Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Somat Machine Cleaner limun limeta

Recenzija proizvoda Somat Machine Cleaner limun limeta

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,59


27 recenzija ukupno
26 testerica preporučuje proizvod
26 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
ivkica3146
  • 6.5.2018 17:41:32
  • Bodova: 2144
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Čim sam vidjela pakiranje Somat machine cleaner svidjela mi se količina tabletica koje se dobiju kupnjom jednog pakiranja. Naime, pakiranje sadrži 3 tabletice od 20g što je dostatno za 3 korištenja. Budući je preporuka da se perilica posuđa ovim sredstvom očisti jednom mjesečno ovo pakiranje dostatno je za tri mjeseca korištenja. Odlično, kupim i ne razmišljam duže vrijeme o nabavci novog pakiranja što sam trebala kupnjom sličnih sredstva drugih proizvođača budući je njihovo pakiranje bilo dostatno samo za jedno čišćenje perilice posuđa.
Na pakiranju su jednostavne tekstualne i slikovne upute za korištenje tako da nikakvih problema niti nedoumica nisam imala kod korištenja.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Do sada nisam često prala perilicu posuđa. Smatram da je to potrebno redovito raditi. Kupila bih možda jednom godišnje tekuće sredstvo koje sam koristila za čišćenje perilice posuđa koje se koristilo u praznoj perilici. Bila sam zadovoljna ali to je bilo to. Tek kroz godinu dana bih se sjetila da bi bilo dobro ponovno je oprati.
Sada kada sam isprobala ove tabletice koje se koriste pri redovnom pranju posuđa sigurna sam da ću redovitije prati perilicu budući su u jednom pakiranju Somat machine cleaner tri tabletice. Pospremila sam ih u ormar pored tabletica za pranje posuđa i redovito ću ih gledati i sigurno se za mjesec dana sjetiti da bih trebala oprati perilicu i to ću i učiniti jer već imam tabletice a i ne moram čekati da perilica bude prazna jer se one koriste kada je u perilice posuđe spremno za pranje. Super! Odjednom perem i posuđe i perilicu.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Zadovoljna sam učinkovitošću proizvoda. Posuđe se opralo kao i obično a perilica je bila blistava. Potpuno čista i sjajna iznutra. Nije bilo neugodnih mirisa već se iz perilice osjećao miris svježine; miris limuna i limete. Još kada znam da je tabletica očistila ostatke masnoće i kamenca i duboko unutar perilice, na mlaznicama za prskanje, filteru, pumpi za vodu i cijevima znam da sam napravila sve što sam mogla kako bi svojoj perilici produžila životni vijek.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Način korištenja Somat machine cleaner-a potpuno je jednostavan i brz te je iznimno jednostavno slikovno i tekstualno objašnjen na poleđini pakiranja. Svatko će ga bez problema moći koristiti.

Ostali komentari?
U prilogu vam šaljem i fotografiju unutrašnjosti moje perilice posuđa nakon korištenja sredstva Somat mascine cleaner.
 
blossom15
  • 9.5.2018 10:59:09
  • Bodova: 526
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Somat tablete su lagane za koristenje. Pakiranje se malo razlikuje od drugih.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu uključujem kada je puna. Svaki drugi dan. I velika je prednost to što Somat tablete mogu ići i kada je perilica puna.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Nakon pranja perilica blista, kao i posuđe. Nisu potrebni nikakvi dodatci.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Proizvod je lagan za korištenje, bez ikakvih poteškoća. Svaki korak je napisan kako treba.

Ostali komentari?
Somat tablete su me oduševile. Bitna mi je učinkovitost, a to su i pokazale. Svakako bi ih kupila.

