može naći i po sniženoj cijeni 5.99kn

Ukupan dojam o proizvodu
Proizvod zadovoljava moje potrebe.Najdraži ukus mi je vanilija i borovnica.U budućnosti ću nastaviti koristiti njihove proizvode jer se sviđaju i mojim ukućanima i zbog pristupačne cijene preporučujem i drugima.Proizvod je jednostavan za upotrebu i prije treninga ili neke fizičke aktivnosti brz obrok je na vašem stolu.

srecicazg
  • 3.6.2017 18:55:29
  • Bodova: 3115
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura je dosta sitnija od teksture kad sami kuhate zobenu kašu, mojoj kćeri se to svidjelo jer je čokolada podsjeća na čokolino.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Iznenadila me slatkoća moram priznati, obzirom da u zobenu kašu ne dodajem šečer niti zaslađivače, slatkoća voća ili mlijeka mi je skroz dovoljna.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus je dobar, smanjila bih slatkoću svakako.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Verzija s borovnicama mi se najviše svidjela od svih pristiglih, obzirom da inače dodajem voće u zobenu kašu, ova kombinacija mi je bila za +5!

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Verzija s vanilijom je baš kako treba.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Verzija s čokoladom se jako dopala mojoj kćeri, taman čokoladasta koliko treba jednoj desetogodišnjakinji.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena mi se čini sasvim u redu.

Ukupan dojam o proizvodu
Zanimljiv i jednostavan obrok za doručak ili međuobrok. Jednostavna priprema.

24jelenak
  • 1.6.2017 13:14:11
  • Bodova: 622
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Svida mi se,jer inace jedem zobene pahuljice,a u ovoj instant proteinskoj kasi se zobene spoje u mekanu kašu koja je jako finog okusa.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Sto se tice slatkoce, sve je bas kako treba nije previse slatka sto je najvaznije, vrlo je ukusna.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
S obzirom da borovnicu inace preferiram,tek onda vanilija, a na kraju cokolada. Jako mi se svidio okus borovnice,koji ostaje nakon kusanja. Nije jak intenzitet,bas je kako treba biti.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Stavila bih jos borovnica,jer sam veliki obozavatelj bobicastog voca, ali za instant kasu je ta kolicina dovoljna. Naravno, svatko ima drukciji ukus.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Dovoljna je kolicina vanilije,poslje vocnih okusa, vanilija mi je jedna od drazih. Svida mi se taj okus arome koji ostaje u ustima.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Posto nisam ljubitelj cokoladnih okusa u bilo kojoj hrani, pa tako I u ovoj kasi, jednostavno mi cokoladni okusi ne leze,ali zato mom suprugu je ova cokoladna kasa savrseno legla.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena je pristupacna,za proteinsku kašu. Ukupan dojam o proizvodu
Ja sam vise nego zadovoljna. Osobno sam obozavatelj zobenih pahuljica, koje kombiniram s vocem,jogurtima..ali ova proteinska kaša je savrsena, naravno da I na ovu kašu moze dodati svatko voce koje voli. Najvise mi se svidjela borovnica, kaša nije previse slatka, I jako je fina teksturom I okusom.
Ova kasa zasluzuje cistu peticu, ocijenom,ukusom,izgledom.
Naravno imate,na mom instagram profilu reklamicu za ove super kaše.
@jelenak24

missbeauty
  • 6.6.2017 16:15:00
  • Bodova: 1899
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je kremasta, najviše mi se sviđa tekstura zobene kaše od čokolade, kaša od borovnice ima komadiće borovnica koje daju drugačiju teksturu, a kaša od vanilije je više praškasta, odnosno kod nje se primjeti prisustvo proteina.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Sva tri okusa su dovoljno slatka, nisu preslatka, odnosno osijeti se da nema bijelog rafiniranog šećera. Nije potrebno dodatno dodavati zaslađivač.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus nakon kušanja proizvoda je intenzivan, ali pozitivno. Najviše mi se svidio okus čokolade, međutim nisu loša ni druga dva okusa.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
U proizvodu se nalazi dovoljno borovnica, ali ja sam u svoju kašu dodala još dodatno svježe borovnice za eksta okus.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vanilije u proizvodu je baš kako treba, osjeti se puni okus vanilije.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina čokolade u proizvodu je dovoljna, meni nije falilo čokolade. Uvijek se može dodati žličica kakaa bez šećera ovisno o osobnoj preferenciji.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena proizvoda od 6,99kn je realna. Malo je skuplja od ostalih instant zobenih kaši na našem tržištu, ali količina proteina u jednoj porciji opravdava cijenu. S obzirom na to, cijena je u skladu s kvalitetom proizvoda.

