Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Somat Machine Cleaner

Recenzija proizvoda Somat Machine Cleaner

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,79


29 recenzija ukupno
28 testerica preporučuje proizvod
28 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
madchen
  • 14.10.2017 17:01:43
  • Bodova: 216
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Pakiranje Somat tableta za čišćenje perilicenije praktično, ali s obzirom da je ovo malo pakiranje drugačije i ne može biti. Uobičajan dizajn Somat marke, ugodnog mirisa. Nije prvi put da se susrećem s ovakim tipom sredstva za čišćenje, ali za one koji do sada nisu koristile ovakav proizvod jasno je objašnjeno kako se ispravno koristi, dapače vrlo su korisne male ilustracije načina uporabe.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Posjedujem manju perilicu za posuđe, a pošto je moja ljubav prema jelu i kuhanju velika moram uključivati perilicu svaki dan. Jako sam oduševljena jer ovo je prvi prozivod koji se koristi tijekom pranja posuđa. Do sada sam koristila sredostvo za čišćenje jednom u 3mj. jer rijetko kad bih našla vremena za uključiti praznu perilicu.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Proizvod je vrlo učinkovit, ne ostavlja tragove ni u perilicu ni na posuđu što mi je izuzetno bitno. Uklonjene su naslage kamenca. Jako sam zadovoljna učinkom proizvoda.


Ostali komentari?
Proizvod je odličan i svakako ću ga nastaviti koristiti, oduševio me prvenstveno jer se koristi tijekom pranja posuđa. Omjer cijene i kvalitete je i više nego zadovoljavajući. Preporučavam ga svima.

nen2002
  • 15.10.2017 11:54:19
  • Bodova: 309
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Kad sam vidjela proizvod Somat machine cleaner mislila sam da je neka nova tableta za pranje posuđa, jer su obično sredstva za čišćenje perilica u tekućem obliku. Vjerojatno proizvod sama ne bih uočila. Vrlo sam se ugodno iznenadila načinu na koji se koristi i čemu služi, jer do sada to nije bilo moguće.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa perem svakih par mjeseci , možda i rjeđe upravo zato što je teško postići da mi je perilica prazna, naime stalno imam nekog posuđa za oprati. Isprazniti perilicu i ponovno pokrenuti praznu nije mi baš praktično, a ni ekonomično. Ovaj proizvod mi je upravo zbog toga pravo otkriće. Konačno mogu oprati sve u istom ciklusu. Sad ću sigurno češće prati svoju perilicu i naravno time produžiti njen vijek trajanja.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Perilica nakon jednog pranja ovim tabletama mi je savršeno čista, posuđe također, nema mirisa kemikalija, a najvažnije da na filteru nema naslaga masnoća. Čini mi se vrlo koristan i učinkovit proizvod.

Ostali komentari?
Proizvod Somat machine cleaner mi je pravo otkriće. Cijena možda na prvi pogled je malo viša ,ali obzirom da je za 3 pranja vrlo je prihvatljiva.
Moj dojam je da bi trebalo više istaknuti prvenstvenu namjenu, tj. da je za pranje perilice uz pranje posuđa.
tsimic
  • 16.10.2017 10:12:59
  • Bodova: 1641
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Zanimljivo pakiranje. Malen broj tableta. Služi za čišćenje perilice posuđa. Na poleđini proizvoda je detaljan opis načina uporabe za one koji ne znaju.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Najmanje jednom dnevno perem posuđe. Broj pranja mi je dosad a i u buduće ovisio o količini posuđa, bez obzira na kvalitetu ovog proizvoda.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Proizvod je jednostavan za korištenje. Stavite tabletu na dno perilice, uključite je bilo punu ili praznu i čekate da odradi svoj ciklus. Nakon što je perilica odradila, otvorila sam i vidila da se cijela sjaji bez neugodnih mirisa. Perlica je bila kao iz trgovine.