tpersin
  • 10.5.2018 9:37:10
  • Bodova: 524
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Opći dojam proizvoda na prvi pogled me nije previše iznenadio. Klasično pakiranje upečatljive crvene boje s plavim logom koji je karakterističan za Somat. Međutim, jako mi se svidjelo što su glavne točke i zadaće proizvoda odmah istaknute na prednjoj strani što omogućuje lako razumijevanje svrhe proizvoda. Na prvi pogled ne bih znala kako koristiti tablete, no okretanjem pakiranja detaljno je objašnjen način korištenja što mi se jako sviđa.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa perem jednom mjesečno, no nekad se to znalo pomaknuti i na mjesec i pol upravo iz razloga što je za pranje perilice potreban prazan ciklus pranja, a kako u kućanstvu ima 5 članova, perilica gotovo nikad nije prazna.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Prije prvog korištenja bila sam skeptična jer nisam vjerovala da bi se perilica mogla očistiti tijekom ciklusa pranja, dakle dok je puna posuđa. Međutim, ostala sam ugodno iznenađena, perilica je bila u potpunosti čista, bez masnoća, a prskalice za vodu bile su bez kamenca. Doduše na nekim dijelovima je bilo ponešto kamenca, ali vjerujem da će nakon druge upotrebe ovih tableta i to otići.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Upute za korištenje nalaze se na poleđini proizvoda te su uistinu detaljno opisane. Osim što su istaknute na nekoliko jezika, uz pismeni dio upute priložen je i slikovni prikaz uputa što mi se čini jako dobro za možda starije osobe ili osobe koje imaju poteškoća s čitanjem jer su slova dosta sitna te je to možda jedina zamjerka.

Ostali komentari?
Sve u svemu, tablete su doista ispunile sva očekivanja koja su istaknuta na pakiranju, a uz to ostavljaju i svjež miris unutar perilice te zbog lakog korištenja bez praznog ciklusa ujedno štede i vodu i struju dakle u svakom slučaju pranje perilice je jeftinije. Bez obzira što je cijena malo viša za tri kapsule koje se nalaze u pakiranju, svakako ga preporučujem te bih ponovno kupila proizvod!

jacavk
  • 10.5.2018 15:19:04
  • Bodova: 813
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Prvi dojam kada ugledam proizvod je-zanimljivo! Pakiranje i izgled onoga što je u pakiranju svakako te ponuka da pročitaš upute za upotrebu, i poželiš isprobati ovu "novotariju"i u svom domaćinstvu, moja znatiželja čitajući o čemu se radi i kako se primjenjuje biva zdovoljena i impresionirana i činjenicom da je miris limuna i limete taj koji će zasigurno dati onu eseenciju svježine i sunčevog sjaja.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Da, svakako -upotrebom ovog proizvoda moja perilica ima bolji tretman. Koristeći ga barem jednom tjedno higijena unutar samog stroja je izraženija nego upotrebom dosadašnjih proizvoda koji su bili nezgrapni, preskupi i u konačnici zahtjevali više vremena i troškova svojom upotrebom Ovaj proizvod je cjenovno pristupačan, kvalitetan, brz ,učinkovit i jednostavan za primjenu.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Izvrsno! Sve je blistavo čisto, mirisno , a što je najbitnije i filter je čist i slobodan od masnće i kamenca. Iznimno sam zadovoljna ovom "tableticom" -što zbog jednostavnosti primjene i ekonomičnosti, a što zbog njezine učinkovitosti u čišćenju i mirisnom tragu koji ostavlja iza sebe.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Da, na omotu proizvoda sve je jasno objašnjeno. Čovijek ispočetka bude zbunjen gledajući u tu malu bijelu hrpicu oblika tablete, ali već prvom primjenom sve nedoumice nestaju. Do sada su sveprisutna bila sredstva za čišćenje perilica u tekućem obliku u nezgrapnim plastičnim bočicama koje su zahtjevale posebno uključivanje stroja radi samoodržavanja čistoće, što je rezultiralo i povećanim rashodima u kućnom budžetu, i ne uvijek bajnim rezultatima pranja, a sada je sve to pojavom ovog sjajnog čarobnjaka otišlo u ropotarnicu.