Ukupan dojam o proizvodu
Ukupan dojam je jako pozitivan. Prvi put sam probala instant zobene kaše sa dodatkom proteina i smatram kako je ovo odličan izvor za doručak, prije ili poslije treninga. Daje dovoljno energije za par sati. Ne sadrži bijeli šećer, okus je odličan. Mislim da će ovo ući u redovne namirnice u mojoj svakodnevnoj prehrani.

mihaelica13
  • 9.6.2017 7:41:14
  • Bodova: 7916
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura kaše mi se sviđa, nije niti prerijetka niti pregusta baš kakva treba biti. Kaša je kompaktna i lijepo se izmiješa i topi u ustima.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Kaše su dovoljno slatke ali ne preslatke baš kakve trebaju biti. Kaše su što se tiče šećera baš po mome ukusu.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okusi kaša su dosta sjedinjeni i mirisa koji te primami da ga moraš probati. Od sva tri okusa koje sam testirala najviše mi se svidjela čokolada koja je stvarno savršena, jer sam i sama velika ljubiteljica čokolade. Zatim mi se svidjela i vanilija koja je također odlična. A najmanje mi se svidjela borovnica. Zanimljivo je što intenzitet vanilije nije na prvi tren bio jak a u kaši je bio odličan.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina borovnica u kaši je za mene čak i malo previše, jer nisam od onih koji vole voće u kašama, niti u ikakvim jogurtima. Ali sve je stvar ukusa.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vanilije je savršenoj mjeri. Baš kako treba biti.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina čokolada je baš kakva treba biti i lijepo se topi u ustima.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena je za današnje tržište ipak malo previsok. S obzirom na današnju financijsku situaciju većine tržišta koji kupuju kaše. Što se tiče kvaliteta stvarno zadovoljava tu cijenu. Ali nažalost ljudi su danas prisiljeni da kupuju ipak malo jeftinije proizvode. Realna cijena koja bi se prodavala je 4,99 kn. Onda bi bila cjenovno dostupna svim uzrastima.

Ukupan dojam o proizvodu
Proteinske kaše su mi se jako svidjele. Što je u današnje vrijeme problem s nedostatkom vremena ove kaše su zauzele prvo mjesto jer su gotove za samo 3 minute. Osim što su brzo gotove imaju značajan udjel proteina i bjelančevina i sadrži kvalitetne zobene pahuljice. Proizvod se uklapa u svaki plan prehrane što je odlično.

kristina7im
  • 9.6.2017 16:15:47
  • Bodova: 5698
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Sviđa mi se tekstura proizvoda. Mislim da je baš onakva kakva treba biti.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Proizvod je malo presladak za moj ukus, iako shvaćam da većina voli slatko, al meni je za slatkoću dovoljno jako malo meda, pa mi je ovo ipak bilo preslatko. Iako mi se sveukupno sviđa proizvod.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda je baš kako treba. Nije ni prejak ni preslab. Zdovoljna sam okusom.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina borovnica u proizvodu je baš kako treba, lijepo se osjeti, te osvježava.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Odgovara mi količina vanilije u proizvodu, ugodnog je mirisa. Volim vaniliju, pa mi se sviđa i u ovom proizvodu.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina čokolade u proizvodu je baš kako treba. Ne volim previše čokoladu, no u ovom proizvodu mi odgovara.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Preporučena cijena bi mogla biti i manja.

Ukupan dojam o proizvodu
Proizvod mi se sviđa, jako je ukusan. Količina proizvoda je idealna za jedan obrok. Jednostavna je priprema pa se proizvod može brzo pripremiti i izvan doma. Ovaj proizvod bih ponovo kupila. Okusi su mi zanimljivi, svaki je poseban i ukusan.