Ostali komentari?
Ako su Somat prizvodi ovako kvalitetni kao i ovaj vrlo rado bih ih isprobala.

sandra-1979
  • 16.10.2017 11:09:54
  • Bodova: 236
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
znam kako se koristi,

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Svaki dan i po dva puta.Naravno da bi ponovno koristila jer je odličan.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Prezadovoljna sam s proizvoda,,ne mora se prati prazna perilica ,nego u jednom sve zajedno(kao 2u1)

Ostali komentari?
Super miriše

ana994
  • 16.10.2017 16:21:17
  • Bodova: 3172
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Moj prvi dojam kada sam ugledala kapsule Somat Machine Cleaner bio je taj da sam pomislila kako ovo sigurno mora biti super.Somat Maschine Cleaner sluzi za ciscenje perilice posuđa.Uklanja tvrdokorne mrlje i masnocu iz masine pa cak i filter lijepo ociste.Napunila sam perilicu za posuđe u pretinac za deterđent sam stavila gel a na dno perilice sam stavila jednu kapsulu Somat Machine Cleanera.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa perem otprilike dva puta mjesecno a uz ovakav proizvod mogla bih i cesce jer sam jako zadovoljna.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Ucinkovitost proizvoda je jako dobra.Super mi je ocistilo perilicu pa cak mi je i filter bio cist.

Ostali komentari?
Ovo je prvi put da sam koristila Somat Machine Cleaner kapsule i jako sam zadovoljna tako da ga bez problema mogu preporuciti svima,a i ja cu ih nastaviti kupovati!

leonalele
  • 16.10.2017 21:00:49
  • Bodova: 7976
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Jako sam sretna što sam izabrana za recenziju ovog proizvoda. Pakiranje sadrži dovoljnu količinu proizvoda za isprobavanje. Čitajući na ambalaži malo više o proizvodu, bila sam oduševljena na koji se način koristi.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu rublja koristim svakodnevno, ponekad je upalim i dva puta dnevno kad imamo goste. Ovo je jako dobar proizvod jer ne trebam posebno paliti perilicu da bi je očistila. Mislim da ću sa ovim proizvodom češće prati perilicu jer je velika ušteda vode i struje.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Učinkovitost proizvoda je jednaka dosadašnjim proizvodima koje sam koristila za pranje perilice. Perilica i grijači su bili vidljivo čišći.

Ostali komentari?
Ovaj proizvod sam već preporučila rodbini i prijateljicama. Svakako ću ga nastaviti koristiti.

jafa
  • 16.10.2017 22:37:15
  • Bodova: 888
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Prvi dojam proizvoda je bio pozitivan. Na prvi pogled se vidi o kakvom je proizvodu riječ. Također je jako praktično korištenje, odnosno vađenje proizvoda iz ambalaže, jer je pakirano kao pločica tableta, pa se samo istisne na suprotnu stranu.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu perem jednom u mjesec/dva dana iznutra sa sredstvom za pranje. Uz ovakav proizvod bi apsolutno češće to radila, jer perilica ne mora biti prazna. U suprotnom lako zaboravim uključiti praznu perilicu, jer se sjetim kada je puna ili napola puna, odnosno kada je idem uključiti.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Pri prvom pranju perilice s ovim proizvodom, perilica je bila zaista puna da čačkalica nije mogla u nju stati više i očekivala sam da mi zapravo ni suđe neće biti dobro čisto, kad na kraju čisto suđe, a i perilica solidna. U drugom i trećem korištenju perilica je bila "normalno" puna, te je bila sjajna, filter čist, bez masnoće. Čista perilica!