Ostali komentari?
Sjajan proizvod! Inovativan, učinkovit, pristupačan!

matea34
  • 10.5.2018 21:10:34
  • Bodova: 44189
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Somat Machine Cleaner limun limeta je prvi proizvod za čišćenje odnosno pranje perilice posuđa koji smo mama i ja koristile i to zahvaljujući ovom portalu. Mama je znala da postoje takve tablete, a ja nisam, pa sam bila ugodno iznenađena saznanjem da sam osvojila proizvod za recenziju za koji sam se prijavila i iskreno odgovorila da ga nikada nisam koristila. Također, iznenađenje mi je bilo i pročitati da se taj proizvod smije koristiti samo jednom mjesečno, što piše u uputama. Iskreno, nisam imala pojma kako se koristi niti koliko bi mogao biti učinkovit.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Sadašnju perilicu posuđa imamo godinu dana, a nismo je prale nikada s ovakvim preparatima. Inače koristimo Finish tablete, sjajilo i sol za pranje posuđa i u potpunosti smo bile zadovoljne posuđem, iako imamo naviku barem djelomično oprati posuđe prije stavljanja u perilicu i samog pranja u perilici. Perilica nije imala kamenca, ali mama i ja smo htjele isprobati Somat Machine Cleaner da vidimo kako funkcionira i definitivno ćemo ga i dalje koristiti jer perilica ima novi sjaj. Koristit ćemo ga jednom mjesečno, onako kako je i navedeno u uputama.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Perilica nije imala kamenca i nije bila prljava jer je relativno nova, ali primijetile smo novi sjaj u njoj, što pretpostavljamo da je rezultat Somat Machine Cleanera. Koristit ćemo ga i dalje da vidimo koliko će se sjaj i čistoća održati, ali za sada smo zadovoljne čistoćom perilice i navedenim proizvodom.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Način na koji se proizvod koristi jednostavno je i odlično objašnjen na proizvodu. Da nije bilo objašnjenja ne bih znala kako se koristi, tako da mi je to uvelike olakšalo cijelu situaciju.

Ostali komentari?
Somat Machine Cleaner pravo je osvježenje za našu perilicu koja nije bila prljava jer mama i ja inače pazimo na čistoću, ali lijepo je znati da postoji kvalitetan proizvod koji održava čistoću i kvalitetu naše perilice.

crnastella
  • 11.5.2018 8:44:06
  • Bodova: 1286
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Prvi dojam je - tablete za perilicu suđa, doduše nešto većeg oblika nego uobičajene i moram pročitati natpis da bih znala za koju su namjenu.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
U pravilu perilicu perem jednom mjesečno, ubacim tabletu za čišćenje i perilica odradi prazan ciklus, što je dodatni trošak jer u tom periodu trošim i struju i vodu a suđe se ne opere.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Nakon korištenja ove tablete ostala sam ugodno iznenađena, suđe je bilo iznimno čisto, a perilica zaista čista. Čak su nestale i masne naslage na odvodu koje znaju ostati nakon korištenja manje kvalitetnih tableta za perilicu suđa.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Sve upute na proizvodu su jasne i nama nikakvih problema da bi se shvatio postupak. Mislim da jednostavnije ne može biti.

Ostali komentari?
Po svemu sudeći ovo je izvrstan proizvod. Odlično opere posuđe, perilica je čista, a što je najvažnije nema praznog hoda, tj. ne pere "na prazno", pa nema dodatnog troška za struju i vodu, a i definitivno je ušteda i na vremenu.

valentine
  • 9.6.2018 20:27:59
  • Bodova: 4028
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Samim pogledom na pakiranje, odmah prepoznam da je riječ o Somat prroizvodu namijenjenom perilici posuđa. Nakon čitanja uputa, lako je razumjeti o čemu se radi i kako koristiti ovaj proizvod.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Samom čišćenju perilice do sada ni ja ni ukućani nismo pridavali neku važnost. Svakako nije naodmet koristiti neki od proizvoda koji bi prali i održavali samu perilicu, pošto ona održava i pere sve ostalo.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Perilica je ovim tabletama sada bila prvi puta očišćena, do sada nije korišten ni jedan proizvod za čišćenje. Perlica je nakon korištenja ove tablete bila vizualno čišća i sjajnija.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Način korištenja je vrlo jednostavan, jedino vrećica u kojoj je tabletica pakirana može biti zbunjujuća i mnogi možda ne znaju da se tabletica stavlja u perilicu sa tim zaštitnim slojem folije. Možda bi bilo dobro da ima taj uputak da folija ostaje i takva se tableta umeće u perilicu jer na prvu sam i ja razmišljala da li se folija skida ili ne.