ivana_3006
  • 10.6.2017 11:12:17
  • Bodova: 732
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda mi se sviđa, na pogled je kremasta i nije ljepljiva. Kaša je mekana i topi se u ustima. Ukusna je i ne lijepi se. Sviđa mi se to što je sitno mljevena pa se sastojci bolje povezuju skupa.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Slatkoća kaše od vanilije je baš kako treba, iako po mom ukusu bi voljela da je malo slađe, ali i ovako mi odgovara i ukusna je.
Kaša od čokolade mi je nedovoljno slatka, ipak je to čokolada pa sam očekivala da će biti malo slađe, ali i dalje je ukusna.
Kaša od borovnice mi po slatkoći najviše odgovara, što me iznenadilo jer sam očekivala da će biti najmanje slatka, ali baš suprotno, slatkoća je pogođena baš kako treba.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje nakon kušanja kaše od vanilije je baš kako treba, pa i više. Jako je ukusno, osjete se svi sastojci; na prvu osjetim slatkoću i vaniliju, a nakon toga zobene pahuljice koje ostavljaju najizraženiji okus u ustima.
Okus koji ostaje nakon kaše od čokolade je baš kako treba, osjete se svi sastojci podjednako.
Okus koji ostaje nakon kaše od borovnice je baš kako treba, odlično se osjeti borovnica.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina borovnica mi se sviđa, taman je ima dovoljno. Na pogled se vide komadići borovnice, na kušanje se osjeti malo kiselkast okus i nakon toga ostaje okus borovnice u ustima.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vanilija se definitivno osjeti, odmah na prvo kušanje prvo sam osjetila vaniliju i vidi se da je ima. Ali smatram da je ima premalo, jako volim vaniliju i očekivala sam da će okus biti intenzivan, ali najviše se osjete zobene pahuljice, a nedovoljno vanilija.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina čokolade je sasvim dovoljna, osjeti se da je ima i vidi se da je ima, jako je ukusno, ali po mom ukusu neodovoljno slatko.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena mi je u redu, smatram da je prihvatljiva.

Ukupan dojam o proizvodu
Proizvod mi se sviđa. Sva tri okusa su vrlo ukusna i kremasta, po mom ukusu vanilija i čokolada bi mogle biti malo slađe, iako svatko može zasladiti po želji. Od tri okusa najviše mi se sviđa borovnica, slatkoća mi je taman i okus je odličan. Voljela bi da postoji još par okusa, ali definitivno ću nastaviti s konzumiranjem ovog proizvoda jer je zobena kaša neizostavan dio mog doručka.

janggul
  • 10.6.2017 15:58:42
  • Bodova: 2041
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura mi se odmah svidjela. Napravljena kaša je mekana, stapa se sa nepcem, vrlo ju je lako prožvakati,a i sama se pomalo topi u ustima. Nema grudica. No, primijetila sam da ima prostora za dodati još vode u samoj pripremi jer se sa vremenom zgusne, dok dođem do zadnjeg zalogaja. Odlično je to što se može pripremiti sa vodom, a ne mlijekom.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Vrlo ugodno me iznenadila slatkoća koja je bila taman po mojoj mjeri. Na prvu mi se svidjelo što nije preslatko jer tada gubim želju za jesti dalje. Bilo je baš kako bi i trebalo biti jer se u kašu može dodati još voća, sjemenki ili nešto drugo po želji, tako da je sama kaša i njen omjer sastojaka odličan kao temelj za obrok koji se može nadopuniti drugim sastojcima, cimet, med, chia, lješnajci, bademi...

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Kašu sam jela polako, zalogaj po zalogaj, tako da sam odmah dobila pozitivan dojam o njoj. Vrlo mi je bila ukusna kaša okusa vanilije i zanimalo me hoće li tako biti i sa ostala dva okusa. Dojam je bio isti, što me oduševilo, jer se niti jedan drugi okus nije nametnuo kao prejak, dominantan, što mi je olakšalo odabir pri kupnji. Mogu ih kupiti sve, svih okusa. Okus koji ostaje nakon jela je baš kakav bi i trebao biti.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Kaša okusa borovnice je bila ukusna, ali, očekivala sam više borovnica u njoj. Sviđa mi se što se kaša kao kaša ne nameće okusom koji je i naveden, ali, smatram da ima prostora za koju više, osobito ako ste ljubitelj borovnice.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Što se tiče kaše okusa vanilije, svidjela mi se i taman mi je bila po mjeri. Činila mi se kao dobar temelj za dodati još nekog voća i/ili sjemenki pa bi se sve to skupa stopilo u fini, hranjivi obrok.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Previše čokolade u ovakvim proizvodima osobno ne volim tako da mi se kaša ovog okusa vrlo svidjela. Taman po mojoj mjeri kako se ne bih zasitila čokolade dok je pojedem do kraja. Također odlična za kombinaciju sa dodatnim stvarčicama po želji.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Pohvaljujem ponudu ovog proizvoda na tržištu jer je vrlo dobrodošla kao kvalitetan i hranjiv obrok ili međuobrok. Cijena mi je pristupačna, čak i vrlo pristupačna, ali svaka akcijska cijena je dobrodošla.