Ostali komentari?
Sviđa mi se proizvod, jer je prvenstveno učinkovit, a potom ekonomičan i praktičan, jer sa čistom perilicom i sredstvo za pranje suđa bolje djeluje.

annamaria23
  • 17.10.2017 8:07:09
  • Bodova: 626
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Znam jer često koristim i kupujem tablete za perilicu jer mi je vrlo bitno da je posuđe čisto i uredno. Obično me uvijek privuku novi proizvodi i uvijek sam za da ih isprobam. Ambalaža je takva da ne moramo posebno čitati i proučavati da bi vidjeli za što je proizvod namjenjen.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Do sada je to bilo jednom tjedno,ali moram priznati da su me ove tablete oduševile baš zato što ne moram uključivati praznu perilicu. U istom pranju obavim dvije stvari,posuđe je čisto i bez mrlja, a perilica nije puna masnih naslaga kako mi se dešavalo prije. Sigurno bih ju prala češće jer uz ovakav proizvod nije potrebno dodatno trošiti struju i vodu kako bi perilica bila čista.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Baš je onako kako sam i očekivala,pa i još puno više. Sve kristalno čisto,bez mrlja i naslaga od hrane. Uočila sam da je držač za beštek potpuno čist.,prije sam ga moralo dodatno prati jer je uvijek ostajalo barem malo naslaga na njemu.

Ostali komentari?
Potpuno sam sigurna da ću ovaj proizvod nastaviti koristiti i dalje i svake pohvale osobama koje su zaslužne za osmišljanje i stavljanje proizvoda na tržište!

jasnaaa
  • 17.10.2017 13:05:17
  • Bodova: 468
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Vizualni doživljaj je bio ljubav na prvi pogled. Male buckaste kockice, šarene granule mamile su me da ih što prije isprobam i ubacim u perilicu. Nisam nikada prije koristila nekakvo sredstvo za pranje perilice, tako da sam baš sretna da sam izabrana i na tome vam se zahvaljujem od srca. Nisam znala kako se kapsule koriste, ali zato imamo upute na zadnjoj strani pakiranja pa nije neki problem.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Do sada nisam nikada prala perilicu posuđa, a imam je skoro dvije godine. Ne znam, jednostavno nisam obraćala pažnju na to. Uz ovakav proizvod bi je zaista rado češće prala. Prvo iz razloga što je vrlo jednostavna uporaba, drugo osvijestili ste nas da je i pranje perilice suđa važno, a i to je benefit za naše zdravlje. I kao treće u isto vrijeme možemo oprati i suđe i perilicu, pa zaista nema razloga da to ne učinimo.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Nakon postupka pranja suđa, i perilice i jedno i drugo je bilo lijepo oprano i čisto. Sjajno, i blještavo. SOMAT kapsula za pranje perilice je stvarno moćna i jaka. Uklanja i kamenac, i nakupljene masnoće u perilici. Zašto ne bi ulagali u naše zdravlje. U isto vrijeme održavamo perilicu i peremo suđe, bez povećanja troškova, ili gubitka vremena.

Ostali komentari?
Od sada ću redovito prati perilicu posuđa. Izgleda da mi je trebao mali poticaj. Kapsula je uklonila sav kamenac, nakupljene masnoće, prljavštinu i neugodan miris. Ujedno sam se super osjećala , jer sam znala da činim nešto dobro za nju i za sebe i za svoje zdravlje. Super mi je da kapsula čisti, a nije opasna po ljudsko zdravlje. Hvala vam na ukazanom povjerenju.

yvonnee
  • 17.10.2017 17:12:48
  • Bodova: 2079
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Viđala sam ovaj proizvod u dm-u i nisam nikada obraćala veliku pozornost, nit sam znala čemu služi. Znala sam o njemu jedino da je za perilicu posuđa. Zanimljivo mi je izgledao u tom pakiranju i činio se dosta praktičan. Kada mi je stigao proizvod doma, pročitala sam na pakiranju kako se koristi i za što služi. I jako mi se svidio način na koji radi. Odlično je što mogu s ovim proizvodom oprati perilicu a ujedno oprati i suđe. Da ne moram upaliti perilicu na prazno.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu posuđa smo kupili nedavno, i ne koristimo ju često, tako da dosad još nisam prala perilicu. Zato mi je ovaj proizvod došao taman na vrijeme. Definitivno ću ju uz ovakav proizvod prati češće, jer je veliki plus ovom proizvodu što pere perilicu dok pere suđe.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Jako sam zadovoljna učinkom ovog proizvoda. Moja perilica je čista, sjajna i izgleda kao nova. Nije bilo nekih tvrdokornih naslaga u perilici ali sve što je bilo, ovaj proizvod je očistio. Više se nimalo ne vidi ni trag od masnoće ili kamenca. Mislim da bi jednako dobro očistio i prljaviju perilicu.