Ostali komentari?
Prozvod je učinkovit i ovaj proizvod ću nastaviti koristiti za održavanje perilice, do sada nisam obraćala neku pažnju na održavanje čistoće perilice - jer ipak je to perilica, ali podsjetimo se da i ona treba održavanje, a ne samo naše posuđe :)

megi20915
  • 20.6.2018 16:20:04
  • Bodova: 2484
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Već i prvim pogledom na proizvod uočila sam za što se koristi, čemu je namijenjen. Za samo korištrnje proizvoda ipak sam morala malo detaljnije obratiti pozoronost na upute koje se nalaze na stražnjoj strani pakiranja. Vizualno je proizvod privlačan, boje nisu prenapadne.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa perem par puta godišnje, ali s ovim proizvodom mogu je i prati češće, točnije jednom mjesečno kako je i navedeno na pakiranju.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Nakon korištenja proizvoda, perilica je bila sjajna i čista. Iskreno, miris limuna i limete barem ja nisam osjetila.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Da, korištenje proizvoda je iznimno lagano, a upute koje se nalaze na poleđini pakiranja su kratke i jasne. Mislim da ovaj proizvod jednostavno mogu koristiti i starije osobe koje se inače možda ne bi odlučili na korištenje sličnih proizvoda.

Ostali komentari?
Zadovoljna sam proizvodom te bih ga preporučila drugima. Perilicu ćete održavati čistom uz korištenje ovog proizvoda samo jednom mjesečno.

stiponja79
  • 20.6.2018 20:47:25
  • Bodova: 59590
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Kod svakog proizvoda prvo primijetim ambalažu. Za mene je vizualni doživljaj proizvoda izuzetno bitan. Volim privlačnu ambalažu, a pod time mislim na boje i na samu kvalitetu pakiranja. Smatram da je vrlo bitno da svaki proizvod ima jasne upute za korištenje, i to na hrvatskom jeziku. Sastav svakog proizvoda mora biti jasno naveden na poleđini pakiranja.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa perem jednom tjedno i nažalost uvjerila sam se da to ipak nije dovoljno za potpunu higijenu same perilice. Nažalost, većina svih proizvoda za čišćenje perilice posuđa zahtjeva prazan ciklus i to mi nikako ne odgovara. Smatram da to nije ekonomično, za mene je to veliki i nepotreban utrošak električne energije i bespotrebna potrošnja vode.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Čistoća perilice je besprijekorna! Zaista je vidljiva razlika u odnosu na masu sličnih proizvoda za čišćenje perilice. U perilici nisu ostali tragovi kamenca i bilo koje nečistoće, a najviše me iznenadila čistoća košarice u koju se stavlja jedeći pribor. Miris proizvoda je odličan! Spoj mirisa limuna i limete dodatno pojačava osjećaj čistoće. Perilica nakon završenog ciklusa ima izuzetno ugodan miris, nimalo napadan, već citrusno svjež.
Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Proizvod je krajnje jednostavan za korištenje. Ambalaža je odlična, tablete za čišćenje se lako izvade iz nje. Upute na ambalaži su dobro objašnjene, nema nikakvih zabuna i smatram da nitko ne bi mogao imati bilo kakvih poteškoća s razumijevanjem kako koristiti ovaj proizvod.