Ukupan dojam o proizvodu
Za jednostavnost pripreme doručka i kao odličan međuobrok na poslu, prepoznala sam ga kao proizvod koji mi baš treba. Nalazi se u jednostavnom pakiranju, vrećici koja se lako otvara. Lijepo je dizajnirana, primamljiva izgledom, te jednostavna za ponijeti u torbi, na posao, put, izlet. Ponuda okusa je zadovoljavajuća. Posebno mi se sviđa što se niti jedan okus nije nametnuo kao dominantan, da ga ima previše, pa se brzo dođe do zasićenja. Kaša je odlična kao bazna kaša u koju s mogu dodati neki drugi sastojci, voće, sjemenke, cimet, med ili nešto drugo po želji. Sama priprema je prejednostavna. Sviđa mi se što se može pripremiti bez mlijeka, samo sa vodom. Tekstura je fina, mekana, bez grudica. Čitajući sastav ove proteinske kaše saznaje se da sadrži uravnotežen omjer ugljikohidrata, vlakana i masnoća, sa prirodnim sladilom, a ne šećerom što je vrlo bitno u zdravoj prehrani. To je i čini da nije preslatka. Mogu ih konzumirati svi-sportaši, djeca, zaposleni, vegetarijanci, stariji, svi koji misle na svjoje zdravlje. Nakon konzumiranja kaše, bila sam duže sita. Jedino što sam primijetila je da se u pripremi može dodati malo više vode jer se kaša s vremenom zgusne.

patricia23
  • 10.6.2017 23:40:20
  • Bodova: 463
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura samog proizvoda je vrlo ugodna ustima jer prvo nije gnjecava, već je vrlo lagane i ukusne teksture.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Inače sam osoba koja baš ne voli slatko ali kaše su me stvarno oduševile!
Doza šećera tj slatkoće u njima je vrlo optimizirana i zadovoljavajuća!
No dakako, onaj tko voli slađe vrlo lako može dodati sladilo po želji ili čak svježe voće!

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje u ustima je vrlo ugodan!
Što se tiče borovnice, okus koji ostaje u ustima je veoma voćan i ostavlja dojam doista zdravog proizvoda jer sve što osjetite nakon kušanja u ustima je vrhunski osmišljeno i provedeno!

Što se tiče čokolade, okus koji ostaje ustima je veoma sličan onome kada zapravo uzmete kockicu ili malo više od toga, čokolade, ali mrvicu u blažem obliku.

I šećer na kraju, vanilija. Vjerujem da puno ljudi preferira vaniliju u općenitim stvarima poput npr sladoleda. Okus vanilije nakon kušanja proizvoda će oduševiti svakoga tko voli vaniliju jer je okus veoma lagan i prirodan!Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina borovnice u proizvodu je izrazito zadovoljavajuća. Iskreno, nisam očekivala puno vezano za količinu voća u kaši jer do sada uglavnom kaše koja sam probala su bile veoma siromašne voćem ili ga uopće nije bilo. Ali ova kaša je definitivno drugačija od ostalih! Okusom, kvalitetom i količinom!

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vanilije u proizvodu je bila taman! Aroma vanilije i sam miris proizvoda neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina čokolade u proizvodu je savršena jer se čokolada osjeti baš onako kako bi i trebala! Dakle, okus nije "izapran" niti se slabo osjeti. Vjerujte mi da okusom imate dojam kada jedete ovu kašu kao da ste ju prethodno naribali i stavili unutra. Upravo zbog punine okusa!

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Mislim da je cijena vrlo prihvatljiva ako uzmemo u obzir da je proizvod veoma kvalitetan i sadrži tvari koje su vrlo dobre za naš organizam i koje su mu i na kraju potrebne.