Ostali komentari?
Koristit ću i dalje ovaj proizvod, isprobala sam ga, svidio mi se i nema potrebe da tražim dalje.

aneri258
  • 17.10.2017 20:19:36
  • Bodova: 585
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Kad sam prvi put ugledala proizvod svidjelo mi se što je bio zapakiran u prozirnoj plastici jer sam na taj način mogla odmah vidjeti kakav je i nije bilo potrebe da unaprijed otvaram paket. Svidjelo mi se što su tablete dodatno zapakirane u prozirnu plastiku koja se ne skida jer je puno čišće i lakše baratati s proizvodom na taj način. Svidjelo mi se što je tableta u bojama, a ne samo bijela, daje vedrinu. Znala sam kako se koristi proizvod dodatno zapakiran u plastici, ali nisam znala da se ubacuje direktno u perilicu za suđe i perilica može biti puna suđa. To mi se jako svidjelo.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu perem dosta rijetko iako živim u gradu gdje ima dosta kamenca u vodi. Razlog je isključivo to što moram pustiti da perilica suđa odradi sama prazan ciklus što mi često stvara probleme jer imam malu kuhinju i jako se napuni dok čekam da prazna perilica sa sredstvom za čišćenje odradi. Od kada sam probala Somat koji se ubacuje u perilicu u kojoj može biti suđe, puno češće ću koristiti ovaj proizvod i čistiti perilicu za suđe.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Moja perilica je imala u sebi stalno neke bijele mrlje nakon pranja i kada bih koristila sredstva za čišćenje perilice to bi kratko trajno pomoglo, ali već nakon nekoliko pranja situacija bi bila ista. Od kada sam koristila Somat sredstvo za perilicu perilica više nema mrlja u sebi, sjaji kad opere i odiše svježinom.

Ostali komentari?
Perilica bi mi znala povremeno izbaciti višak vode u sudoper kod pranja jer bi zbog nakupljene hrana voda ponekad teško otjecala. Od kad sam koristila Somat sredstvo za čišćenje perilice više nemam takvih problema jer je Somat očistio sve naslage u cijevima.

fitsusa86
  • 17.10.2017 21:08:35
  • Bodova: 153
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Na prvu proizvod izgleda kao reklamni uzorak tableta za posuđe. Ali s obzirom da jasno piše Machine Cleaner, jasno je da se radi o sredstvu za pranje same perilice. Isto tako je na samom pakovanju napisano da se koristi u punom ciklusu, tako da ni tu nema zabune.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Do sada sam detaljno prala perilicu možda jednom svaka tri mjeseca. S obzirom da se ove tablete koriste zajedno s pranjem posuđa, sigurno ću ih koristiti i dalje, jednom mjesečno.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Nakon pranja bila sam zadovoljna čistoćom perilice, kao i mirisom.