Ostali komentari?
Pohvaljujem ideju proizvođača za ovakav proizvod koji pruža veliku uštedu u svakom domaćinstvu. Više nema nikakve potrebe čistiti perilicu u praznom ciklusu, što je velika ušteda. Upute su jasne, miris je izuzetno ugodan. S obzirom da sam potrošila dobiveno pakiranje, kupila sam novo i preporučila bi svima neka isprobaju ovaj proizvod.
14zvoncica
  • 20.6.2018 23:19:17
  • Bodova: 3326
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Pakiranje je jednostavno ali i prepoznatljivo za Somat proizvode. Na samome pakiranju je jasno naznačeno čemu ovaj proizvod služi. Meni se pakiranje sviđa jer na prvi pogled vidim čemu je namjenjen ovaj proizvod i kako ga koristiti.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa temeljito perem bar jednom u dva mjeseca ali uz ovaj proizvod je to puno jednostavnije i svakako bih ga koristila češće tj. jednom mjesečno kako je i preporučeno. Najveća prednost ovog proizvoda je upravo ta što za njega nije potreban prazan ciklus te tako štedi i vrijeme i energiju.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Nakon korištenja ovog proizvoda ja sam ostala vrlo ugodno iznenađena. Perilica doslovno blista, nema nikakvih neugodnih mirisa, svaki kutak je čist i sjajan. Iskreno ni sa jednim drugim proizvodom koji sam do sada koristila za čišćenje perilice nisam postigla takav rezultat. Jako sam zadovoljna sa učinkom ovog proizvoda jer je i premašio moja očekivanja.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Način na koji se koristi ovaj proizvod je vrlo jednostavan jer se samo stavi na dno perilice prije normalnog pranja posuđa i to je vrlo jasno i objašnjeno na samome pakiranju. Mislim da samo korištenje ovog proizvoda ne može biti jednostavnije i praktičnije.

Ostali komentari?
Jako mi se svidio ovaj proizvod jer stvarno radi ono što obećava i vrlo je jednostavan za korištenje. Najviše mi se svidjelo što se koristi pri standardnom ciklusu pranja i što stvarno očisti perilicu i ostavi ju blistavom. Ja ću ga definitivno nastaviti kupovati i koristiti jednom mjesečno kako je i preporučeno.

no-name
  • 21.6.2018 9:28:24
  • Bodova: 7502
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Prvi dojam proizvoda je zanimljiv,svida mi se oblik proizvoda,svida mi se sto su kocke pomalo šarenih boja,inace koristim kocke za perilicu posuđa meni su mnogo prakticnije nego gel. Kada sam prvi put vidila proizvod pomislila sam da se kocke koriste pri praznoj perilici posuđa iznenadila sam se kad sam procitala da se stave u punu perilicu.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu perem jednom mjesecno sa deterđentom koji se koristi u praznoj perilici sto meni nije bas zgodno s obzirom da nas je 5 ukućana sto znaci da je perilica uvijek puna. Ovaj nacin pranja perilice je itekako zgodan i od sada prelazim na ovaj proizvod.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Ucinkovitost proizvoda je vidljiva odmah po zavrsetku ciklusa pranja. Perilica je sjajna,cista, nevidi se masnoca po rubovima i jako fino miriše.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Smatram da nema jednostavnijeg nacina pranja perilice ubaciš posuđe,ubaciš gel ili kocku ovisno sta ko voli ja vise volim kocke, dodaš Somat Machine cleaner upalis perilicu osim sto opere posuđe u isto vrijeme opere i perilicu od naslagane masnoce.

Ostali komentari?
Oduševljena sam proizvodom dok ovo nisam dobila na testiranje nisam znala da postoji proizvod koji cisti perilicu u isto vrijeme dok pere posuđe. Somat cleaner od sada kupujem i koristim to je sigurno.

siscanka
  • 21.6.2018 17:26:24
  • Bodova: 170
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Uglavnom znam kako se koristi.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Jednom tjedno.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Zadovoljna sam.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Dobro je objasnjen.

Ostali komentari?
Zadovoljna sam proizvodom. Ispunio je sve sto sam ocekivala.

natalis
  • 21.6.2018 23:01:29
  • Bodova: 5689
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Budući da sam vec koristila Somat cleaner znala sam odmah za sto služi i kako se koristi.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu perem jednom mjesečno i koristim bas ovaj cleaner koji mi se pokazao odličnim.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Nakon korištenja perilica je čista i mirišljava te su uklonjene sve nečistoće posebno sam primjetila kako super očisti filter.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Način korištenja je jako jednostavan i nema nikakvih nejasnoća glede korištenja budući da je sve objašnjeno na proizvodu.