Ukupan dojam o proizvodu
Sva tri okusa (borovnica, vanilija, čokolada) su vrlo postojani i ukusni! Količina proizvoda je sasvim dovoljna za odličan početak dana.
Moje osobno iskustvo kada sam isprobavala encianove proteinske instant kaše je odlično jer je proizvod opravdao svoju kvalitetu okusom, količinom i utjecajem na mene!
Nakon što sam konzumirala proizvod, ostatak dana sam se osjećala energičnije nego inače i slobodno mogu reći da sam se i bolje osjećala.
Inače, bavim se sportom i aktivni sam sportaš. Isprobala sam puno kaša ali do sada nisam naišla na ovakvu kvalitetu s omjerom odlične cijene.Kaše su me iznenadile jer sam i sama osoba koja ne voli baš slatko, a one su upravo bile savršeno dozirane slatkoćom! Osim toga, okusi kaša su vrlo zadovoljavajući i jednostavno nakon svakog konzumiranja veselite se sljedećem:D.
Svakako svima preporučujem da ako želite, dodate na kašu malo svježeg voća ili sjemenki, ovisi što volite.
Moj ukupan dojam o proizvodu je vrlo pozitivan i sigurna sam da ću nastaviti kupovati instant proteinske kaše!

tina1210
  • 11.6.2017 20:00:42
  • Bodova: 2370
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura je odlična.Potrebno ju je raditi prema uputama.Jedan dan sam pretjerala sa vodom bilo je ok,ali ne odlično.Da bi dobili savršenu teksturu potrebno je raditi prema preporučenom postupku.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
čokolada je bila dobra,vaniliji sam morala dodati med jer nije dovoljno slatka.Borovnica je taman kako treba biti.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus ostaje kod svih kaša osi kod vanilije.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Borovnica je dosta u kaši po meni,no po mojim kućanima nedostaje borovnica.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Ne osjeti se okus vanilije i nije dovoljno slatko .

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Dodala bih još malo čokolade.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena je sasvim pristojna za ovaj proizvod.

Ukupan dojam o proizvodu
Proizvod taman paše nakon napornog treninga,vraća u život.Preporučavam ga svim.

smrika
  • 11.6.2017 20:23:01
  • Bodova: 18267
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Jako mi se sviđa tekstura i omjer masti,ugljikohidrata,vlakana i bjelančevina.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Proizvod je nedovoljno sladak za moj ukus pa moram priznati da sam dodavala žličicu smeđeg šećera.Ukus je bio mnogo bolji.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Nakon konzumiranja okus je baš kako treba,ne ostaje dugo u ustima,ali se dugo osjeća zasićenost,nema osjećaja gladi kao ni potrebe za nekim drugim obrokom.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Borovnica bi moglo biti više da užitak bude potpun.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vaniliju obožavam i uvijek mi je malo,ali u ovom proizvodu mislim da je količina vanilije baš kako treba.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Nisam ljubitelj čokolade u ovom obliku pa mi je bilo malo previše.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena je jako prihvatljiva obzirom na kvalitetu i hranjivu vrijednost .

Ukupan dojam o proizvodu
Mogu reći da sam poprilično ugodno iznenađena ovom proteinskom vrećicom jer dugo nakon konzumiranja nisam osjećala glad ni potrebu za hranom.Malo mi je falilo šećera,ali za one koji nisu ovisni o šećeru(kao ja) svakako bi preporučila ovaj proizvod.

lsusak
  • 10.6.2017 23:56:16
  • Bodova: 859
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je dobra, usitnjena zobena kasa se sjedini s vodom i bude cjeloviti obrok.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Proizvodi su dovoljno slatki, daju svoju aromu, a ne preuzmu okus zobenoj kaši

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Nakon kušanja proizvoda očekivala sam da će okus duze ostat, ali moram primjetit da je slabiji

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Kolicina borovnica je dovoljna

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vanilija mi je najdrazi okus od svih, i samo rijeci hvale za ovaj okus

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Cokolade u proizvodu ima dovoljno

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Mislim da cijena nije prostupacna svima(pogotovo nama studentima) , ali svakako se isplati odvojiti novce za zdrav dorucak

Ukupan dojam o proizvodu
Proizvod je jako ukusan, ali cijena je malo prevelika i kolicina meni osobno nije dovoljna da me zasiti, ali u kombinaciji sa chia sjemenkama i bananama je savrsena

bura9
  • 11.6.2017 22:49:37
  • Bodova: 3729
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura je u redu, nije pregusta, nije prerijetka, gustoća baš kako treba

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
kaša s borovnicama nije dovoljno slatka, čokolada i vanija su slatke upravo koliko treba, da bi bile ukusne, što i jesu

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Kaša s borovnicama je potpuno bezukusna, ni slasti, ni mirisa, kao da je oprana

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Borovnica je definitivno premalo, uopće im se ne osjeti nimalo okus, kaša djeluje kao da isu ni dodane, iako se vide radi boje unutar praha