Ostali komentari?
Jako praktičan proizvod. Štedi vrijeme i potrošnju struje. Definitivno se isplati kupiti.

maryanne
  • 17.10.2017 21:22:11
  • Bodova: 149
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Pakiranje Somat machine cleanera je uobičajeno i prepoznatljivo za proizvode marke Somat. Isto tako, jedno pakiranje je dostatno za tromjesečnu uporabu što je odlično jer ne moram svaki mjesec kupovati pojedinačne proizvode.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Obično je perem kada naiđem na slične proizvode na akciji, ali svakako barem 2-3 puta godišnje. Ovaj proizvod je odličan upravo iz razloga što ne moram čekati da ispraznim perilicu, niti moram potrošiti cijeli ciklus za pranje na prazan pogon (ušteda vode i struje). Svakako je veliki plus Somat machine cleanera pranje u napunjenoj preilici.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Isprobala sam razne proizvode za pranje perilice no nekako mi se čini da je Somat machine cleaner posao odradio najbolje. Mašina se nakon pranja s njim sjaji, nema ostataka masnoće, niti neugodnih mirisa.

Ostali komentari?
Svakako proizvod koji vrijedi uvrstiti u rutinu higijene perilice posuđa.

arados
  • 17.10.2017 21:39:06
  • Bodova: 961
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
U pakiranju su 3 tablete za pranje prekrivene prozirnom plastikom. Nije baš praktično pakiranje za pospremiti sa strane, obzirom da su samo tri kapsule i preporučeno korištenje je jedanput mjesečno, moglo je biti i manje. Vrlo je jasno, na prednjoj strani, napisano da kapsule služe za čišćenje perilice posuđa tijekom normalnog ciklusa pranja (pune perilice). Izgledaju gotovo isto kao tablete za pranje suđa u perilici pa bi moj prvi instinkt bio staviti ju u pretinac za tabletu. Prvim pogledom na upute sa stražnje strane se vidi da idu na dno perilice, a tableta za pranje posuđa ide u svoj pretinac.

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Perilicu inače nisam prala često. Jedanput u nekoliko mjeseci. U zadnje vrijeme mi nije baš dobro prala (ostavljala je fleke) pa sam ju čistila ručno i tabletama. Nije bilo baš velikog pomaka u rezultatima pranja, dok nisam isprobala ove kapsule. Uz ovakav proizvod bih ju svakako prala češće, nema uzaludnog trošenja vode i struje i vrlo su praktične za upotrebu.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Kao što sam spomenula, u zadnje vrijeme mi je perilica znala ostavljati fleke, pogotovo po staklu. Nakon pranja perilice ovim proizvodom čaše su opet kao što su nekad bile. Perilica je vidno blistavija iznutra, kamenac je uklonjen, sva nataložena masnoća je nestala, miris iz perilice nije bio neugodan otkad sam prala sa Somat Machine Cleaner-om.
Sve u svemu, jako sam zadovoljna proizvodom, sigurno ću ga ponovno kupiti.

Ostali komentari?
Jedina stvar koju bih promijenila u odnosu na upute je učestalost korištenja. Novijim perilicama možda nije potrebno češće pranje od jedanput mjesečno, mojoj bi svakako trebalo.

runflora
  • 18.10.2017 19:28:47
  • Bodova: 10371
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, znate li čemu služi, znate li kako se koristi)
Sviđa mi se ambalaža, no ja bih je još malo smanjila jer ima dosta neiskorištenog prostora (ekološka osviještenost). Na prednjoj strani piše kratko, ali jasno što je namjena i kako se tablete koriste (jednom mjesečno).

Koliko često perete perilicu posuđa? Biste li ju prali češće uz ovakav proizvod, obzirom da prazan ciklus nije potreban?
Do sada sam redovno prala perilicu uz prazan ciklus. Odlično je to što uz Somat više neću morati, već ću moći prati zajedno s posuđem. Cijena je dosta visoka za samo tri tablete, no dok izračunate cijenu za struju i vodu kad pere na 'prazno', isplati se.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća perilice)
Tableta je djelotvorna što se vidjelo čim sam ispraznila perilicu. Nema tragova od masnoća, a perilica blista.
Ostali komentari?
Tablete ću koristiti i dalje, a već sam ih preporučila i prijateljicama. Više neću morati odgađati pranje perilice zbog praznog ciklusa.

Perilicu ću sada i češće prat'
zahvaljujući tabletama Somat! :)