Ostali komentari?
Ovaj proizvod svakako preporučujem za čišćenje perilica jer se pokazao i vise nego učinkovit.

ninchica
  • 22.6.2018 7:25:31
  • Bodova: 4990
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Tablete su pakirane u čvrst omot atraktivnih boja karakterističan za Somat, a na ambalaži je jasno označena namjena proizvoda te učinkovitost. Također postoji i jasna oznaka da su namijenjene korištenju tijekom normalnog ciklusa pranja. I inače koristim sve dostupne proizvode za pranje posuđa i same perilice tako da mi dodatna objašnjenja nisu bila niti potrebna.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu perem u pravilu jednom mjesečno kemijskim sredstvima, a jednom tjedno imam praksu je upaliti praznu bez posuđa stavivši prethodno u unutrašnjost malo sode bikarbone. Taj savjet sam dobila od prijateljice budući da mi se znao povremeno desiti problem neugodnog mirisa. Svaka dva do tri mjeseca, ovisno o potrebi, stavljam tekuća sredstva namijenjena intenzivnom čišćenju perilice.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Proizvod me u potpunosti oduševio! Nakon cijelog ciklusa primijeti se vizualno razlika, perilica je sjajna i blistava, odiše nekim citrusnim mirisom svježine. Tablete su odlično očistile sve dijelove perilice, pogotovo filter što se primijeti na čašama i bešteku koji su sjajniji nego prije. Uspješno su očišćeni i grijači koji su vremenom malo potamnili, a vjerujem i da su i iz svih cijevi odstranjene nečistoće koje nisu vidljive a nakupljaju se redovitim pranjem.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Na poleđini pakiranja su navedene upute koje su jako dobro objašnjene, korak po korak te popraćene slikom. Korištenje je uistinu vrlo jednostavno tako da ne postoji mogućnost od pogrešne upotrebe proizvoda. Na prednjoj strani je jasno označeno da služe čišćenju perilice uz dodatnu oznaku da se koriste prilikom normalnog punog ciklusa pranja.

Ostali komentari?
Vrlo sam zadovoljna tabletama, prvenstveno iz razloga što ne moram uključivati praznu perilicu kako bih ju očistila te dodatno brinuti o trošku potrošene vode odnosno električne energije, a ne moram više ni kupovati osvježivače perilice. Sigurno ću u budućnosti nastaviti koristiti ove tablete jer smatram da su vrlo djelotvorne.
 
kuota
  • 13.5.2018 14:59:48
  • Bodova: 17512
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Zgodno pakiranje sa tri kockaste tablete. Sviđa mi se sve što ima miris limuna, pa tako i ove tablete jer imaju fini miris i daju notu svježine. Tablete služe za čišćenje perilice posuđa bez praznog hoda, što je veliki plus, jer nema pranja posuđa pa čišćenja perilice posuđa nego se sve odradi u jednom hodu. Velika ušteda i na vodi i na struji. Tableta se ubaci u perilicu sa posuđem i to je to.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa obično perem dva puta mjesečno i to je sasvim dovoljno u mojem slučaju da bude uredna i čista. Uz ove tablete nema potebe to obavljati češće tako da i dalje perilicu posuđa čistim dva puta mjesečno. Bitno mi je samo da se ne stvori kamenac koji se nakon većeg taloženja teško čisti, a uz ove tablete to se ne može tako lako dogoditi. Velika je prednost što s ovim tabletama nema prazog hoda, stvarno su super izum za čišćenje perilice posuđa.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Tablete jako lijepo očiste perilicu posuđa, pogotovo u mojem slučaju jer mi perilica posuđa nije zapuštena pošto ju redovno čistim tako da s tabletama samo dobijem još bolji i sjajniji efekt te svježi miris limuna koji dopire iz perilice posuđa. Stvarno su super, jer sam probala i obične Somat tablete za čišćenje perilice, ali ove s limunom su mi još bolje zbog mirisa limuna koji obožavam .

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu?
Da, super jednostavna upotreba tableta tako da nema nikakve nauke gdje i kao tabletu staviti u perilici posuđa. Sve je jasno i lijepo objašnjeno i nema proučavanja šta i kako s tabletama napraviti

Ostali komentari?
Jedan stvarno super jednostavan, učinkovit i funkcionalan proizvod za čišćenje perilice posuđa sa ugodnim osvježavajućim mirisom limuna nakon kojeg miriši cijela kuhinja. Baš je užitak što postoje takve tablete koje olakšavaju život sa perilicom posuđa.