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vanilije je dovoljno, daje fin miris i kus, od sve tri najbolje mi je "sjela", traži još porcije, jako dobro i pogođeno.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Čokolade je dovoljno, iako joj ne bi smetalo ni da je 15-20% više, isto fini miris po čokoladi, ukusno

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
cijena nije pretjerano visoka, iako da je kunu niža ljepše bi zvučalo

Ukupan dojam o proizvodu
Vanilija najbolja, svbakako bi ju kupila i preporučila, čokolada isto fina, pogotovo za ljude koji i inače vole okus čokolade,. Borovnica - nisam zadovoljna, svega joj fali i slatkoće i borovnica, bezlična,

snjeska
  • 7.6.2017 16:19:17
  • Bodova: 2666
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je fina, samo mislim da treba ili malo više proizvoda ili manje vode da bi bila ona lijepa gustoća zobene kaše.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Što se tiče slatkoće proizvoda, subjektivno bi rekla da mi fali još slatkoće jer ja volim jako slatko, ali ako ćemo biti objektivni bolja i zdravija je ova varijanta.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Što se jačine okusa tiče, sve ovisi kako kašu radimo, da li ju radimo gušće ili rjeđe. Ako je gušća sam okus je postojaniji i jači, dok ako radimo malo rjeđe onda je okus slabiji. Obzirom da ja volim gušću kašu meni je okus bio baš jak i fin.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količinu borovnice bi ja pojačala, jer mi se njen okus gubio u kaši i bio je preslabi. Dodavanjem veće količine kaša bi dobila i malo hrskavosti tj teksture što se meni više sviđa.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vanilija je bila baš fina, odmah se osjetilo da je to to. Njen miris, okus i cjeloukupni dojam je odličan.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Što se tiče kaše sa čokoladom, iskreno ja bi čokoladu pojačala jer kao da mi je nedostajalo nje, one punoće okusa, čokolada kao da se osjećala samo u naznakama.
Ja sam si dodala žličicu tamnog kakao i to je odlično popravilo okus. Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Cijena od 6,99 je ok, jer ako uzmemo da mi kaša može biti zamjena za jedan obrok, onda je to puno jeftinije nego klasični gableci pa da i uzmem 2 kaše odjednom.

Ukupan dojam o proizvodu
Nakon što sam isprobala sva 3 okusa moram reći da mi se kaše sviđaju, pogotovo za nas koji smo skloni debljanju i želimo se zdravije hraniti, ovo je odlična prilika i varijanta za neke obroke.
Objektivno okus je baš kako treba biti, jer previše šečera nije dobro za nas sklonije debljanju i ovo ipak bar malo nadoknadi tu želju za slatkim a da nije preslatko.
Što se tiče subjektivnijeg mišljenja, fali mi šečera tj slatkoće, ali ako moram birati između deblje i mršavije JA, biram onu mršaviju.
kriss81
  • 1.6.2017 14:38:49
  • Bodova: 110165
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura je krupno zrnata, ali mekana i lako se topi u ustima bez puno grizenja.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Proizvod bi trebao biti slađi po mom ukusu, ali lako se miješa sa šećerom pa nije problem da ostane ovakav.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus nakon kušanja je slab, ne ostaje dugo u ustima.

Kako komentirate količinu borovnica u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina borovnica je baš kako treba.

Kako komentirate količinu vanilije u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vanilije bi moglo biti malo više s obzirom da je miris dosta primjetan pa sam očekivala da će i okus biti jači.

Kako komentirate količinu čokolade u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Čokolade ima baš koliko treba. Fino miriši kad se priprema te je i okus i miris baš pravi čokoladni.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu 6,99 kn?
Primjerena cijena s obzirom na kvalitetu i količinu u vrećici.

Ukupan dojam o proizvodu
U vrećici se nalazi dovoljno proizvoda čak i za dvije porcije. Lagano se probavlja, nema jak okus i primjeren je za osobe osjetljivog želuca i crijeva. Što se tiče izbora okusa, na testiranje sam dobila okuse borovnice, vanilije i čokolade, što me oduševilo jer su to moji najdraži okusi. Kaša se može pripremati i s vodom i s mlijekom, a dobra je i s malo svježeg voća, kakom i šećerom. Uglavnom, za jedan uobičajen obrok je jako dobra jer potiče probavu, a i dosta je zasitna pa je za prvi obrok u danu idealna kao i za laganu večeru.